Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaşlar 9.5 saatte lvl 12 oldum normal mi bu sizce ? ne bilim bana anormal geldi biraz. daha hızlı olmalıydı bence. bi adamla tanıştım o yardım etmese 12 de olamazdım,saolsun brill deki leri bitirtti orgrimammar a götürdü beni fln filan ... ve açıkca daha oyunun başında sıkıldım ben ne yapıcam ya :D daha 2. günüm dün açtrdım acc u ama harbi sıkıldım... başlarda sıkıcı olması normal ama , yani ne bilim mmo havası yok yani partiler fln. bütün questleri tek başıma yapıyom ne ki bu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ilk başlarda öyle bende dün yeni tauren char açtım 6-7 saatte 11 oldum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 18 19 dan sonra yavaş yavaş başlarsın gruplara hatta 15 te rfc ye gidersen ordada grup çalışması yapabilirsin. İlk 10 level oyunu ogretmeye yonelık zaten[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ama böyg geldi valla oyuna giremiyom :D neyse sabretcez galiba ... adama sordum ne kadar sürede 60 oldun die 20 gün dedi höh dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi nasıl sıkıldın sen ilk 10 lvl helal olsun. ben yeni bi yer görecem diye xp yi falan unutmuş maceraya dalmıştım 15de , ashenvale de.. Hatta azsharayıda tauren mekanı sanıyordum, kırmızı ağaçlar falan (ne alakaysa), girişteki tauren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ahaha sen gel böle 40lara filan kasmaya başlar hem pvp hem quest öle kolay olmuyor :)[signature][hline]Ragnaros Shindei GoZu Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Oha bence questler cok zevkli. Su an 7. defa bastan yapiyorum o questleri eheh : ) Ve bence hic de sikici degil. MMO olayina PvP ve instancelarla giriyorsun zaten aslinda.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sıkıcı olan tek şey şu yeniden başlıyorsun ama senın gıbı yeniden baslayan adam fazla olmuyor o zamanda sorun cıkıyor deadmines giricen ama grup bulamıyorsun örneğin bu durumda adamı soğutuyor ha ama lvl 60 tank arkadasın varsa o başka hehe[signature][hline]Ragnaros Shindei GoZu Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lvl yükseldikce kasmasi daha kolaylasiyor onemli olan 30 u gecmek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sen bu haldeyken baydıysan şanslısın serverın başında açmadın karakteri şimdi herkes yüksek lvl yardım alabilirsin item bulabilirsin eskiden öylemiydi peeeh :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bazı arkadaşlarda deli gibi farm yaparak level atladı zaten o yüzdende sıkıcı gelmiş olabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Lind3r0th, 26 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki: sıkıcı olan tek şey şu yeniden başlıyorsun ama senın gıbı yeniden baslayan adam fazla olmuyor o zamanda sorun cıkıyor deadmines giricen ama grup bulamıyorsun örneğin bu durumda adamı soğutuyor ha ama lvl 60 tank arkadasın varsa o başka hehe eet sorun bu işte... ko oynadım, oynadığım en gereksiz oyun ama party muhabbet fln kasarken eğleniodum.. şimdi quest. oradan oraya yürü yürü bitmiyo boğuldum daral geldi :D lvl 60 ark fln da yok ki yardım etsin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 45den sonra quest falan kâr etmiyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla ben açıkçası hiç grinding yapmadan level 60 oldum gezdim dolaştım sıkılmadım valla.bide 16 gün sürdü sanırım cokta abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 siz yavvasiniz ben 9.5 saat 14+ oldugumu bilirim 3 saate zaten lvl 6-7 civari birsey olmam lazimdi ilk bastaki questlerle sanirim ortalama 2 saat suruyo 4-5 oluyosun[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla bende aynı duruma düşmüştüm. Undead mage açtım baya kastım questlere falan. Pyrewood köyündeki queste kadar parti aramadım pek. (Bi family crypt) Ama orada parti bulup girince cidden eğleniyoru insan. Hatta yaptığım halde 3 defa katıldım o partilere. Cidden süper :D Ama her defasında ihtiyacım olan eşyalara zar atıp 3/2 şansla bana düşünce adamlar beni partilere almaz oldu. Bende Tauren açtım :D Hunter Mage karaktere göre daha eğlenceli. en azından kurt var ynında pek yanlız hissetmiyorsun. Knight gibi muhabbetler pek yok ama bu oyunda partilik adam yerine arkadaş bulma şansın oluyor. (İlk günden 3 arkadaş edindim ben :D İlginçtir AL'Akir'de bir Türk görmedim daha. (bi tane gördüm ama offlinedı. Adıda Öküzcan idi arkadaşın. Tauren tabi :D Cesedi yerdeydi[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya bi türk adamla tanıştım. adam giydirfi fln beni :D sonra crossroads a götürdü. orda ilk hk mı yaptım :D 14 honor points 7 hk aldım :P sadece poly , fireball , frost nova atmam ve sadece resist yazısı görmeme rağmen zevkliydi :D sanırım biraz sabredecem çünkü sonrası çok zevkli gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar