Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 buffer/healer lazım. hatta bır de saglam debuffer lzm da 0 dan sız kasana kdr bızımkıler bulabılır bır murtazaya sorun sız.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 n00bz'da olmadıktan sonra boşuna kasıp, oynamanın anlamı yok :-)[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 60 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 PainKiller Geri Dönecekte Su Setuplar Bi Çalişmio.6 Kez Çektim Hepsi Bozuk.Arşiv Oldu :([signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bende gelicem yüce yarabbim izin verirse 4 günüm kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ya ben charı devrettim artık oynamıyorum Ko.Devrettiğim arkadaşta galiba clanda kalmayacak.Onun için isterseniz bir tane daha mage alın.Herşey için çok teşekkür. Single Oyun oynicam artık.Oda olmadı anarchy online daoc felam.Hiç olmadı WOW a dalacam.Bu oyun acaip baydı.İtem çeşitliliği yok.Kasmak acaip zor.Lag var.Edit var.Dupe var. Ben bu kadar haksızlığa gelemiyorum kusura bakmayın.Onun için oyunu bırakmış bulunmaktayım.Ama forumları takip edecem. Herkese iyi oyunlar dilerim.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 var zaten bi sürü mage. aslında knight olup şu ally işini halletsek 2 clan birden yürütürüz. çünkü cidden doldu taştı clan. 32 kişi mi ne vardı galiba en son ,oynamayanları atmamıza ragmen.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben Ne yapacam bilmioyrum.Filefront linki kaldırmıs dl edemiorum.Kaldım setupsuz....[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 murtaza n00bz a girmek icin elımden gelenı yapıyom dun n00bz daki arkadaslarla baya kastık sagolsunlar...İşallah ben gırerım.. rakiplerime basarılar dıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende kasiyom 35 lvl oldum dun aksam bagirdik nerde kasarim diye ama ses cikmadi.hala kasiyorum.bu arada bu seekingde kaç lvl araligi uskoda 8 di burda kaç?[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Np:7xxx Art1k Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 murtaza ben lvl 41 buff/heal priest oldum n00bz a girmek ıcın kendımı kastım 2 gundur ve sonunda basardım . beni Clana Alırmısın rica etsem? CythraulAkhera [Bu mesaj AnakinSkyWalker tarafından 26 Temmuz 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Oyuna girdiğim anda alıcam, arada bi pm at... Şu an server a giremiyorum...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Tesekkur ederım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sen ztn daha öncede oyunda konuşmuştun bizle ama clan master ve asst yoktu oyunda:)2günde 41olmuşun bayaa ii:)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar