JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Online key alip oyunu download edip baslayabilirmiyim? Varsa hangi siteden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ooo başlarsın tabi ama download sıkar gibime geliyor. Biraz eski konularda olur key satan siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Walla en son seti satan bi yer bulamadm ackcasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Total Experience serialı satılmıyor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Satılıyormuymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Walla bende kutulu:P (bu kadar yüzsüzlük olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Buldum bi sitede Nereden download edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Downlaod edecek yer bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kredi kartıyla satın alman lazım sanırsam. Sonra onların sana e-maille göndermesi lazım. Sitenin güvenilir olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 daha once buradan matrıx onlıne key almıstımda o ıste sorun yok. Download yada ankaralı arkadaslardan cd bulmam lazım yardııma ıhtıyacm var ama bakan yok fazla forumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Gece vakti bütün galaksiciler uyuyor sanırım. Ben amerika serverından girdiğimden ayaktayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Madem ayaktasin yardmci ol bana downlaod konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yarım saattir swg chatte oyunun basic pakedini nerden download edebiliceğine dair bilgi almaya çalışıyorum. eminim bi yerden download yolu var, sitenin yüzlerce ftp serverından birinde duruyo ama birebir irtibata geçip derdini anlatmayınca, "bizim ülkeye daha gelmedi total exp." demeyince download ftp sini vermiyolar sanırım. bu arada neden böyle şekilden şekile girdiğimizi belirtmek gerekirse; oyunun jump to lightspeed ve rage of the wookiees adlı expansionları "digital download" yoluyla download edilebiliyo, bunda sorun yok. ama oyunun "kendisi" olan an empire divided ı download edicek adres hiç bi yerde yok. şu an bunun için bi link arıyorum, lucasarts.com a bakıyorum şu an.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Baba Büyüksün! :) Walla cok iyi olur bulabilirsen. Bu arada paticigin swg kismi acilmiyor tahmn ettgm kadaryla iyi bir kaynak. Ulaşma şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Birde sence başlamak icin cok mu geç kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Neden geç kalasın ki? Abicim Total Exp.'i bende bulamadım dijital download halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Birde mesela an empire earth demi baslicam ben total alinca dier expansionlari, ne zaman kullanmaya baslicam yani bunlar ek harita gibi syelermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 üzgünüm lucasarts.comda da sadece cd key i alabiliceğin bi sayfa yok. sana tavsiyem aşağıdaki mail adresine mail atıp the total experience pakedinin ülkemize henüz gelmediğini, bu yüzden bütün pakedi -an empire divided dahil- indirmek istediğini söyle. ama dikkat et, seni "rage of the wookiees digital download" sayfasına yönlendirmesinler, "bende an empire divided pakedi yok, önce onu indirmem lazım" diye vurgula. eğer ingilizcen yeterli seviyedeyse live chatten birebir konuşarak yardım alabilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende live chat e grdm java yuklu deilmis onu cekyrm :) Bu arada gercekten tesekkur ederm Ayrıca site hakknda bi soru sormsutum acilma ihtimali varmi sitenin? Ve oyunun geneli hakknda bi soru sordum bide ona cevap verrsen sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1- swg sitemiz de şu an diğer bütün paticik alt siteleri gibi kapalı. sitenin server değişimi söz konusu, bu gerçekleşince sitemiz açılıcak 2- bu expansionlar oyuna "major" eklentiler getiriyolar. örneğin: an empire divided, yani oyunun en basic versiyonu sadece gezegen üstünde dolaşmana ve 8 ırk seçmene imkan veriyo. ama jump to ligthspeed expansion ın varsa uzaya çıkabiliyosun ve normalde olan 8 ırka 2 yeni seçilebilir ırk ekleniyo. üstüne bi de rage of the wookiees expansion ına sahip olursan wookiee lerin gezegeni olan kashyyyk e gidip, zilyon tane quest yapıp bidolu yeni itemlar alabiliyosun. bu tip major değişiklikler sağlıyo yani expansionlar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Cok saol bu live chatteki adam anlamio laftan o da ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar