Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel Mage !

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

Mage hikaye oldu artık. Ona ressist buna ressist, MC den düşen melee itemlarına özellikle silahlarına baktıkça insanın morali bozuluyor. Bazen düşünüyorum, ben mi caster ım yoksa warriorlar mı? Warrior 600, fireball 600 vurunca tabi insan düşünmeden edemiyor.

Fire magelerin durumu iyice zor, fire ressist kolayca elde edilir oldu. Ice biraz daha iyi durumda, en azından hayatta kalma ihtimali yüksek.

Bence oyunda ki en iyi caster Warlock(1v1 ve 1v2 söz konusu olduğunda). Tabi lvl 60 olmak şartıyla. Al scubuss u yanına, Quest falan derdin de yok. Avla milleti. Önce Seduce, ardından saydır.

Bu arada yukarda ki talent dağımını bende kullanıyorum(tek önemli fark frostbite yerine winterchill var bende). Gayet memnunum, Tavsiye ederim.

[Bu mesaj HaploNexus tarafından 25 Temmuz 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genelde herkez mc... onix için fire resist item topluyor (bende dahil) şimdi siz MC ye girmek istiyorsanız veya oxy e ubrs lbrs sho... seve seve frost olmalısınz.. yoksa sürekli olursünüz.. yani olay frost ezik fire gral durumlarına donunce sinir oluyorum..bende fire yi seviyorum ama frostun ayrıcalıkları cok.. ölmüyorsun kardeşim işte.. öldükten sonra nasıl pom + pyro atıcan :D yaşıcan ki nova + coc kullancan (sacmalıyorum farkındayım) ama muhabetler geyiq.. ole geyiq e bole geyiq yakışır.. işimiz gücümüz bitti talent buildderle bozduk kafayı..İronhammer kardeşim sende zırt pırt sorma :D mc onx yapcaksan frost olcan.. elin çabuksa macro ii kullanırım diosan pvp de frost olcan yok yavaşım elim agar diosan onx ve mc yapamam diossan fire olacan pvp de değişen bişi yok.. bitti işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Canim niye frost olmak zorunda olsunlar nabicaklar ancient core hound a f.nova coc mu atacaklar allala mc de bi ragnaros a rapid cast + frost bolt harici frost bolt mu atilirmiş canim aa çarpılırsınız.
inmunue mi laizm al 20 tane limited invul poti tamam
ahh aggro cektik Hemen teyb e koy MC Hammer - Can't Touch This çek potiyi tamam harbi başlayin 9 boss kesip cikin
Mc de lock basar curse of shadow u mage akar arcane missle ile Mc icin imp arch missle talent ine 5 puan kafi alala >:)[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.!
Al'Akir
Darkhoof
Elderone
Antuan

[Bu mesaj Regalya tarafından 26 Temmuz 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim babamın immue potion fabrikası var.. beleşe getiirim 20 tanesini.. birde.. git mc de bi fire ball at bakiim kaç dmg vereceksin.. sen git fire mage olarak.. kolay gelsin..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

WOW başlarken Hunter PVE karakteri PVP'de sizin için üzgünüz diyen çoğu insan şimdi Hunter'dan korkar oldu. Aslında bu baştan beri böyle idi ama insanlar nedense anlamak istemedi.

Hunter çok karışık bir silah. Melee atakta zayıf dense de Pet'i ve "iki adet", "One Handed Axe veya Sword" ile oldukça iyi damage veriyor ve ayrıca yakına girdiğinde spellcasterların büyülerini hızlı olan melee silahları ile interrupt bile edebiliyor. Hele ki Cloth Armor giyen sınıfların Hunter'a çok da yaklaşmalarını tavsiye etmem.

Mail armor giyebiliyor olması Plate kadar olmasa da Epic Setler ile çok büyük avantajlar sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dogru diyorsunda iyi olan kazanır.. hunter mage den 2 crit yerse yamulur .. ice block ve ice barier bizim + avantajımız.. zaten pet i saymıyorum dırek sheep..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 26 Temmuz 2005 09:33 tarihinde demiş ki:
benim babamın immue potion fabrikası var.. beleşe getiirim 20 tanesini.. birde.. git mc de bi fire ball at bakiim kaç dmg vereceksin.. sen git fire mage olarak.. kolay gelsin..

Vericeğin 10-15 g repair cost yerine (Luci den Ragnarosa)
10-15 tane limited invul poti almak daha hayirli degilmi ?

Magem 30 Frost 21 arcane

Arti Fire ball at diyen kim ben Frost Bolt atmak yerine Arcane missle hem dmg hemde mana bazında daha karlı diyorum ayriyetten mc ye gireceksen Frost olacaksin diyenleri mantık dışı buluyorum atıfda bulunuyorum MC ye Meer bi arcane talent kafi
Frost bolt kasarsan gülerim baabinda :D

Curse of shadow + Arcane missle
(Curse of shadow = Arcane resist -75 shadow resist -75)

MC de Lava Annihilator dan flare implrere kadar çoğu miss gibi fire yiyor Flame walker Firelord tipli lavuklar sadece inmune çok MC tecrüben varmı bilmiyorum ama konuşman inanki çok irdeliyici geldi babamin fabrikasi felan

Allah akıl fikir versin ne diyeyim...[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.!
Al'Akir
Darkhoof
Elderone
Antuan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 24 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
Pet i olan classlarda petiyle ilgilenmiceksin.direk karaktere.
Peti sheep yap
otur manan dolsun falan luzum yok.

[Bu mesaj Eternal tarafından 24 Temmuz 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]

warlockun petlerine sheep yapamiyosun dikkatini cekerim...[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

frost mage instancelarda iyi olmasinin nedeni frost nova cone of cold combosu ustune blizzard olayi frost magelerin frostbolt atmasinin sebebi damge/mana olayinin en iyi olmasi

locklar zaten MC da magelerden cok daha faydali fakat soyle bi olay var 40 kisilik gruba 2 lock alinirken en az 8 mage aliniyor :P (nedeni piyasada lock olmamasi :P)
Sosyal ağlarda paylaş

Remus warlock mage kadar dmg verebilcekmi ? 8x magenin yaptıgı aoe 8x warlok a 12343252352 tur atar... gel deneyelim..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 27 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
frost mage instancelarda iyi olmasinin nedeni frost nova cone of cold combosu ustune blizzard olayi frost magelerin frostbolt atmasinin sebebi damge/mana olayinin en iyi olmasi

haha zaten frostnova coc attıktan sonra blizzard gibi channeling büyü attırır moblar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...