Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Web msn olayı nedir ya birileri webden giriyo msn e nerden giriliyor bilen varmı ?[signature][hline]Lathor Wyrm :)
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende bilsem[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben nedenini bilmediğim bi şekilde ağ bağlantısındaki 2. bilgisayar normal msn acamadıgı ıcın baglanmak zorundayım refreeshle calıstıından guzel dııl bence hıc yaklasmayın[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Abus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 http://webmessenger.msn.com/[signature][hline]Love is Divine
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Maedhros, 23 Ocak 2005 00:07 tarihinde demiş ki: ben nedenini bilmediğim bi şekilde ağ bağlantısındaki 2. bilgisayar normal msn acamadıgı ıcın baglanmak zorundayım refreeshle calıstıından guzel dııl bence hıc yaklasmayın Refresh le çalışıyor? İlginç çok rahatsız edici gelmedi bana... Diğer o refresh chatler gibi...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tşekkürler.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 normal msn programıyla kullandığında hiçbir bekleme vs sözkonusu değil çatçut yazıyosun bu browser tabanlı olduğu için atıyosun minimu her msj için 2 3 saniye bekleme payı var benimde sinirime dokundu biraz bilemiyorum..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 olsun adamlar yine yapmış yani olaki birinin programı yok msn e girmesi lazım ve program bulamıyor acelesi var fln diye :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ya böyle web tabanli ve linux'ta calisan bir msn yok mu? Yukardaki linkte verilen sadece windows'ta calisiyormus. Okulun terminallerinde linux var. Linux icin msn programlari var aslinda, ama bilgisayarlara program yüklenmiyor, o yüzden web based lazim. Artik html olur flash olur anlamam pek. Var mi böyle bir sey?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
bega Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Daniel_Xavie, 23 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Web msn olayı nedir ya birileri webden giriyo msn e nerden giriliyor bilen varmı ? DL'un kisitlandigi ya da normal msn'in calismadigi durumlarda web tabanli oldugu icin kullandigim ama bazi gunler yavasligiyla beni deli eden msn versiyonu.. Adresini tekrar yazmicam yukarda var ne de olsa, history özelligi yok internet kafelerde rahatca kullanilabilir, ama bilimum winks, nudge, atraksiyonlu smiley özellikleri de yok, zorunlu kalmadikca tavsiye etmem.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 www.e-messenger.net (yada .com'da olabilir emin değilim.) www.iloveim.com[signature][hline]Love is good...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 güvenilir mi bu sitelere bari?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 offical: bu... güvenilir & stabil & hafif & profosyonel: bu.[signature][hline]caddepiyasa.com
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bilindik yerler disinda girerse tabii gerceklesme ihtimali var benim verdigim adresler guvenli mesela.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Öne çıkan mesajlar