Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reşit oluyorum geri sayım başladı...

Xan

Öne çıkan mesajlar

hiç bi heyecanı yok ben 2 sene önce oldum :P ama bişi değişmedi aksine kötü oldu :D askerlik bilmemne artık çocukmusun. 18 i geçmeden önce ne güzel 18 yaşından kçük olanlar çocuk sayılıyor diyodum artık diyemiyom :D ama ruhum çocuk diyorum :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

valla banada öle gelio sanki gircem ve hayatım kaycak bi yandan askerden cekcekler bi yandan işten bi yandan üniversite ne yapcamı sasırcam gibi hissediyorum...pofff.ossun bende bi vatandas olarak haklarımı kullancam ve yeeşil ışıkta geççem:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 Temmuz 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
18 in en güzel özelliği Annen baban Seni yanına cağırdında gitmediğinde poliside cağırdığında Polisin zorla götürememesi ve anneye babaya bi pis sırıtış atmak olsa gerek..

valla 15 yaşından beri eve çağırıolar yok ben gelmicem bugün dediğimde hiç bi sorun çıkartmıolar peki olum diolar. yani bilemicem...tabi kişden kişie yapıdan yapıya ordan buraya burdan şuraya deişio...offfff ben niye böle bağlıyorum sonları..uykusuzlukk heralde...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hiçbir işe yaramıyor, daha da kötüsü ebeveynler "Büyüdün, reşit adam oldun, hala sorumluluklarını yerine getirmiyorsun" diye başına üşüşmeye başlıyorlar. Bi de bu lafı canını dişine takıp bütün sorumluluklarını yerine getirip de, atıyorum, çiçekleri sulamayı unutunca söylediklerinde kontak atıyor..[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

ulen biirinizde hayırlı bişi yazın:)heerkes bi boka yaramıo sadece bi işe yarıo falan.nedir abi cehenneme falan gitmiorm altı üstü reşit oluyorum.oldu olcak acıyın bea:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 26 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
bende olsam artık taa 19 ekimde ama hep rüyamda araba kullandığımı görüyorum böyle koltukta oturuyorum hissediyorum herşeyii süper acaba böyle böyle kullanmayı öğrendimmi =)

zhauhahu bölesinide yeni duydum.ama ztn zor bişi diil merak etme..hayaatımın en kolay davasıdı...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 26 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
ehliyet alcaksın daha ne diyim!!!!

böyle topuklu ayakkabılarınla gaza basmak süper bi duygu dicem ama sen erkeksin di mi

sapına kadar:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
Ehliyeti aldın

Sen şimdi Noz da takarsın dimi arabaya?
Altada neon takarsın? pff..

yok yaw ayamı yerden ucursun yeter:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl sonra reşit olcamda hayatımda pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. gene ailemle yaşıyıcam , okuyacagım ha belki araba kullanırken daha az korkucam polis görünce o kadar :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...