Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya da hem türkçe hem ingilizce. şu sıralar yabancı birisi başvurmaz herhalde guilde.. final betadan itibaren duruma göre değiştiririz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayırlı olsun bannerınız çok güzel[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hayırlı olsun.Umarım istikrarlı bir guild olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hayirli olsun herkes final betaya girerse cok güzel erkenden hazirliklara baslariz oyun üzeri bilgi alisveriside gelisir oyuncularin hepsi seviyeli olgun ve bunun bir oyun oldugu unutmayacagindan eminim simdiden zevkli zaman gercirme dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Tebrikler. Web sayfamızda hazırlanmış. Bu postu attıktan sonra üye olayım bari. Aklıma takılan bir kaç şeyi sorayım guild ile ilgili. Eğer minimum lvl sınırlaması olacaksa benim için kötü olur. Çünkü hem Gnome Mage Hemde NE Rouge yi beraber ilerleteceğim. Yani sanırım sizlerin ancak yarısı kadar bir lvl a sahip olacağım. Sizden düşük lvl da olduğumdan elite questlere party bulamazsam sizlerden yardım isteyebilirim. Bu sizin için sorun olacaksa Şimdiden belirtilmesinde yarar var. *!Siteye kayıt olmaya gider*[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yok sorun olmaz elite questlere beraber gidiyoruz zaten.. ama diğer questler için mutlaka düşük levellarda olanlar buluncaktır.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bir night elf içinde yeriniz var mı ? :P[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hepimize hayırlı olsun siteye üyemi olmak lazım beni yazmamıssında eheh Iluvatar Dwarf Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sen orc değil misin?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ben de priest karakterimi dwarf mı açsam night elf mi açsam bir türlü karar veremiyorum ya. female night elf'ler çok güzel ve çok şirin. staff kullanmaları çok tatlı. omuzlarını geriye doğru atıp dik duruşlarına ve mimiklerine hastayım. ama sunucu ve guild'in night elf kaynaması, night elflerin de çok büyük bir oranının female olması sinirimi bozmuyor değil. her tarafta klonlarımı görüyorum. ayrıca herkes nightsaber hastasıyken ben pek ısınamadım. night elf'lere özel dmg de büyüsü gayet iyi. dwarf'ların da hastasıyım. ama staff kullanan dwarf'lara pek sıcak bakmıyorum. staff'ların intelligence, spirit bonuslarını kullanamayacağım bu durumda. mace veya dagger'lardan işime yarayan bonus verenleri bulmak zor olacak. ama dwarf'ların tiplerine, seslerine ve tiplerine de bayılıyorum. dwarf'lara özel priest büyüsü de instant cast olan hayat kurtaran bir healing büyüsü. böyle bir ikilemde kaldım. bir dwarf olayım diyorum, ama sonra betada açtığım female night elf karakterimin tatlı suratı, sesi ve duruşu geliyor aklıma, yok yok night elf olayım diyorum. oy oy oy. eu betada karar veririm artık.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Aralık 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: -coLdwind-, 29 Aralık 2004 20:20 tarihinde demiş ki: sen orc değil misin? yok orc degilim nerden cıkardın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 isminin altındaki ork resminden olmasın hasan?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Üye Listesi: 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. /slit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: PhalanX, 30 Aralık 2004 01:05 tarihinde demiş ki: Bu arada bilmem farkettiniz mi oyunun başındaki cinematic de Undead Lock tesbih taşıyor. Alliance olarak kendinizi inkar ediyorsunuz şerefsizim hehe. tanimadinmi bizim haci huseyin emmi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hayırlı olsun dicem ama forumun en üstündeki quinin actığı World of Warcraft Naming Policy forumundaki linkteki kısıtlamalara guilddinizdeki anatolian kelimesi takılıyor gibi.Tabi bu bir hukuksal yorum.Policyde : National This category includes both clear and masked names which: * Have any national connotations If a player is found to have such a name for their character, guild, or pet, he/she may: * Be assigned a randomly generated temporary name, to be changed via email * Be given a warning * Be temporarily suspended if any negative sentiment/language is present policydeki national connotations ibaresi anadolulu sözcüğünü ne kadar kapsar veya blizzard ne kadar umursar o ayrı mevzu veyahutta ben cok paranoyağım hukukçu olduğum için i accept dediğim seylere çok önem veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hayırlı olsun Bizimle aynı serverda olunki ezmeye Allince aramakda güçlük çekmeyelim :)Aynı serverda olursak burda sohbet konusu da çoğalır.Tekrar hayırlı olsun.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 adresi almadan önce söyleseydiniz yaa =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 "anatolia" kelimesi, güneşin doğduğu yer anlamındadır eski yunanca da. "nation" lık bir olayı yok. yani bir ülke adı vs. değil. mezopotamya da koysanız olurdu. bir bölge ismi yani. dolayısıyla, bir sorun olmaz sanırım[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 30 Aralık 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 aa evet orc ikonundan olabilir hehe =) dwarf ikonu yok napayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 isim kesinlikle sorun olmaz.. biz anatolia'yı türklükle bağdaştırarak da kurmadık. hadi sorun oldu diyelim ki olmaz, blizzard o kadar katı değil, 50 kişinin olduğu guildi şak diye kapatmaz, coLdwind'in dediği gibi durumu açıklarız.. bu arada güncel member listesi ve ranklarla ilgili bilgiler vs. siteye eklenmiştir son olarak.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 asr members bölümüne giremiyorum ama hala ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 özellikle warrior aradığımızı eklemeliyim bu arada..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Anadolunun Yükselen Güneşi, sevgi kelebeği dostlarımıza sevgiler.. Kusura bakmayın ama sizi yiyeceğiz ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 warrior un yaptığı işi biraz paladin'e yükleyeceğiz gibi.. öncelikle priest ama. iluvatar sorunun halledildi sanırım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben priest ve warrior karakterlerimi aynı anda oynicam sanırım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar