Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgi üniversitesi hukuk fakültesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tercihim büyük ihtimalle bilgi olacak, çünkü hem puanım istanbul hukuk veya marmara hukuk'a tutmadı, hem de eğitimlerinin eskisi gibi olmadığı söyleniyor.
buna karşılık bilgi öve öve bitirilemiyor.
var mıdır bilgide okuyan paticik ahalisi içinde? hukuk fakültesinde özellikle.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
Butun vakif universitelerinin hukuk bolumleri kapatilacak diye izledim televizyonda gecen gun. Istanbul Uni. tek olacakmis eskisi gibi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
benim ablamda vakıf üniversitesinde hukuk okuyor ve o tarz bir olay yok diye biliyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
ablamın bir arkadaşı var bilgi hukukta son sınıfta. hocaları falan güzel diyordu, kadrosu oldukça kapsamlı ve marmara istanbul vs.nin iyi hocaları almış durumdalar. kaliteli bir yer. bu arada bikaç sene içinde hukuk 5 yıla çıkarılacak söyleyeyim ;)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
Bende oraya gidicem :) Konustugum ve arastirdigim kadariyla supermis...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Bugün gittim gördüm baya hosuma gitti aklima yatti. Hele okulda mahkeme salonu var süper yani;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Biz 3 kisi gitmistik okuldan 4 kisi daha vardi icerde hic yabancilik cekmedim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle değil kesindir o santralistanbul kampüsü=) iletişim ve fen edebiyat fakülteleri orada olacak artık.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:51 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...