Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Kendi aralarında sıralayamam. Usual Suspects Godfather 1 Fight Club The Matrix (Seri değil sadece ilk film) Saving Private Ryan Yedekler: Heat(Al Pacino, Robert De Niro) Devil's Advocate Seven[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 misal "annem hakkında herşey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: fortinbras, 24 December 2003 21:24 tarihinde demiş ki: hm bnm de truman show u eklemem gerek jim carey filmleri ztn genelde gusel olur onun dışında ace ventura ve liar liar da çok gusel filmlerdi... rad pitt ve anthoy hopkins in bi filmi vardı bilmem ne rüzgarları o film de çok guseldir...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey ihtiras ruzgarlari bir ara sanki diziymis gibi star haftada bir veriyordu ona ramen izlemedim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 western klasiklerini de unutamayız the good the bad and the ugly For a fistfull of dollars mı ne bi de fist miydi fistfull muydu tam hatırlayamadım...[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Klasik dedin de aklima geldi..Ruzgar gibi gecti de guzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1- Terminator 2: Judgment day sonraki filmler birbirine yakın sıralamalarda, o ana göre değişebiliyorlar sıralarını. buralarda yazılanlardan çoğunu üst sıralarda tutarım ama..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1-Lotr Trilogy 2-Matrix '' 3-Braveheart 4-Gladiator 5-Road to perdition[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 road to perdition'da baymadım ama öyle aman aman bi film değildi cast away ise tek kelimeyle müthişti .. tekrar izlemem gerek o filmi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Star Wars Serisi Fight Club Donnie Darko Matrix Serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yanlız öldüm burda biri Elm Sokağında Kabus Serisi demi$ muhah yüzyılın vah$eti ya puhaha... c0cukken altıma yapardım gülmékten,halen de freddy vs jason ı izliyerek performanslarından hic bisey kaybetmediklerine $a$ırıyorum, acıkcası insan ya$lanır daha az komik olur en azından aksine koparmı$lar. birde biri fight club da dövüş göremedim demi$, tamam Jet Lee nin filmleri kadar aksiyon olmıyabilir ama Charlie Chaplinin filminede benzer bi yanı yok.[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1. Requiem for a Dream 2. Shawshank Redemption 3. Usual Suspects 4. Matrix - Part I 5. Enemy at the Gates[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net [Bu mesaj sharky tarafından 25 December 2003 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 pearl harbor black hawk down lotr serisi gladyator godfather serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1.braveheart 2.devlet düşmanı 3.şeytanın avukatı 4.matrix(birincisi) 5.?[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1. matrix 2.face off 3.fırtına suvarılerı (stormrıders) 4.bravehearth 5. fıghtclub[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 lotr,gladiator,braveheart,matrix,terminator..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1) Shawshank Redemption 2) Arizona Dream 3) Devil`s Advocate 4) Pulp Fiction 5) Blade Runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1) Gladyatör 2) Er ryan 3) Matrix serisi 4) Braveheart 5) the silence of the lambs - hannibal - red dragon üçlemesi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 1-LOTR-fotr,ttt,rotk 2-Braveheart 3-Er Ryan'ı Kurtarmak 4-Radio [(tom hanks in bi filmiydi ismi tam omu hatırlayamadım),(burda radio filmdeki cocugun yaptıgı gazete topladıgı arabanın ismi,hatırlayan vardı)] 5-6.His[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 1-)LOTR : Trilogy 2-)The Reign of Fire 3-)Mortal Kombat [kücükken gaz olurdum MORTAL KOMBATTT!! TIDID :P] 4-)The Mask of the Zoro [kücükken baya duygulanmıstım bu filmde] 5-)Enemy the gate miydi biri yazmıs ıste oraya gecen gün izledim cok güzel film özellikle bi adam var sniperli herkezi kafadan vuruyor o cok güzel ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ROCKY 1(hatta hepsi) LOTR serisi MATRİX Serisi İndiana Jones Serisi Starwars Serisi :P hepsi seridir..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben er ryan la enemy at the gates i solemeyi unutmuşum :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ran Seven Samurai Dark City[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 1- john malkovich olmak 2- azınlık raporu 3- yüzüklerin efendisi (son film hayal kırıklığı yaratmasa bende 1 olurdu aslında ama) 4- yeşil yol 5- er ryan ı kurtarmak 6- korkunç bir film iki film üç film de gelcek inşallah 7- gladyatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Requiem for a dream kesin bunlardan biri olur. diğerlerini düşünmek lazım şimdi kasamadım! :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 1-Er Ryan'ı kurtarmak 2-Braveheart 3-LOTR serisi 4-Fight Club 5- Matrix serisi(özellikle ilk filmi)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar