Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hafıza kartları hakkında bilgisi olan var mı

Baypipo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
anladım.
gidip teknosa'dan alabilirsin. marka çok önemli değil. 256mb'a kadar satıyordu teknosa'lar. başka yerden 512 hatta 1 gb'a kadar bulabilirsin (mmc için konuşuyorum). fiyat olarak birkaç ay önce 1gb lık sd kartı sorduğumda 128 milyon demişti yetkili.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

markası önemli arkadaşlar.
dandik olanlar problem çıkarabiliyo.Mesela takıyosun yuvasına bi okuyo bi okumuyo ...

SD / MMC kart alacaksan ya Kingston alacaksın yada Sundisk alacaksın...
bunlar garantili ve büyük oranda sorunsuz çalışan memory kartlar.

Ben de 1gb. Sundisk var taş gibi / 1gb 120 ytl idi 4-5 ay önce[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunus.yutrdışından sonyericsson 700i getirttirdim.bu telefonun hafiza karti SD olarak geçiyor yani farklı bişimiş.ve bursada sordum yani burda çok pahalı dediler nokia lara göre çok daha pahalı .. hadi parasını geçtim bulamıyorum koskoca şehirde..bursa damı sorun var yoksa gerçektende sınırlı sayıda felanmı geliyor bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself
Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance)

Sosyal ağlarda paylaş

MMC ALIRSAN hem telefonda hem de digital machine de kullanabilirsin, sd alırsan sadece digital makinede kullanabilirsin(genel bi tanımlamadır bu, istisnalar olabiliyo)..512 lik sd/mmc 100 mlyn gbi bise, 256 lık da 60 civarı fln, sd ve mmc nin fiyatları yaklasık, kingston tavsiye edilir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 13 Temmuz 2005 22:39 tarihinde demiş ki:

... alacaksın yada Sundisk alacaksın...

Ben de 1gb. Sundisk var ...

Sendekinin a'sının üst tarafı silinmiş galiba. Ya da müthiş bir Sony Sunny vakası ile karşı karşıyayız.

Sundisk değil o Sandisk. ;)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

sd ler mmc lere göre daha hızlı diye biliyorum. hem dahada ucuz sanırım. ama telefonda kullanacaksan mmc alman gerekir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

sunu kullanacaksan bunu al gibi bir sey demeyelim. hangi tur alacagini ogrenmek icin kitapcigi oku. bu iste hic bir kural, standart yok, tur cok. Ayrica makinalarin sinirlari da var. Mesala bendeki nokia 6230 kitapcigina gore 128 mb`den fazlasini tanimaz. ancak bazi markalarda 1 gb`ye kadar taniyor, bazi markalari hic tanimiyor. Iyice arastirmak lazim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rahatsiz, 21 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
sunu kullanacaksan bunu al gibi bir sey demeyelim. hangi tur alacagini ogrenmek icin kitapcigi oku. bu iste hic bir kural, standart yok, tur cok. Ayrica makinalarin sinirlari da var. Mesala bendeki nokia 6230 kitapcigina gore 128 mb`den fazlasini tanimaz. ancak bazi markalarda 1 gb`ye kadar taniyor, bazi markalari hic tanimiyor. Iyice arastirmak lazim.

Her ne kadar 6230, 128 mb'ye kadar destekliyor yazsa da 512 mb'yi de sprunsuz bir biçimde çalıştırdığına şahit oldum.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...