Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak uzatmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erkeklerde tırnak uzatmak neden abest karşılanır?

neden herkes tırnağı uzun adama ilk farkettiğinde "Aaaa.. Gitarmı çalıyorsun?" sorunu sorar?

neden?[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
ne alaka benım tırnaklarım bıras uzun dur ama usendıım den kesmıorm=) aa ııkı hatrlattın aksama kesım yaa =) bıde abesk karsaılanmıo bana kımse bısı demıyor[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
O hiçbişey değil. Oje sürmeyi dene sen bide.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
evet evet bende makyaj yapıyorum sonra abes abes bakıyorlar bana o yuüzden yapmıyorum ben de

ööeeeehhhhh erkek adam tırnak uzatır mı be..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
niye abicim tırnak ile erkeklerin uyuşmaz noktası nedir yada kadınlarla uyuşan noktası nedir??
Ya delinin biri bi laf atmış ortaya beyinlere nasıl işlemişse...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
ne gibi bir zevki olabilir ki tırnak uzatmanın?
klasik gitardayken pena kullanmıyordum o yuzden sag elimin tırnakları uzundu, acaip bicimde rahatsız edici bisiy.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
Next to polls of monotonous waters
He walks, slipping feet from steps at random
He falls...
Mesaj tarihi:
kadinda bile yeterince itici bir sey uzun tirnak . hic sevmem . uzattigini gorursemde kırarım tırnaklarını eheheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
bende şunu anlamıyorum neden erkekler bu aralar hep bayanların yaptığı şeyleri yapmaya çalışıyolar:)
bırakında aramızda bi fark olsun yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
e hatun kişinin el zarifse, tırnakları bakımlıysa uzatır tabi, siz uzatıyosanuız ben de uzatırım dersen, kabul ettirsen bile abes karşılanır yani sonuçta.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Garip karşılalanan kısmı nedr bilmem ama kullanışlı olduğunu yada estetik durduğunu sanmıyorum. Kendi adıma da pis bir insan olduğum için uzatmıyorum.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
said:
huun, 20 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
kadinda bile yeterince itici bir sey uzun tirnak . hic sevmem . uzattigini gorursemde kırarım tırnaklarını eheheh

ahah bu da yeni tehdit şekli olsa gerek.. "oraya gelirsem kırarım tırnaklarını" :P

edit: bu arada ben sadece sağ yüzük parmağımın tırnağını çok az uzun bırakırım.. Kutu kola,bira falan açmak için falan lazım oluyo[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 20 Temmuz 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adam tırnak uzatmanın ne gibi zevki var diyor yaw :)
olm tırnağı bi şekilde uzatmıyorsun kesmeyince kendi uzuyor...
ben gübre döküp beslemiyorum...
Doğa kuralı tırnak uzayan bi şey demiş peki diyip kesmeyince kendiliğinden uzuyor...
kesmek asıl nasıl bir zevk veriyor sen onu söyle...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
said:
TimarliSipahi, 20 Temmuz 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
o zaman git etek giy tırnak uzat biraz da kıvır fatih ürek ol, şuraya bak ya! neden erkeklerde uzun tırnak abestmiş

imzan çok güzelmiş.
Lan her boku cinsel simgelere çekmeyin be.komplekslimisiniz nesiniz.
ireç durur uzatma
Mesaj tarihi:
zaten uzatmak için yazmıyorum pskolojiyi inceliyorum...
neden böyle tabular oluşmuş amaç nedir ona bakıyorum...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
saç uzatmak neyse de, tırnak uzatmak pek hoş değil bence. cinsiyet olayı değil, kadında da sevmem yani. pençe gibi, ı ıh.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 20 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
adam tırnak uzatmanın ne gibi zevki var diyor yaw :)
olm tırnağı bi şekilde uzatmıyorsun kesmeyince kendi uzuyor...
ben gübre döküp beslemiyorum...
Doğa kuralı tırnak uzayan bi şey demiş peki diyip kesmeyince kendiliğinden uzuyor...
kesmek asıl nasıl bir zevk veriyor sen onu söyle...

tırnak uzatmak tırnagı bırakıp kendi uzaması degildir.
oyle oldugu zaman bok goturur elini zaten
tırnak uzatmak lafının icinde bakım fln da vardır[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street
Next to polls of monotonous waters
He walks, slipping feet from steps at random
He falls...
  • Yeni Oluştur...