jashua Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 her sorunumda bir topic acip forumu buyutmemek adina herseyi bu topic altina yazacagim .. arkadaslarimdan da ayni dusunceyi bekliyorum. ilk sorum .. lvl 60 warlock ortalama kac hp sahibidir? demonic embrace talaneti ni actirmamis varsayiyoruz.tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lvl 60 warlock hp sı de gearı nası ? ortalama bı gear mı yoksa dread setlı falanmı.Warlockların genel hpsı bı cok casterdan yuksek dıe bılıom emın deılım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Lvl 55 warlockum ben, hp 3.3k (imple birlikte, ruin/sm buildiyim, demonology yok yani) Lvl 60 warlock full setiyle 6-7k hpye çıkar diye biliyorum. Ek: Bi de bütün sorularını bir anda yaz cevabını bilenler soruyu "quote"leyip yazsınlar[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" [Bu mesaj Hergonan tarafından 27 Temmuz 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Hergonan, 27 Temmuz 2005 08:56 tarihinde demiş ki: Lvl 55 warlockum ben, hp 3.3k (imple birlikte, ruin/sm buildiyim, demonology yok yani) Lvl 60 warlock full setiyle 6-7k hpye çıkar diye biliyorum. Warrior kadar olur diyorsun yani hp si?[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Full Nemesis setli warlock=9k hp (ayrıca neck ve backı giymemiş, stamlı bişeyler giyerse hpsi daha da fazla olur) Bu sınır tabi :P Ortalama olarak 4-5k falan olur.[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" [Bu mesaj Hergonan tarafından 27 Temmuz 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 warrior'dan fazlada olur hp 'si warrior'un agiye str'ye ihtiacı var bol bol warlock cok derdiyese abanır sta'yı hp'ci warlock olur cıkar dotları tazeler sacrifice eder, vurursun vurursun ölmez kıl eder adamı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Cuce, 27 Temmuz 2005 09:58 tarihinde demiş ki: warrior'dan fazlada olur hp 'si warrior'un agiye str'ye ihtiacı var bol bol warlock cok derdiyese abanır sta'yı hp'ci warlock olur cıkar dotları tazeler sacrifice eder, vurursun vurursun ölmez kıl eder adamı. dooru soyluyosun ama warlock'un da int ve spirit'e abanmasi gerekmiyo mu bu mantikla? nasi warlock spirit'ten feragat edebiliyosa, warrior da agi yerine stam alabilir bence. hp ortalama 4k-5k oluyor. 7k'lar icin biraz kasmak lazim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Full tier2 setli Warlockun 666 armoru olmasıda daha hoş yapıo ortamı. Bakınız; Yukardaki resim.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benim lvl 60 warriorun hpsi 4k şu an, üstümdeki valor armorun bi sürü parçası eksik henüz :) bide giydiğim yüzüklerden biri dandik biraz. ama ben stam yerine agi. tercih etmekteyim, 20 agility = %1 critical sonuçta.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 walla çok yakın bi arkadaşım warlock dremisti var yanında 1 yada 2 tane Epic set itemı var. 5800 lerde falan hp Benim hunter FULL buff 5000 oluyo[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Her farklı soruya farklı bir başlık açılsa daha iyi olur zira başkasının da başına aynı şekilde bir sorun geldiğinde konu başlığına göre aratacaktır. Örneğin benim aklıma sınıflara göre hp değeri nedir diye bir soru takılsa hayatta jashua diye aratmam, sınıf ve hp kelimeleri ile, olmadı warlock hp diye aratırım. Konu açarken başlığın içeriği iyi bir şekilde belirttiğine emin olursak çok daha kullanışlı olur gibime geliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 6 - 7 Felheartlı ve kalan itemleri de STA bazlı, talentlarından emin olmadığım guildmatelerim, bufflar ile birlikte 6.5k HP'nin üzerine çıkıyorlar.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Hergonan, 27 Temmuz 2005 09:36 tarihinde demiş ki: Full Nemesis setli warlock=9k hp (ayrıca neck ve backı giymemiş, stamlı bişeyler giyerse hpsi daha da fazla olur) Bu sınır tabi :P Ortalama olarak 4-5k falan olur. yalanın böylesi.ben 350 int 6.6k mana var,bu adam 309 intle benim manayı geçmiş.ben lvl 58 im o 60 lvl farkı var ama lvl up increase lerinden en fazla 200 mana farkeder.stam ayrı bi dert zaten benim 214 mü ne stam hp 2.3k.bu adam aşmış.. ayrıca benim tüm bufflarla mana 7.4k hp 3.5k[signature][hline]Lorrotar-58 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 27 Temmuz 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Olayın doğruluğunu falan hiç bilemem, bi screenshot buldum linkledim, o kadar ^^[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Cuce, 27 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Blizz'in multi playerıyla ilk tanışmansa normaldır geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şöle warlock cok sprirt int abanmıyo zaten dotlar crit gelmiyo karşısında pladin priest yoksa aktif olarakda mage gibi buyu yapmıyo pek en azından enım gorduğum warlocklar. Sen dotlardan ölürken adamın canı okuz zaten healt stone atıyo potion içiyo sacrifice ediyo zaten fear mear cart curt atıyo sana sonucta berserker rage'ınde duration'ı var. Ben bilirim yarı rage barıyla execute yiyip öliyen warlocklar =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yukarda resmini gordugunuz Warlock bir gnome manasinin abarti olmasinin nedeni %5 intellect bonus u olmasi buyuk ihtimalle. Benim buff siz 5004 HP 5200MP var. yanimda imp yok tabiki. Ustumde max stamina max dmg increase item larini tutuyorum. Eger warlock saniz sizin icin en onemli passive ozellik budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar