Peka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 cok guzel olur dimi ? biz kendi aramizda aciyoruz aslinda 5-6 kisi ama dl ve upload yalan oluyor evdeki 128 kb baglanti 6 kisi konusunca acilsa bi server 1.5mb dosyasi bir ayari bisiyside yok fazlaca 6-7 tane kanal olur isteyen girer burdaki account ile konusur herkez kendi arasinda yamukluk edenin accountu belli burdan gelip azina sicilir falan :)[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 warcraft bolumune actim hani warcraftcilar icin olur diye dusunerekten arti bu aralar herkez bakiyo birileri destek cikar sesimizi duyururuz dusuncesiylen aslinda genel bisiyde olabilir isteyen konu disi konusur baska kanalda vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ventrilio olsaydi acaardim belki :) ama teamspeak kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 adresi ne programin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet cok eg le ni yo r uz[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 www.google.com search 'team speak download'[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 evet te ben direkt adres icin demistim o dedigini bende yapmayi biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 +1 hatta warcraft hakkinda insanlar bilgilerini paylasır aynı serverda olanlar grup falan yapıp toplanması kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Açılırsa çok iyi olur tabi. Ama paticik altındaki soldat ve mame sunucuları bile açık kalmazken teamspeak ile ne kadar ilgilenilir bilmiyorum. Ayrıca bunun açılması için gerekli makineyi kim sağlayacak o da tartışılır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 peki teamspeak in serverini mi indiricez cleint i mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Biz clienti çekicez, sunucu açmak isteyen serverını çekecek. Ama oyunun resmi sitesini bulamadım gibi. Ya da bulduğum site Almanca'ydı. Bu teamspeak'in Roger Wilco'ya nazaran +ları -leri neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 icq lite gibin abuk subuk seyler yok sadece bi tus atayip konusuyosun ufacik program kasmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Wilco da öyleydi en son kullandığımda. Sadece mükemmel sese ulaşmak istiyorsan bi kaç ayar yapıodun. Teamspeak'in resmi sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bence bu konu paticik kısmına şutlansın, adminler bi baksın olur mu olmaz mı. Güzel fikir, özellikle undead ve troll rogueların vidyosunu izledikten sonra bi ses hedesi kullanmaya karar verdim bende. Ne kadar yük getirir ki bu olay?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bandwidth yememesi lazım client açısından. Ama sunucusu bir kişiden gelen bilgileri herkese göndereceğinden iyi bağlantıya sahip olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bandwith ne kadar yiyebilir ki ben oyun oynarken bakıyorum dumeter ile toplamda 1kb dl 1 kb ul gibi bişi oluyor. 192 kablo üyesiyim bu akşam server açıp denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 eger server acmayi dusunen varsa ventrilo acsin daha iyi bence daoc oynarkende ventrilo kullaniyoruz su anda[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bizim upload iyidir, zaten programı da L2'de kullanıyorduk. Eğer oyunda olursam ben kurabilirim, haber veririm; buraya bilgilerini yazarım serverın.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 O zaman kullandığınız clientı bi yere yükleyip buraya adresini yazabilir misiniz? Google'dan aratınca çok farklı şeyler bulundu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben server olurum arkadaslar 4mblik baglanti var :) program duzgun calissin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 tmm, zebani server o zaman zebani kur şimdi geyik başlasın :p[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Doğru client için kesin adres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Teamspeak a bende katılırım :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bandwidth yememesi için teamspeakın kendi serverlarında şifreli kanal açmak gerekir.Quick connect kısmına voice.teamspeak.org:10050 bu IP yi yazıp nickinizi girerseniz,teamspeakın kendi serverına ulaşırsınız.Burda kanal açıp şifre koyarak,yada moderated yaparak (her gelene voice vermeniz gerekir tabi bu durumda) çok az bandwidth harcayarak iletişiminizi kurabilirsiniz :D. Bir de kanaldaki ses kalitesini 12.3 yaparsanız hem lag yapmaz hem de duyulabilir bir seviyede olur. www.goteamspeak.com [signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) [Bu mesaj codmaster tarafından 06 Kasım 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: axedice, 04 Kasım 2004 23:55 tarihinde demiş ki: Bence bu konu paticik kısmına şutlansın, adminler bi baksın olur mu olmaz mı. Güzel fikir, özellikle undead ve troll rogueların vidyosunu izledikten sonra bi ses hedesi kullanmaya karar verdim bende. Ne kadar yük getirir ki bu olay? +1 oyun çıktığında öyle ya da böyle, böyle bişiyler yapmalıyız.[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar