Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor aldım :)

Absolut

Öne çıkan mesajlar

• Admin
olay budur işte güzel zevk
ama abso fix uyarılar geliyor
yavaş sür
trafikte motor altımda diyip trafige takılmama edası ile aralardan sıvışma işlerine girişme
kask sız markete bile gitme
bakımını vs tam yap

aman kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah
ama tr de motor kullanmak cidden ateş le barut gibi[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

abs valla içim gitti , allah kazadan beladan saklasin , hayırlısı ile mutlu mutlu binmek nasip eylesin ...

bende para denkleştirir denkeştirmez benzeri (belkide aynisi ) bitane alicam ... ( 2 iş + okul demek bile olsa )

soylememe gerek yok da yine de dikkatli sür , biliosun heryer trafik canavari dolu ...

mutlu ve mesut sürüşler :D

ps: kaça aldin :D , sıfır mı vsvs.... ayrica özelliklerini de yazarsan sevinirim ( yolda görüp belki önüne atlarim :D )[signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Absolut, 25 Temmuz 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
Ulan benim kızlar ilerde motorculara düşkün falan olur mu babalarında motor var diye acep?

hahah ne güze lişte bak
kola bi dövme
birde giyerler kısa şortları atlarlar bi motorcunun arkasına :)
lol
*!elde katana kendisini kovalayan absodan speed açıp kaçar*[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

hayran kaldım. süper bi alet. güle güle kullan, kasksız çıkma =)
ayrıca kıskandım :P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun, baba pati olarak sorumlu kullanmanı bekliyor ve şimdiden takdir ediyorum :) Yoldaki manyaklara da dikkat et, bazılarına göre boyu 2.5 metrenin altında ve 4 tekerden azına sahip şeyler "Yok" kabul ediliyor trafikte.

Benim de hayallerim arasında ama eski eniştemin geçirdiği motor kazası sonrası ailem kesinlikle karşı çıkıyor, hatun da "İstemem" deyince benim tadım kaçtı.

Güle güle kullan, binip tepesinde gezerken de resim isterüüük![signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun.
muhtelif yerlerde babapati de yansımış, gıcır gıcır valla alet hehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...