Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güsel Epic Mount

shippy

Öne çıkan mesajlar

ya undeadlerın nesını begenıyorsunuz iskelet iğrenç.Bişiye bile benzemio + epic olanlar çok renklı parlıo felan yakışmaz erkek adama ole seyler[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

bence en tatlisi gnomelarin epic mountlari, test serverinda gnome mage'im vardi, cok hosuma gitmisti paytak paytak vink vink diye kosuyor, arkadan gelene egsoz dumani yutturuyorsun ehe.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

elflerin stripped frostsaber i & 60 speed olan kaplan çizgili olan. Priestess of the moon un bindiği
epiclerden ise eski elf mountlarından siyah ve beyaz ikiside çok güzeldi. Şu anda alınamadıgı için en güzel tipi olan war kodo diyorum.. Ram lerde güzel tank gibi duruyo. Human war mountları güzel diil bence hele elflerin ki ise He man in kedisi aynı. Mecbur bende alcam oturup 840 quest yapıp kasamam ama Burning Legion - Night Elf Huntress Darina [Pain Train] mount u çok tatlı wintersaber. Fakat cok kastırıyor.
En ii mount Diablo dur :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruyu birazcik degistirip su sekilde cevaplamak istiyorum.

Gordugum bi kac tanesini soliyeyim. Orc warlock Female char im var. Bana kalirsa Felsteed en iyi Orc Female lerin altinda duruyor. Alliance dada tabiki human larin. Orc Male karakterler bir at ustunde normal at olsun yada Felsteed olsun cok kotu gozukuyorlar. Hic yakismiyor cunku cok iriler o omuzlar o kocaman eller ayaklar. Orc Male karakterlere en iyi wolf lar yakisiyor hic suphesiz.

UD ler kendi mountlari uzerinden cidden cok guzel duruyorlar ama Frostwolf a binen UD cidden cok cok sik gozukuyor benim gozume.

Ayrica Kodo a binen UD dede keza ayni sekilde. Cok hos bir goruntu olusuyor.

Gnome lara en guzel NE mount u yakisiyor.

Dwarf lar Ram ler uzerinde cok sirin gozukuyorlar en iyisi Ram onlar icin.

Troll ler kendi yapilari ve raptor larin gorusunu itibariyle cok uyumlular.

Human lar icin Horse yada NE mount u cok guzel gozukuyor.

Tauren ler ne yazikki mount ustunde gozume cok guzel gozukmuyorlar :/ Toynaklarinin cok kisa olmasi nedeniyle Kodo uzerinde guzel bir goruntuleri yok bana gore.

Mount olayina gelince hepsi bana gore cok guzel. Ozellikle Horde larin PvP reward mountlari cok guzel.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 26 Temmuz 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...