Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güne kadar seyrettiğiniz en iyi 5 film

pntREi

Öne çıkan mesajlar

said:
fortinbras, 24 December 2003 21:24 tarihinde demiş ki:
hm bnm de truman show u eklemem gerek jim carey filmleri ztn genelde gusel olur onun dışında ace ventura ve liar liar da çok gusel filmlerdi...
rad pitt ve anthoy hopkins in bi filmi vardı bilmem ne rüzgarları o film de çok guseldir...[hline]Master and Commander
Captain Lucky Jack Aubrey

ihtiras ruzgarlari bir ara sanki diziymis gibi star haftada bir veriyordu ona ramen izlemedim ehe
Sosyal ağlarda paylaş

1- Terminator 2: Judgment day

sonraki filmler birbirine yakın sıralamalarda, o ana göre değişebiliyorlar sıralarını. buralarda yazılanlardan çoğunu üst sıralarda tutarım ama..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız öldüm burda biri Elm Sokağında Kabus Serisi demi$ muhah yüzyılın vah$eti ya puhaha... c0cukken altıma yapardım gülmékten,halen de freddy vs jason ı izliyerek performanslarından hic bisey kaybetmediklerine $a$ırıyorum, acıkcası insan ya$lanır daha az komik olur en azından aksine koparmı$lar.

birde biri fight club da dövüş göremedim demi$, tamam Jet Lee nin filmleri kadar aksiyon olmıyabilir ama Charlie Chaplinin filminede benzer bi yanı yok.[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
...... who cares?
Sosyal ağlarda paylaş

1. Requiem for a Dream
2. Shawshank Redemption
3. Usual Suspects
4. Matrix - Part I
5. Enemy at the Gates[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net

[Bu mesaj sharky tarafından 25 December 2003 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1) Gladyatör
2) Er ryan
3) Matrix serisi
4) Braveheart
5) the silence of the lambs - hannibal - red dragon üçlemesi[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

1-)LOTR : Trilogy
2-)The Reign of Fire
3-)Mortal Kombat [kücükken gaz olurdum MORTAL KOMBATTT!! TIDID :P]
4-)The Mask of the Zoro [kücükken baya duygulanmıstım bu filmde]
5-)Enemy the gate miydi biri yazmıs ıste oraya gecen gün izledim cok güzel film özellikle bi adam var sniperli herkezi kafadan vuruyor o cok güzel ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...