CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bence elflerin epic mountu cok guzel ya kedicik:P Kediyi cok severimde euheu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya undeadlerın nesını begenıyorsunuz iskelet iğrenç.Bişiye bile benzemio + epic olanlar çok renklı parlıo felan yakışmaz erkek adama ole seyler[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 En güzel epic udlerinkidir.En dandiği ise gnomenlerin motorudur.Bir gnome olarak konuşuyorum epic alırken ram alıcam[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bence en tatlisi gnomelarin epic mountlari, test serverinda gnome mage'im vardi, cok hosuma gitmisti paytak paytak vink vink diye kosuyor, arkadan gelene egsoz dumani yutturuyorsun ehe.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arthasın bindiği at varken oyunda diğerlerine söz düşmez :P ud epic tabiki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 en güzeli black ram bence, ama bu yeni night elf epic mountlarindan önceki beyaz epic cok güzeldi, simdiki zirhli hali pek hosuma gitmiyo yine de o var bende[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya bu kadar epic soyledik alsanıza bi tane bana :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 elflerin stripped frostsaber i & 60 speed olan kaplan çizgili olan. Priestess of the moon un bindiği epiclerden ise eski elf mountlarından siyah ve beyaz ikiside çok güzeldi. Şu anda alınamadıgı için en güzel tipi olan war kodo diyorum.. Ram lerde güzel tank gibi duruyo. Human war mountları güzel diil bence hele elflerin ki ise He man in kedisi aynı. Mecbur bende alcam oturup 840 quest yapıp kasamam ama Burning Legion - Night Elf Huntress Darina [Pain Train] mount u çok tatlı wintersaber. Fakat cok kastırıyor. En ii mount Diablo dur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yani burda tartışmasız no1 elf epic binekleri kodo en dandiği zaten diğerleri eh human atlarını zaten saymıyorum hatta at değil pardon zebra ha birde pala epicleri çok sağlam unicorn formatı :) [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1-raptor(ama orange swift olacak diğerleri dandik) 2-ram[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Humanların eski %100 lük bineklerinden Açık kahverengi olan var bi tane o çok hoşuma gidiyor benim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 frostwolf en iyisi süper gözüküyo, ve diğerlerine 5 basar. eskiden NE saberlerini severdim, ama çok gay gözükmeye başladılar gözüme.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Red Skeletal Warhorse ftw..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hehe darina 2432351 saat farm yaptı questler icin aldı sonunda mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ud epic , Porsche 911 Turbo hesabı süzülerek gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 war kodo varken. cık cık cık[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 black war kodo tam bir tank gibi duruyor süper[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu soruyu birazcik degistirip su sekilde cevaplamak istiyorum. Gordugum bi kac tanesini soliyeyim. Orc warlock Female char im var. Bana kalirsa Felsteed en iyi Orc Female lerin altinda duruyor. Alliance dada tabiki human larin. Orc Male karakterler bir at ustunde normal at olsun yada Felsteed olsun cok kotu gozukuyorlar. Hic yakismiyor cunku cok iriler o omuzlar o kocaman eller ayaklar. Orc Male karakterlere en iyi wolf lar yakisiyor hic suphesiz. UD ler kendi mountlari uzerinden cidden cok guzel duruyorlar ama Frostwolf a binen UD cidden cok cok sik gozukuyor benim gozume. Ayrica Kodo a binen UD dede keza ayni sekilde. Cok hos bir goruntu olusuyor. Gnome lara en guzel NE mount u yakisiyor. Dwarf lar Ram ler uzerinde cok sirin gozukuyorlar en iyisi Ram onlar icin. Troll ler kendi yapilari ve raptor larin gorusunu itibariyle cok uyumlular. Human lar icin Horse yada NE mount u cok guzel gozukuyor. Tauren ler ne yazikki mount ustunde gozume cok guzel gozukmuyorlar :/ Toynaklarinin cok kisa olmasi nedeniyle Kodo uzerinde guzel bir goruntuleri yok bana gore. Mount olayina gelince hepsi bana gore cok guzel. Ozellikle Horde larin PvP reward mountlari cok guzel. [Bu mesaj Dethatt tarafından 26 Temmuz 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar