Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg Yardimmm

JuM

Öne çıkan mesajlar

yarım saattir swg chatte oyunun basic pakedini nerden download edebiliceğine dair bilgi almaya çalışıyorum. eminim bi yerden download yolu var, sitenin yüzlerce ftp serverından birinde duruyo ama birebir irtibata geçip derdini anlatmayınca, "bizim ülkeye daha gelmedi total exp." demeyince download ftp sini vermiyolar sanırım.

bu arada neden böyle şekilden şekile girdiğimizi belirtmek gerekirse; oyunun jump to lightspeed ve rage of the wookiees adlı expansionları "digital download" yoluyla download edilebiliyo, bunda sorun yok. ama oyunun "kendisi" olan an empire divided ı download edicek adres hiç bi yerde yok. şu an bunun için bi link arıyorum, lucasarts.com a bakıyorum şu an.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm lucasarts.comda da sadece cd key i alabiliceğin bi sayfa yok. sana tavsiyem aşağıdaki mail adresine mail atıp the total experience pakedinin ülkemize henüz gelmediğini, bu yüzden bütün pakedi -an empire divided dahil- indirmek istediğini söyle. ama dikkat et, seni "rage of the wookiees digital download" sayfasına yönlendirmesinler, "bende an empire divided pakedi yok, önce onu indirmem lazım" diye vurgula.

eğer ingilizcen yeterli seviyedeyse live chatten birebir konuşarak yardım alabilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Sosyal ağlarda paylaş

1- swg sitemiz de şu an diğer bütün paticik alt siteleri gibi kapalı. sitenin server değişimi söz konusu, bu gerçekleşince sitemiz açılıcak

2- bu expansionlar oyuna "major" eklentiler getiriyolar. örneğin: an empire divided, yani oyunun en basic versiyonu sadece gezegen üstünde dolaşmana ve 8 ırk seçmene imkan veriyo. ama jump to ligthspeed expansion ın varsa uzaya çıkabiliyosun ve normalde olan 8 ırka 2 yeni seçilebilir ırk ekleniyo. üstüne bi de rage of the wookiees expansion ına sahip olursan wookiee lerin gezegeni olan kashyyyk e gidip, zilyon tane quest yapıp bidolu yeni itemlar alabiliyosun. bu tip major değişiklikler sağlıyo yani expansionlar[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...