namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ailece eşitlikten dem vuruyorlar ama evde hiçbir zaman eşitlik sağlanamıyor.Annem ben televizyon izlerken istediği gibi elimden alıp beni arkadaki televizyona gönderebiliyor ama ben digiturkte izlemek istediğim bir program olunca nası bağrıyor kumandayı aldım diye tırmalıyor bağırıyor.Aslında kendisi arka odada izleyebilir orada istediği kanal çıkıyor ama her zaman kendisi üstün.Eşitlik varya.Başka bir örnek ben oturmuşum dinleniyorum yorgunluktan ayaklarım titriyor su istiyorum vermiyor üstüne birde bağırıyor.Benden birgün istiyor vermiyorum cıngar kopuyor nası bağırıyor bana ama sanki etinden et koparıyormuş gibi sonra hala eşitlikten konuşuyoruz.Eşitlik her yerde olmalı.Sokakta veya başka biyerde olması yetmiyor.Sen küçüksün demeklede eşitlik olmuyor.Yeter artık buna bir çözüm getirilmeli!!![signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 en iyisi anneni öldür... şaka tabikide..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Annen yani bu en nihayetinde arkadaşım.Eşitlik olabilir ama annen senin büyüğün ne olursa olsun bunu izlicem dediğinde yapamazsın hiçbişey izlemek hakkıdır bu kadar ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 babam karışabilioda bana annem öle kumanda alcak falan.yok yani olmadı daha öle bişi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 konu dışı gibimi banamı öle geliyor? :D şaka bi yana az önce dediğim gibi allah sabır versin not:konu niye taşınmadıda kitlendi o da ayrı bi mesele[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla ben o işi yıllar önce halletim o bana ne yaparsa nasıl davranırsa ben öle davranırım bağırısa bağırım insanca konuşursa bende insanca konuşurum herşey eşit diyosa sende böle yap bağırsa sende bağır cağır birkaç defa baya kavga çıkar ama en sonun kabul eder bu olayı ve her bağırıp cağıda takma kafana bildini oku derim ben öle yaptım şimdi çok rahatım. Hayat felsefesi 1-)Mikimden aşşa kasımpaşa :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 25 Temmuz 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Normal bi anne çocuğunu tırmalamaz problem ordan başlıyor sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 25 Temmuz 2005 06:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 allahtan çok tv seyretmiyorum. Aynı şey hemde tıpa tıp aynısı başıma geliyor hemde sırf benim başıam değil babama da oluyor. diğelim şampiyonlar ligi maçları var. Annem ölse kumandayı vermez. Ablamın odasında tv var oda izleyecek bir şeyi yoksa ancak verir ki annemle farklı şeyler seyrederler hep. Babam da gelip benim odamdaki sbandı olmayan 37 ekran minik tvime geliyor :D Hoş ben o sırada bilgisayarla ilgileniyor oluyorum. Maçı seyrederken paso baa kritiğini de yapıor ama kulağımda kulaklık var... :D Tabi tek izlediğim dizi kurtlar vadisi başlayınca işler değişiyor :D O tv nin kumandası bana geçiyor. annem 40 türlü laf yapıyor. Ama allahtan ablamı alıştırdım kv ye o da izliyor bölece annemle kapışmaktan kurtuluyom :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bağırana bağırcaksın kavga çıkarıyosa etceksin böyle gerek bunlara aaaaaaa bencede yeter[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 öyle avrupa amerika toplumları gibi anneye babaya saygısızlık olmaz bizde, anneye bağırılacakmış da bilmemneyiş de, bırakın bu işleri biraz silkinin kendinize gelin, hangi soydan geldiğinize atalarınıza bakın biraz[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 anne ya da baba bize istediğini yapabilir yani bizde saygı gösterelim ... hıııııııııııııııııııııııı[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Anneye babaya saygısızlık yok tamam ama onların yaptığı ne.Ne yaparlarsa aynısı onlara bence.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kalıplaşmış tabular eskide kalmıştır. Onlar sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle davran. Gerekirse kavga et, herşeyi yap ama taviz verme. Ha tabi ailen de değişik olabilir, 18ine gelince beni kapıya koymaz bunlar diyorsan, yap bu dediklerimi. Unutmaki ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar bazı konularda bağımlısın onlara, aranızdaki ilişkiyi ona göre kurman lazım. Sevgi, saygı durumlarını öyle ayarlaman lazım. Zor işler. Ayrıca bu yapılar uzun zaman içinde kurulur. Aile-çocuk ilişkilerinin değişmesi de kolay olmaz, dozu yavaş yavaş yükselt kesin kararlıysan.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kazmalıkta son nokta pardon. Edit ve quoteu karıştıracağımı biliyorum ama bu zamana denk geldi demek ki. [Bu mesaj Loras tarafından 25 Temmuz 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 arkadas bildigim tek sey var ki herseyi duzene sokacaksin. biraz kafani kullanacaksin...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 annenle senin aranda eşitlik olamaz zaten hatta bir yazı vardı; anneler gününde yazıyolar genelde 1 yaşındayken 2 yaşındayken gibi bişeydi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Loras, 25 Temmuz 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kalıplaşmış tabular eskide kalmıştır. Onlar sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle davran. Gerekirse kavga et, herşeyi yap ama taviz verme. Ha tabi ailen de değişik olabilir, 18ine gelince beni kapıya koymaz bunlar diyorsan, yap bu dediklerimi. Unutmaki ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar bazı konularda bağımlısın onlara, aranızdaki ilişkiyi ona göre kurman lazım. Sevgi, saygı durumlarını öyle ayarlaman lazım. Zor işler. Ayrıca bu yapılar uzun zaman içinde kurulur. Aile-çocuk ilişkilerinin değişmesi de kolay olmaz, dozu yavaş yavaş yükselt kesin kararlıysan. Seninki biraz çıkara bağlı olmuş. Garantiys eişin istediğin gibi davran diyorsun. Ne tabusu yaa? Saygı bu saygı. Haberin yok galiba. Ailene karşı bir sorumluluğun varsa oda saygı olmalıdır. Tamam her evde kavga olur (hatta ben finallerden kaldım diye iki gün içinde bizdede çıkacak baya alengirli bir kavag ama hadi bakalım :P daha söyleemdim) ama eninde sonunda onlara saygı göstermen gerek. Sana nasıl davranıyorlarsa öyle diyorsun. Bunu yaptığın bir çok yerde dayak yersin. (Evden bahsetmiyorum. Şöyle bi dışa doğru açıl anlarsın. Karşındaki korkak değilse -genelde öyledir ama- yediğn sopa sana saygının kralını öğretir) Biraz düşünün yaa Anne Baba diyorsunuz. Cnbc-e izleyecem diye bende çok kavga ettim bizimkilerle bölee isyan çıkarır gibide yapmadım. (Cidden şu mesajalrı yazanalrın aile düzenini çok merak ettim. Odaya hapis tutuyor olsalar gerek sizi. Yada sevgi yoksunluğu baya gelişmiş)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 annene kizip forumun enasini yargiliyosun ama...[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @Solufain Yazdığım mesajdan sana saygılı davranıyorlarsa, sen de onlara saygılı davran anlamı çıkıyor zaten. Sen olayı başka yönlere çekmişsin ilginç. Ayrıca dayak yemeyi, öğretici bir aktivite olarak tanımlıyorsun ki komik. Saygı duymak fiziksel güçe bağlıysa senin açından, emin ol ki sana çok saygı duyuyorum bu fikirlerin dolayısıyla. Ha verdiğin örneklerinde konumuzla bir ilgisi varsa açıklarsan sevinirim; çünkü göremedim de.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Temmuz 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Loras, 25 Temmuz 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Ayrıca dayak yemeyi, öğretici bir aktivite olarak tanımlıyorsun ki komik. Saygı duymak fiziksel güçe bağlıysa senin açından, emin ol ki sana çok saygı duyuyorum bu fikirlerin dolayısıyla. Yok konuyla alakası zevkine yazdım ben onları :D Canım sıkıldı öleee gelip geçerken yazarım arada. Dayak yemek ğretici değildir normalde. Ama yapmaman gereken şeyleri özellikle yapmaman gereken insanların yan ında yaptığında çok güzel bir öğretim aracı oluyorlar. Anladığım kadarıyla bunu öğrenecek akdar çok yaşamamışsın daha. Sabret. Herkese hakettiği gibi davranırken abartırsan benim yazdığımı hatırlarsın belki komadan çıkınca :D Neyse ben diyorum gene Anne Baba sizden üstündür eşitlik gibi bir söz konusu yoktur. Anne Baba ne kadar iyiyse o kadar özgürsündür. (Neyse bu konuya yazmıyım kavgalık durumlar çıkar bende hiç sevmem :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 İyi bir deneme, anlatamamazlık mı yoksa anlamamazlık mı? Karar verilir. Bana kalkan bir elden düşüncelerimi söyleyemeyecek kadar korkarsan, zaten ölmüş olurum o an. Merak etme. Neyse olayın daha fazla kişiselleşmemesi için, tavsiyeler için teşekkürler.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigit89 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 en iyisi evde kendi halinde ol fazla kimseyi takma o zaman kıymetini anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yatılı bi okula git. ciddi diyorum. eve gelince kumandayı kendileri elleriyle teslim ederler... Bi de eşitlik konusu var tabi. Oğlum bana üniversite tercihlerimde serbestlik tanınmıyor sen tutmuş kumanda diyorsun. get allahını seversen[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Badgirl Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eşitlik her yerde oldu gbi evdede olmalı ama çoğu evlerde snden daha kötüleri yaşanıo!bnce halina şükretmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar