Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Sistemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Account Sistemi Arıyorum ancak sorunlarım var.. benim web makinam ile oyun makinam şu anda farklı yerlerde çalışıyorlar ve webmakinamda phpnuke varken.. oyun makinasında php server kurulu değil. ancak phptriad ı kurdum php çalıştırması için buna göre bir script bulunabilir mi acaba..? Teşekkürler..
Mesaj tarihi:
scriptsharing.org (birleştir) adresinden dagger'ın account sistemini indirip üstünde geliştirebilirsin kendi sistemini.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
Vallahi indirdim scripti ama yapamadım.. hep hata verdi.. phptriad dan kaynaklanan bir hata olabilr mi bilmiorum ama langmain dosyasında hata verdi. ayrıca TR karakterler işlemedi nedense.. :( başka önerebileceğiniz account system var mıdır acaba ?
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 26 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
scriptsharing.org (birleştir) adresinden dagger'ın account sistemini indirip üstünde geliştirebilirsin kendi sistemini.

* Yarılır *
Mesaj tarihi:
""Birleştir"" olayına koptum ya adam oratı göz göre göre birleştirmeden yaptıgını, bi de onun için ayrı bi tpc açtıgını düşün... snede yarılırsın

* çok yaratıcıyımdır *

:-)
  • Yeni Oluştur...