Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 29 temmuz reşit oluyorum..enterasan..heyecanlı diilim..bi garibim..ne yani lan ben şimdi ehliyet alabiliyomuyum.?allah allah?![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hyrlı ossun =)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hiç bi heyecanı yok ben 2 sene önce oldum :P ama bişi değişmedi aksine kötü oldu :D askerlik bilmemne artık çocukmusun. 18 i geçmeden önce ne güzel 18 yaşından kçük olanlar çocuk sayılıyor diyodum artık diyemiyom :D ama ruhum çocuk diyorum :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ehliyet dışınında hiç bir artsı yok.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla banada öle gelio sanki gircem ve hayatım kaycak bi yandan askerden cekcekler bi yandan işten bi yandan üniversite ne yapcamı sasırcam gibi hissediyorum...pofff.ossun bende bi vatandas olarak haklarımı kullancam ve yeeşil ışıkta geççem:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu arada sonunu çok fena bağlamışım...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 18 in en güzel özelliği Annen baban Seni yanına cağırdında gitmediğinde poliside cağırdığında Polisin zorla götürememesi ve anneye babaya bi pis sırıtış atmak olsa gerek..[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Erutan, 26 Temmuz 2005 11:12 tarihinde demiş ki: 18 in en güzel özelliği Annen baban Seni yanına cağırdında gitmediğinde poliside cağırdığında Polisin zorla götürememesi ve anneye babaya bi pis sırıtış atmak olsa gerek.. valla 15 yaşından beri eve çağırıolar yok ben gelmicem bugün dediğimde hiç bi sorun çıkartmıolar peki olum diolar. yani bilemicem...tabi kişden kişie yapıdan yapıya ordan buraya burdan şuraya deişio...offfff ben niye böle bağlıyorum sonları..uykusuzlukk heralde...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 reşit oluyon bi boka yaramıyo merak etme biz oldukda ne işe yarıyo[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende olsam artık taa 19 ekimde ama hep rüyamda araba kullandığımı görüyorum böyle koltukta oturuyorum hissediyorum herşeyii süper acaba böyle böyle kullanmayı öğrendimmi =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet hiçbir işe yaramıyor, daha da kötüsü ebeveynler "Büyüdün, reşit adam oldun, hala sorumluluklarını yerine getirmiyorsun" diye başına üşüşmeye başlıyorlar. Bi de bu lafı canını dişine takıp bütün sorumluluklarını yerine getirip de, atıyorum, çiçekleri sulamayı unutunca söylediklerinde kontak atıyor..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ulen biirinizde hayırlı bişi yazın:)heerkes bi boka yaramıo sadece bi işe yarıo falan.nedir abi cehenneme falan gitmiorm altı üstü reşit oluyorum.oldu olcak acıyın bea:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ehliyet alcaksın daha ne diyim!!!! böyle topuklu ayakkabılarınla gaza basmak süper bi duygu dicem ama sen erkeksin di mi[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yani sadece başında üşüşüp "Sorumluluuuuk, sorumluuluuuuuuk" diye sayıklayan ebeveynlere ve legal olarak araba kullanma hakkına sahip olacaksın..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: twistedemo, 26 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki: bende olsam artık taa 19 ekimde ama hep rüyamda araba kullandığımı görüyorum böyle koltukta oturuyorum hissediyorum herşeyii süper acaba böyle böyle kullanmayı öğrendimmi =) zhauhahu bölesinide yeni duydum.ama ztn zor bişi diil merak etme..hayaatımın en kolay davasıdı...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hehe hayırlı olsun , daha 6 ay beklicem ben. :/[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben birazcık çalıştırıldım azıcık biliyorum annem çok telaşlı ama sürekli dikkat et hepimiz ölücez die bağırıyo =) ama ortada bağırılcak bişey olmuyo nedense...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: twistedemo, 26 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki: ehliyet alcaksın daha ne diyim!!!! böyle topuklu ayakkabılarınla gaza basmak süper bi duygu dicem ama sen erkeksin di mi sapına kadar:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ehliyeti aldın Sen şimdi Noz da takarsın dimi arabaya? Altada neon takarsın? pff..[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Erutan, 26 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Ehliyeti aldın Sen şimdi Noz da takarsın dimi arabaya? Altada neon takarsın? pff.. yok yaw ayamı yerden ucursun yeter:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayırlı olsun o zzman şimdiden..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende resıt olmak ısıyorumm... 2 yılım kaldı neguzel bısey yaa mutluluklar:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 poff bşoverin ya biz olduk zamanındada noldu al işte tatil yok bişi okula git gel bu sıcakta reşit olmadan önce temmuzda okul yoktu en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 2 yıl sonra reşit olcamda hayatımda pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. gene ailemle yaşıyıcam , okuyacagım ha belki araba kullanırken daha az korkucam polis görünce o kadar :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 herkese çok teşekkür ederim... saolun[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar