ArresT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Account Sistemi Arıyorum ancak sorunlarım var.. benim web makinam ile oyun makinam şu anda farklı yerlerde çalışıyorlar ve webmakinamda phpnuke varken.. oyun makinasında php server kurulu değil. ancak phptriad ı kurdum php çalıştırması için buna göre bir script bulunabilir mi acaba..? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 scriptsharing.org (birleştir) adresinden dagger'ın account sistemini indirip üstünde geliştirebilirsin kendi sistemini.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArresT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Vallahi indirdim scripti ama yapamadım.. hep hata verdi.. phptriad dan kaynaklanan bir hata olabilr mi bilmiorum ama langmain dosyasında hata verdi. ayrıca TR karakterler işlemedi nedense.. :( başka önerebileceğiniz account system var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 daggerınki sorunsuzdu ya türkçe karakterlerde hata vermesi normal zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: thelegbra, 26 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki: scriptsharing.org (birleştir) adresinden dagger'ın account sistemini indirip üstünde geliştirebilirsin kendi sistemini. * Yarılır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben komik birşey göremedim?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ""Birleştir"" olayına koptum ya adam oratı göz göre göre birleştirmeden yaptıgını, bi de onun için ayrı bi tpc açtıgını düşün... snede yarılırsın * çok yaratıcıyımdır * :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar