vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 merhaba, sunucuda fixlerle ugra$iyoruzda galiba oldu :) #vendorbuyhack kullanimini cozemedim nasil kullaniliyor anlatabilecek varmi?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sphere vendorların playerlara sattığı eşyaların amountlarını clientdan aldığı için (salaklığa bak) teot client içine memoryde inject olup buy packetindeki amountunu bozarak yolluyor. sphereda itemın amountunu bozuk olarak veriyor, çantanda bir tane katana, çift tıklayınca equip edip amountunu -1 -1 yapıyor, dolayısıyla 65k katana elde ediyorsun. eh bunu +15 üzerinde yaptığımızı düşünürsek de çok kötü oluyor :) yukarıda verdiğim fixlere, cont looplar arasına amount check de koyulabilir, yani eğer stockable değilse, pile edilemiyor ama amountu 1den büyükse teot kullanıyor diye yorum yapılabilen bir fix yoluna gidilebilir :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 //yasak olan programların kullanımını anlatmıyoruz forumlarda :) pm olarak atarsan daha iyi olur. o bölümü sildim :) /legbra bu arada şimdi baktım da legbranın eklediğinde sanırım sadece #vendorhack'i engelliyor benim eklediğimde #vendorbuydupe için de koruma var [Bu mesaj thelegbra tarafından 26 Temmuz 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bi kere ben #vendorbuyhack diye bi komut duymadım.#vendorbuydupe olucak o.Ayrıca Taz demişinki adam nasılkullanıldıgını sormus ancak adam bi yandanda demişki fixliyoruz.Bu konuda yardımcı olmaya calısmıs arkadas mantıgını anlatmıs.Onada sanada tesekkur ederiz..cevaplarından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar