Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Alliance Guild - Anatolian Sunrise kurulmuştur.

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun ama kurulduktan 2-3 gün sonra mailbox ınızda "guild isminiz kurallara aykırı olduğu için guildiniz disband edilmiştir" diye bi mail görüceksiniz, sakın şaşırmayın.

Arthas'da içinde yer ismi olan bütün guildler istisnasız siliniyor. Biz yer ismi olarak kullanmadık demeye bile fırsatınız olmayacak çünkü GM lar uyarı bile yapmadan guildi silip, sadece guild mastera bi ingame mail yolluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odium, 10 Ocak 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
Arthas'da içinde yer ismi olan bütün guildler istisnasız siliniyor. Biz yer ismi olarak kullanmadık demeye bile fırsatınız olmayacak çünkü GM lar uyarı bile yapmadan guildi silip, sadece guild mastera bi ingame mail yolluyor.
EU Naming Policy'i inceledim bu mesajini okumadan once, "Kurallara aykiri bir isim tespit edildiginde gecici olarak yeni bir isim verilip, ilgili kisi/guild master/pet sahibine, gerekli uyariyla beraber, bu gecici ismi nasil degistirecegi bilgisi gonderilir." gibisinden birsey diyordu. Direk disband biraz agir gibi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes kendi işine, oyununa baksın diycem..
biz zevk alarak oynuyoruz kendi aramızda.
yine de şunu söyleyeyim, birçok guild gördük "Swedish Alliance" bunlardan bi tanesi baya da yüksekti levelları ve çok kişi vardı.
Naming policy'de açıkça herhangi bir millete hakaret edici unsur taşımaması lazım diyor. Dikkatlice okunsun.
[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
MSN: [email protected]

[Bu mesaj Elufulec tarafından 10 Ocak 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

EU ile US'teki yönetim farklı olabilir.
Sonuçta benim de kafamı kurcaladı bu, birçok guild gördüm Spanish Lightkeepers falan gibi.. sonra bunlara sordum, genelde milli hakaret içeriyorsa kapatıyolar dediler.. Mesela Dumb Germans gibi. Emin olmak için 5-6 tanesine sordum.
Ya da olmadı en kötü değiştirin derlerse, ismini yaparız olur biter. O kadar sorun değil.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

spanish değildi, swedish ti sanırım. ayrıca sorun olup olmayacağını bu final beta'da göreceğiz.

ayrıca guild'i dün akşam açacaktık, bugüne kaldı. mob kesme olayını biraz fazla kaçırmışız akşam :) .bu akşam saatlerinde şöyle kokteyl eşliğinde açmayı düşünüyoruz.

giriş 20 cp ilk yerli içkiler bedava :b[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

Swedish Alliance'ı yazdım zaten.. Bi de Spanish Lightkeepers görmüştüm ben.
Guild kurmayı da başta 10g sandığımız için herkes kendi başına para kasıyordu hehe.. sonra 10s olduğunu farkettik.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>

[Bu mesaj Elufulec tarafından 10 Ocak 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage, bi daha yüzümüze vurursan bu gerçeği saldıracam ne kadar beta tester varsa =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda ortamımız bence baya iyi, açıkçası non-stop oynayan bir guilde yetişeceğim diye yoruluyorum :)

-abi gel burda quest var
-*koşar*
-abi daha burda da quest kalmış
-*uçar*

şimdi birazdan oyuna girip, questten queste koşacağım. :b[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 11 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
Mirage, bi daha yüzümüze vurursan bu gerçeği saldıracam ne kadar beta tester varsa =)

+10000[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 12 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
şu anda ortamımız bence baya iyi, açıkçası non-stop oynayan bir guilde yetişeceğim diye yoruluyorum :)

-abi gel burda quest var
-*koşar*
-abi daha burda da quest kalmış
-*uçar*

şimdi birazdan oyuna girip, questten queste koşacağım. :b
offf of , bekleyin beni en kısa zamanda azerothdayım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

şu an yaklaşık 10 kişiyiz. bütün arkadaşlar yardımsever ve sıcakkanlı. çok zevkli oluyor açıkcası.

benim için tek kötü yanı herkesin gaz moduna girip deli gibi lvl atlaması. ben dersler vs yüzünden az oynayabildiğim için aramızdaki fark açılır bir iki güne. ama aramızda benden başka az oynayan bir kaç kişi daha olduğu için yine birlikte takılcak tanıdık birileri olacak. zaten kore beta gibi değil, her an grup bulunabiliyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...