arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hepsini kesicez niohooho :D[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 biraz kibar olun kaba canavarlar :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ben bir boğayım canavarm değil... Teessüf ederim küçük humanoid[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ehheheh ..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: arcane, 31 Aralık 2004 07:10 tarihinde demiş ki: hepsini kesicez niohooho :D özellikle senin başına bounty koycam, gör o zaman şenliği :-P hatta bu iş için S.A.M'i de çağırabilirim Arcane Hunter olarak.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Arcane e elini süren karşısında beni bulur :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Warriorunuz burada. Parayla adam kesilir, Adam satılır LOL[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: -coLdwind-, 31 Aralık 2004 13:55 tarihinde demiş ki: said: arcane, 31 Aralık 2004 07:10 tarihinde demiş ki: hepsini kesicez niohooho :D özellikle senin başına bounty koycam, gör o zaman şenliği :-P hatta bu iş için S.A.M'i de çağırabilirim Arcane Hunter olarak. bak bu çok güzeldi :) *Sam e pm atar Nihahaha...!*[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 heh ben ücretsiz yaparım o işi başlarsam şayet, "bonus dmg to arkanumon" özellikli item vardır kesin.. :horace: S.A.M'in esas açılımını merak edenlere.. Samwise to Arcane Missile 8-) sağolasın Efendi Evil.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya varya of geciktikçe gecikiyor...oturduğum sitede adsl bağlantısı olmadığı (ve şubata kadarda bağlanmayacağı için) sanırım guilde gecikmeli gireceğim.şubatta bağlanacağıda ne kadar doğrudur bilmiyorum tabii...neyse geç olsunda güç olmasın :/[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 seni zorla aldık azmod00d :) yok öyle kaçmak, ince detayları konuşuruz istersen. :b bu arada adsl'i bağlatmak o kadar uzun sürmez ki. zaten oyun bu gidişle yaza doğru çıkacak, fazla panik yapma hehe[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 01 Ocak 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya tamam uzun sürmezde işin içinde telekom olunca belli olmaz yani 1 şubattada direk bağlanabilir hiç bağlanmayabilirde :) bu arada sırf bu oyunun sipmentını aylık parasını felan ödemek için sanal kart almayı düşünüyorum.sizce hangi bankadan alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bu başlık altında attığımız mesajlara üç kere daha dikkat edersek sevinirim, zira şikayetler alıyorum. Keyifli bile olsa sataşmalara uygun bir başlık olduğu düşünmüyorum. Ally olmaya karar veren dostlarımız heyecanlı bir çalışma içersine girmişler, şevklerini kırmaya kimsenin hakkı yok. Benzer şeyler daha önce de olmuştu, burda da inatla devam edecek olanları şimdiden uyaralım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 "Killing me softly" gibi bir durum galiba bu? :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 okay azmo. senle de görüşürüz voyik :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İstediğim gibi düzenli bir guild yaptığınız için teşekkür ederim... Ama ben sanırım Qui yi fln yanlıs bırakmıycam... Şu anda 2 taraftada benim adım war baktımda şu anda burdaki officer gurubu fln baya iyi.. İstediğim adamda Master olmuş.. Eh burda bana pek ihtiyaç yok gibi... Ben biraz dier tarafa bakiyim =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oyunu muhtemelen oynamicam ama hundan edindigim bi kac tecrubeyi soyliim 1.Guild chatte turkcenin konusuldugu guilde yabancilar genelde girmez girenler bi sure sonra cikar 2.Sadece turklerle buyuk guild olamazsiniz,isim duyuramazsiniz(olmak istermisiniz bilmiyorum) 3.Rank sisteminin iyi bi isleyisi olmasi gerekir ne biliim belirli lvla gelen su rank olur belirli isi yapan bu olur yardim eden su olur falan yoksa millet kankalarini promote eder paso buda ic kariskliga neden olur.(Bi örnek veriim hunun gminin esinin chari rank3dü) 4.Guildde sadece turkler olursa bi sure sonra allianceda bi kac realma ayrilir ic savas cikar,hordeye gerek kalmaz [signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 01 Ocak 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bide kizcaksiniz ama yas olayi gercekten onemli :) Otorite olacak kisilerin biraz kart olmasi gercekten iyidir çünkü hernekadar kassakda bazi olaylar karsisinda yasin verdigi hararetle dogru davranamiyoruz. Mesela ben kendimi dusiniim oldukca large bi insan olmama ragmen ciddi bi guildde officerlik yapabilecek olgunlukta degilim(85liyim)[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 01 Ocak 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben muhtemelen Dwarf-Hunter olurum ama yinede tam olarak emin degilim.. Su an icin Dwarf-Hunter diyebilirim ama..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 siteye kayıt olursanız iyi olur.. ordan güncelliyorum listeyi şu anda.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sethlor, biz onları çok daha önceden düşündük ve konuştuk. umarım pratikte de gerçekleştireceğiz bir aksilik olmazsa. oyun çıksa bi.. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Guildin /G de konushulan dili Turkce mi olacak?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrent Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Herkese merhabalar,kurduğunuz guild hayırlı olsun.Bizim guildimiz de avaturk'te ve bizde orada bazı çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz.Umarım oyun içinde sizinle iyi bir dostluk kurabiliriz ve beraber daha güçlü olabiliriz.Bizde bir aliance guildiyiz.Tekrar hayırlı olmasını diliyorum sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yabancı birisi alınana dek, evet. sonra ingilizce olur yabancı üyelerin guildden kaçmaması için. teşekkürler.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Belki ilerleyen zamanlarda avatürk guildi de bize ilhak eder :D.Kaç kişi var orda?[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar