Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yarim saatdir geziyom bi allahin kulu yok herkes nerde yaws kimse eslantta lvl kasmiyomu? yada eslantta kasiyolarsa nerde kasiyolar?[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eslantta bulabılecegın cogu npc yı kalluga ve linate de ztn bulabılıyorsun.o yuzden eslant bo$.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eslantta olan ve kolay kesilen erşey raon camp bölgesinde zaten var o sebeple kimse uğraşmıyor eslant'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kael... dön su diez e ora da nere gel bak bura dolu herkes var :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dolu adam ama ..... neyse[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1 tane daha premium alıp açtırmayı denesen?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ona ugrasiyorum hala almadan açabilirimiyim onu deniyorum.açilmazsa diez mazi....[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 diezdeki edit lvl 64 lere baktıktan sonra oynamanın pek anlamı kalmadı benim için. şahsi kararımdır bu ama yinede digerlerine oranla en temiz server diezdir her ne kadar yeni bir gm edit fln yapıyor olsada.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi diez en iyisi valla adamlar coşturuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 YA OYUNA BU KARAKTERLE BASLADIM BANLANMASINDA O BANA YETER YOKSA DIEZDEDE PEK TAT KALMAMAYA BASLADI .[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Karus Server: Diez Deimos Level:6x 4x Clan:LasomrA - Np:7xxx 5x :D Art1k Yok. Kasiyoz iste [Bu mesaj Kael_Teduva tarafından 27 Temmuz 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar