Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n00bz' a Davet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buffer/healer lazım. hatta bır de saglam debuffer lzm da 0 dan sız kasana kdr bızımkıler bulabılır bır murtazaya sorun sız.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
Ya ben charı devrettim artık oynamıyorum Ko.Devrettiğim arkadaşta galiba clanda kalmayacak.Onun için isterseniz bir tane daha mage alın.Herşey için çok teşekkür.

Single Oyun oynicam artık.Oda olmadı anarchy online daoc felam.Hiç olmadı WOW a dalacam.Bu oyun acaip baydı.İtem çeşitliliği yok.Kasmak acaip zor.Lag var.Edit var.Dupe var.
Ben bu kadar haksızlığa gelemiyorum kusura bakmayın.Onun için oyunu bırakmış bulunmaktayım.Ama forumları takip edecem.
Herkese iyi oyunlar dilerim.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong
Nation : Karus
LeveL : 3x
Clan : nOObz
Server : Myko / Deimos
X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
var zaten bi sürü mage. aslında knight olup şu ally işini halletsek 2 clan birden yürütürüz. çünkü cidden doldu taştı clan. 32 kişi mi ne vardı galiba en son ,oynamayanları atmamıza ragmen.[signature][hline]unholy ownz u

kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
bende kasiyom 35 lvl oldum dun aksam bagirdik nerde kasarim diye ama ses cikmadi.hala kasiyorum.bu arada bu seekingde kaç lvl araligi uskoda 8 di burda kaç?[signature][hline]Nick:Kael_Teduva
Class:El_Morad
Server: Diez
Level:6x
Clan:LasomrA
Np:7xxx
Art1k Yok.
Mesaj tarihi:
murtaza ben lvl 41 buff/heal priest oldum n00bz a girmek ıcın kendımı kastım 2 gundur ve sonunda basardım . beni Clana Alırmısın rica etsem?

CythraulAkhera

[Bu mesaj AnakinSkyWalker tarafından 26 Temmuz 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen ztn daha öncede oyunda konuşmuştun bizle ama clan master ve asst yoktu oyunda:)2günde 41olmuşun bayaa ii:)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz...
Gavur:full
Türk:a.ksenin a...av..a.....
Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back
Türk:?
Gavur:damn TuRKs....

SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_...
JoB=Hunter...NP=3xx:D
  • Yeni Oluştur...