CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Daha önce veren varmı bilmiorum ama ilgimi cekti ekliyeyim dedim zaten bi kaç gündür deişik itemler var hell braker iron impact, bunu acaba ke icin silahlar simdiden piyasayamı sürüldü ehehehe eventler bahane falan :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ı ıh.. Beyenmedim. Para etmez :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 +8/46 64 flame damage lı wizard ımı hıcbır $eye degı$mem =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yok o kadar iyi değil ama upgrade le güzelleşebilir :D Ama Event item o belli. Çünkü onlarına ltında oyunun hikayesiyle ilgili belli şeyler yazar. (Oyunun bir hikayesi varmış :D Bende geçen gördüm bir yerde elflerle ilgili bir geyik görünce)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bence dandirik bi zamazingo :)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ama daha elemantel basılmamış elemantel basıp + larsan cok manyaq bişi olacagını düşünüorum :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Eh + olursa bu dehşet olur tabe ki. Yani aksini söylemek halt etmek olur bençe de :P[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 arkadasım o gördügün staff Unique Item chitin bow farzet ilk düştüünde artısız cıkar ve yanmaz elemantal scrolle + sını acarsın +1 olur busla devam edersin uniquelerin hepsi icin gecerli yani elemantel basılmamış hali o gördüün staf ve unique[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Eğer bu staff myko yada japkoda ise +8'e kadar basılır diye biliyorum ben. Bkz: Usko neden öldü :P[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 unutmadan bu staf Uskoda Ares serverindedir sabah ss sini aldım Refugee clanından holy die biri merchanttan satıordu temple event dropu buda..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o fiyata biraz zor satar bence. adam son haddine kadar 9'a basılı tutmuş :) Neyse ben kaçtım oyuna. Size bol muhabbetler...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Japkoda vardı bu alet, bide erenion bow gelecek dimekki,oda vardı çünkü,bide shardımsı bi dagger vardı,dimekki oda gelücek.
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hiç unique +8 görmedinmi ? daha önce bendeydi suan Tribula da[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Valla eregsion bow daha güzel,böle lightning falan.Chitin cok banal :p
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hmm o dediğin oku düşürdüm chestten snaırım iyi bi damage veriyo +lighting +10 strdi sanırm[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 :D templatelerden oda cıkar yakında bugun sabah biri cz de totamic bow falan diodu humanların birinde totamic bow varmış temple eventten düşmüş sanırım :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DjWarthoG, 24 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki: one la crosbowa bak zuaa attaga bak yemisler seni bune la sana hunters bow yakısırız lol he tmm abi uniqueden + olmaz banada crosbow yedirmişler sen işine baq[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 iron bow kaçtan bahsediorsun ? +8 iron bow alacak paran varsa sorun yok bi bow ların attacklarınıda ögren bi zahmet crosbowmuş oymuş buymuş..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 he ezik bow zaten +8 cb haklısın sen biliorsun zaten baq[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 TEk bir yorum yapcam bu stafa n00b diyen kesin n00btur+ztn baksanıza +1 bile deil am 30 light damge var bunun +3olması bile yeter diyorum...(ztn event item olduğu için muhtaşem değerli ve tek....)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: KoRn3RoTh, 24 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: TEk bir yorum yapcam bu stafa n00b diyen kesin n00btur+ztn baksanıza +1 bile deil am 30 light damge var bunun +3olması bile yeter diyorum...(ztn event item olduğu için muhtaşem değerli ve tek....) +1 sükür ya beni annıosun demi suan elemantall basılmamış hali bu +6 oldugunu düşünün :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 muhteşem olur hesap yapamam ama +6sı elinde olan adam dehşet olur süper bir light damge ve stun özelliği kazanır...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
marinda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 millet oyunu mu bilmio yoksa buraya geyiğe mi gelio o staff a dandik diyen carpılır bence staffların 4 arttıgını düşünürsek(her upg.)+6 sı 89 ap olur ayrıca 30 lightlingden de başladıgını sayarsak +6 sı en az 90 light damage olur . daha bitmedi magic power we int bonus da war yani stun özelliği artar.Light mageler bu oynun krall mage idir 62lightmage le giden 1 parti yıkılmaz. unutmadan cb+8e laf atan carpılır helal onu upg. yapana +8cb bende ilk defa gördüm ama süper.[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k öldü.......
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bu stafa laf atan hakkatente çarpilir ben 62 magenin bunun +6sı ile nasıl stun vuracağini düşünemiyorum bile.
Öne çıkan mesajlar