Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web cam faciası...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok iyi yaw :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
miss dunkin donut[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
benden bahsediyosan yanılıyosun yane hiç dereyi görmeden paçayı sıvarmıyız kardeş :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
Cok güzel :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
Anatomik olarak mümkün mü böyle birşey :p
Kız da okadar özenmiş bözenmiş nete koymak için görüntü almış falan şimdi şu halini görse elini eteğini çeker bu işlerden hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
yuaha!! ik fotoyu gördüm ulan erife bak ne parça bulmuş derken 2. yi görünce yarıldım. o ne lam öle? nerden buldun bunu?[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
  • Yeni Oluştur...