Blinky Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sızce huntere en uygun set grubu hangısı.ben Dragonstalker Armor u buldum ama sızce huntere daha uygun bı set warmı? dragonstalker armor set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 4 crit veriyo ama bilmiyorum çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 en iyisi..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hunter içinen iyi set o, çünkü öyle olsun diye tasarlanmış. ancak sorun şu ki o setten şu anda sadece başlığa ve pantolona ulaşabilirsin çok iyi bir guilddaysan.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o neden ya? Diğer parçaları nasıl bulacaz?[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 zor olacak ama bulursun işallah[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Dwarf'san giantstalker. Muhteşem gozukmesinin yanı sıra konseptede uyuyo bolca.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 diğer parcalar ilerde acılcak instance lardan cıkıcak .. baslıgı onyxia pantalonu ise ragnaros dan dusuo olması lazım .. aa bi kach parcada bwl den dusuodur ama suan tam set i toplıyamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İlk amaç beaststalker set benim için şu an daha sonra MC yaparsM GÜNÜN BİRİNDE O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜM :) Capse basmışım pardon.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Beaststalker set Warcraft tarihinin en büyük yalanı. Harcanan emeğe yazık. Onun yerine Dire Maul'a git Abso.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Pek büyük özellikli bir set değil ama işte bulması kolay vs vs.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kesinlikle DM'da Backwood helm, ogre chest, pant ve warpwood bindings alırsan çılgın crit yaptığın gibi beaststalker setten daha yaralı olacaktır:)..şu anda sadece bs mantle için lbrs tırmalıyorum onu aldımmı bs olayım biticek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Dragonstalker Tier 2 epic seti naaptınız ya.. Yani kısacası, Onyxia - Ragnaros ve BWL'deki neredeyse bütün bossları keseceksiniz ve düşen bütün Dragonstalkerlar sizin olacak. GG :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar