Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Leon About a boy Lord of the rings serisi Edward Scissorshands (şeker bir film) Cennetin Krallığı Animasyon tarzı filmler (shrek,nemo vb.) Mezarını Derin Kaz Gridlock'd Hmm çok uzar bu ya.. Seçim zor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Comedy Bananas Dr. Strangelove Tootsie Some like it hot the three stooges ............................. BilimKurgu Day earth stood still Star trek motion picture Forbidden planet The Abyss 2001 space odyssey .............................. Korku Psycho The Omen The Shining The Hunchback of Notre Dame The Silence of the Lambs .......................... Savas Filmleri Apocalypse Now Schlinders list Patton The Bridge on the River Kwai Battleship Potemkin ...................... Kataegori Dısı Fight Club Pink Floyd: The Wall Easy Rider The Phantom of the Paradise Heavy Metal[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eh doğal olarak the godfather 1-2 ve yine doğal olarak lotr 1-2-3 the matrix war of the worlds'ün ilk yarısı desem kabul görür mü? :P forrest gump[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Lotr serisi bek tu dı füçır serisi matrix serisi the last castle troy[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Matrix Trilogy Star Wars serisi Lotr Trilogy Sweet November Forest Gump (yedek kadro): Saving Private Ryan Devil's Advocate[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hayatımda seyrettiğim en iyi film 2001: A Space Odyssey gerisi yalan :D gerisini sıralamak çok zor daha izlemediğim bir sürü film var[signature][hline]kelimeler durur mu?
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 godfather part 1 big fish forrest gump lotr scissorhands[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 matrix serisi braveheart komşunun kızı kill bill serisi lotr serisi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
RichardRiddick Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Aliens Matrix Terminatör 2 İyi,Kötü,Çirkin İndiana Jones
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Reservoir Dogs, Requem for a Dream, donnie darko, oldboy(konusu ozellıkle) daa cok var ama ne bılıyım yanı bunlar bı baska...[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 adaptation[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sadece Leon [Jean Reno][signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Altıncı his Lotr Star wars kelebek etkısı ...[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing.
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fight club trainspotting requiem for a dream seven
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yabancı: 1-Lotr trilogy(özellikle 3) 2-Matrix 1 3-Star wars 1,2,3,4,5,6 (özellikle 2 ve 3) 4-pirates of the caribbean 5- 2 Fast 2 Furious 6- I, Robot 7- xXx 8- Blade Yerli: 1- Hababam Sınıfı (Eskiler ve ASkerde) 2- Hırsız var! 3- Gora 4- Dünyayı Kurtaran Adam :) (Uzayda hacı bektaşi velinin türbesine gittikleri sahne bu güne kadar seyrettiğim en iyi sahneydi) 5- O Şimdi Asker 6-O Şimdi Mahkum 7-Eşkiya 8-Asmalı Konak: Hayat[signature][hline]May the force be with you, always
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Lotr 5.element mumya 1-2 yeşil yol bruce wills ve liv tyler ın oynadıgı butun fılmler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 önceden yazmışım birşeyler. hemen eklemeler gelmekte: Seven Samurai ve de şimdilik Tarantino ne yazdı ve yaptıysa.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 1-One Flew Over The Cuckoo's Nest(Guguk Kusu] 2-Shawshank Redemption 3-Oldboy 4-Lock&Stock and Two Smoking Barrels 5-Brazil
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla tarantino genelde yazmaz benim bildiğim kadarıyla,orda burda bulunan bilinmedik şeyleri alır atar amerikan seyircisinin ve bizim önümüze,ama olsun hastasıyım :P[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1.Forrest Gump (Bir umut) 2.Gladiator (Bağlılık) 3.Braveheart (Ölümüne) 4.Sweet November (Kimseye bu kadar bağlanmayın) 5.A walk to remember (En büyük aşklar bile bi gün biter) [signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." [Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Temmuz 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]
pot Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dragon fly Abbys Bad boys Electric dreams Exorcist veya Cupe [Bu mesaj pot tarafından 11 Temmuz 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pot tarafından 11 Temmuz 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
dune Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Interview with the vampire Scarfaces Primal fear Saw Bir zamanlar amerika
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Scent of Woman(Kadın Kokusu) Saving Private Ryne Braveheart StarWars Serisi Seven Yağmur Adam Bunların arasına Lord of The Rings serisini de koymak isterdim ama filmini nerdeyse hiç beğenmedim.
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Alien Quadrology Starwars (TRİLOGY) sadece Forest gump Yüzüklerin efendisi serisi E.T.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şen günler seven ne yapmaz lotr abuzer kadayıf hababam serisi[signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Öne çıkan mesajlar