Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih formunu vereceğimiz yer ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar arkadaşlar malum 25 temmuz - 3 ağustos tarihleri arasında tercih formunu + ücretleri yatırmış olmamız gerekiyor ...
ben 2003 te ilk defa öss ye girmiştim o zaman okuldaydık herşey bizim yerimize yapılmıştı şimdi ben bu tercih formunu Kocaeli Üniversitesinden aldım , tekrar oraya mı vermem gerekiyor yoksa herhangi bir "lise veya dengi okul " ' a teslim etsem olur mu ?
En kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
herhangi bir liseye verebilirsin ama benim tavsiyem verebilirsen ve vermek istersen eski lisene ver derim ben[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D

[Bu mesaj Dingaer tarafından 25 Temmuz 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok teşekkürler herkese

Arkadaşın da dediği gibi yapıkredi , ziraat bankası , vakıflar bankası , halk bankası ' na yatırılıyor 20m çift dekont alın cıngar falan çıkmasın sonradan ... bir de okula 2 m :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
ben bugün yatırdım valla ziraat bankasında 100 kişilik kuyruk bekledim,hay bu bankların hepsine kafam girsin..bi de ekonomist olacağım lafa bak...Kendimle çelişiyorum...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
  • Yeni Oluştur...