Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mutluyum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 olay budur işte güzel zevk ama abso fix uyarılar geliyor yavaş sür trafikte motor altımda diyip trafige takılmama edası ile aralardan sıvışma işlerine girişme kask sız markete bile gitme bakımını vs tam yap aman kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah ama tr de motor kullanmak cidden ateş le barut gibi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 abs valla içim gitti , allah kazadan beladan saklasin , hayırlısı ile mutlu mutlu binmek nasip eylesin ... bende para denkleştirir denkeştirmez benzeri (belkide aynisi ) bitane alicam ... ( 2 iş + okul demek bile olsa ) soylememe gerek yok da yine de dikkatli sür , biliosun heryer trafik canavari dolu ... mutlu ve mesut sürüşler :D ps: kaça aldin :D , sıfır mı vsvs.... ayrica özelliklerini de yazarsan sevinirim ( yolda görüp belki önüne atlarim :D )[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 99 Model 2. el adım. 13.500km 2 kere kontrol ettirdim herhangi bir hasarı yok. 650cc motor. Senelerdir istediğim bir modeldi. (Yamaha Dragstar) en sonunda uygun fiyata temiz bi tane bulup atladım :) 8.500YTL[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla tekrar güle güle güvenli kullan abi , olurda yolda motoruna boynu bükük bakan onu seven bi adam görürsen sakin dövme büyük ihtimalle o benimdir :P[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 güle güle kullan. iğrenç =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hayırlı olsun abi. Artık cocukta o yaşta motora bine ine motorcu olur ileride :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ulan benim kızlar ilerde motorculara düşkün falan olur mu babalarında motor var diye acep?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hayırlı osun güle güle kullan..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kazasiz belasiz cok guzel :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Absolut, 25 Temmuz 2005 14:43 tarihinde demiş ki: Ulan benim kızlar ilerde motorculara düşkün falan olur mu babalarında motor var diye acep? hahah ne güze lişte bak kola bi dövme birde giyerler kısa şortları atlarlar bi motorcunun arkasına :) lol *!elde katana kendisini kovalayan absodan speed açıp kaçar*[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :) Babadan kaçılmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kazasız belasız kullan.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 moruk çok güzel bir seçim olmuş hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hayran kaldım. süper bi alet. güle güle kullan, kasksız çıkma =) ayrıca kıskandım :P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kazasız belasız kullanırsın ınslalah hayırlı olsun :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hayırlı olsun, baba pati olarak sorumlu kullanmanı bekliyor ve şimdiden takdir ediyorum :) Yoldaki manyaklara da dikkat et, bazılarına göre boyu 2.5 metrenin altında ve 4 tekerden azına sahip şeyler "Yok" kabul ediliyor trafikte. Benim de hayallerim arasında ama eski eniştemin geçirdiği motor kazası sonrası ailem kesinlikle karşı çıkıyor, hatun da "İstemem" deyince benim tadım kaçtı. Güle güle kullan, binip tepesinde gezerken de resim isterüüük![signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Çok temiz görünüyor ama trafikte çoook dikkat et. Biliyosun özellikle hızlar artığında aynadan bir motoru seçmek pek kolay olmuyor insanlar aynada araba görmeye odaklı olduğundan motoru farketmeden hareket yapıyor(uz) vs vs..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayırlı olsun cok gusel bı motor ve bence fıyatınıda uygun bulmussun..gusel ve mutlu gunlerde kullanırsın ınsallah[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayırlı olsun. muhtelif yerlerde babapati de yansımış, gıcır gıcır valla alet hehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Way be, fren disklerine bak :D Hayırlı olsun. Kaç yapıo Ş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi hayırlı olsun çok güzel makina bizim ark da vardı deli kaçıyo ama yavaş gitmek lazım. güle güle kuıllan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 passat'a ne yaptın bu arada? :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hayırlı olsun baba pati. bencede dynamic'in dediği gibi kasksız hiçbir yere gitme.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hayırlı olsun ama lütfeennnnnnnnnnnnnnnnn kardeş kask tak emi bende bu aralar almayı duşunuyom tavsiyeleriniz varmı 600cc ideal[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar