Villians Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Gece düşmüştü ve ben tamamı ile kayıp olduğumu düşünüyordum.Belki belki diyordum bir yol bulup kurtulabilirdim bu düştüğüm durumdan.Çok kısa zamanda olup bitmişti herşey..ve ben anlamadan kendimi dipsiz bir kuyuda bulmuştum.Hatırladığım en son şey onun elini bırakışım oldu.Düşmiyceksin diyordum buna izin veremem.Ama benim bakışlarımda ise çoktan çaresiz olduğunu anlatmaya çalışıyordu ona. Gözlerinden yaşlar akmaya başlamıştı.Bu çok anlamsız diyordu.Yeni bulmuştuk birbirmizi.Bir aşağıya baktım bir ona öyle ya yeniydi.Gerçekten başka çözüm yoksa benim oraya gitmem gerekiyor idiyse.. Ellerimi bırak dedim gitmek zorundayım.Bunu biliyorsun dedim.Lütfen diyordu...bunu yapmak zorunda değilsin.Bense aksine affet beni diyordum birilerinin yaşaması için birilerinin ölmesi gerekir ve sen kesinllikle yaşamayı hakediyorsun.... (yorum gelip devamı istenirse devamı gelir ) Okumanızı isterim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Sanki şiir boşlukta gibi nie birilerinin yaşaması için birilerinin ölmesi gerekir ?[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bakış açısı yada tezatlıklar dünyası ile ilgili diyebilirim.Yani iyinin olması için kötünün de olması gibi..[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evet boşlukta kalmışlık var biraz, bu kısa olmasından ve içinin doldurulmamasından kaynaklı sanırım. Belirsizlikler zamanla açılabilir belki ama şu ana kadar klişeler çok hakim konuya.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Villians, 24 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Bakış açısı yada tezatlıklar dünyası ile ilgili diyebilirim.Yani iyinin olması için kötünün de olması gibi.. iyinin olması için kötünün olması tamam zıtlığın birliği de ölümle yaşam apayrı iki olgu biri olmassa dieri olur biri olursa dieri olmaz[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Aslında kısa yazmamın sebebi uzun yazdım zaman pek dikkate alınmayıp eleştirilerin yapılmaması. Ben uzun süredir yazmıyordum aslında.Bunu bir deneyiş olarak alsanız sevinirim Ölümle-yaşam bana göre bir sıra biçimi[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yok yani ele almak istediğin konular, kısa kısa pek açıklanamayacak şeyler de ondan yadırgadık belki de. Kavramlar şu an çok genel olduğundan ve yüzeysel durduğundan birşeyler diyemedik. Pek bir kanıt yok elimizde. Ama asla istemeyeceğim şey yeniden yazmak isteyen birinin cesaretini kırmaktır. Lütfen devamı gelsin ve uzun olarak ki hakkıyla bir incelemeye ve eleştiriye tabi tutabileyim en azından kendi adıma. Uzunluk sorun değildir. ;) Bekliyorum...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 her zaman dediğim gibi, daha uzun, daha detaylı yazılar lütfen, evet herkes okumuyo, üşenenler oluyo ama önemli olan senin içindeki herşeyi anlatman, okuyan okuyo ve yorumunu da yapıyo, üzülme :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Villians, 24 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Aslında kısa yazmamın sebebi uzun yazdım zaman pek dikkate alınmayıp eleştirilerin yapılmaması. Ben uzun süredir yazmıyordum aslında.Bunu bir deneyiş olarak alsanız sevinirim Ölümle-yaşam bana göre bir sıra biçimi sen uzun yaz ben eleştirisini yaparım :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 "an old man dies, a young lady lives. it' s a pretty good deal.." bunu hatırlattı sonu bana.(bu tarz bi laftı.) sin city filminde geçiyordu.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.İki gündür nete giremedimde,özürdilerim iÇİM de yazma isteği uyandı gerçekten.Hani durum güzel olmuş yada çirkin olmuş değil. Herkes bişekilde emek veriyor Teşekkürler Devamı gelicek[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Müteşekkir oluruz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar