Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tercihim büyük ihtimalle bilgi olacak, çünkü hem puanım istanbul hukuk veya marmara hukuk'a tutmadı, hem de eğitimlerinin eskisi gibi olmadığı söyleniyor. buna karşılık bilgi öve öve bitirilemiyor. var mıdır bilgide okuyan paticik ahalisi içinde? hukuk fakültesinde özellikle.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Butun vakif universitelerinin hukuk bolumleri kapatilacak diye izledim televizyonda gecen gun. Istanbul Uni. tek olacakmis eskisi gibi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benim ablamda vakıf üniversitesinde hukuk okuyor ve o tarz bir olay yok diye biliyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bir allahın kulu yok mu yahu okuyan? :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 okuyan yok ama okuyacak arkadaşım war senin gibi : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ablamın bir arkadaşı var bilgi hukukta son sınıfta. hocaları falan güzel diyordu, kadrosu oldukça kapsamlı ve marmara istanbul vs.nin iyi hocaları almış durumdalar. kaliteli bir yer. bu arada bikaç sene içinde hukuk 5 yıla çıkarılacak söyleyeyim ;)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yavanna diye bir arkadaş okuyordu orada burslu hemde... Eğitim olarak süpermiş hocaları fln diye anlatıyordu bir msg at bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bende oraya gidicem :) Konustugum ve arastirdigim kadariyla supermis...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kaçtır bu bilginin hukuuunun puanı?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 puanı değişecek ama yüzdelik olarak 50 fln dı galiba normali burslusu zaten yüzde 1 flndı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benim ablam gidio bilgiye güsel üni.tavsiye edinilir(nededim ben ya).[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bugün gittim gördüm baya hosuma gitti aklima yatti. Hele okulda mahkeme salonu var süper yani;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben de gidecem salı günü inşallah benim de aklıma yatar:)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Sali tanitima bende gidcem :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gidemedim bugün:/ perşembe günü de varmış, ona gidecem artık.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben gittim icime daha 1 sindi:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende gitcem bi ara,birlektemi gitsek yannız dolşamk istemiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Biz 3 kisi gitmistik okuldan 4 kisi daha vardi icerde hic yabancilik cekmedim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Evet kimler seçti, var mıdır gelen? Patiden hala aktif bi ben kaldım sanırım bilgi hukukta, soruları falan alabilirim. 3. senem, kaçıncı sınıfım sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 antimodes geliyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bizim okuldan arkadaş iyi derece yapmıştı bilgi hukuka yerleşmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 iletişim fakültesine geliyorum ben bu sene büyük ihtimalle haliç kampüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 büyük ihtimalle değil kesindir o santralistanbul kampüsü=) iletişim ve fen edebiyat fakülteleri orada olacak artık. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:51 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Voys karşılaşmayız o zaman, hukuk fakültesi toptan Dolapdere kampüsünde çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Evet Bilgi Hukuk Fakültesine girdim ben. Pati'den kimler var, bölüm tanıtımı yapmak gibi bir kıyak çekecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar