Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn messenger 7.5.0162

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

eh yeni bir beta :) biraz daha güzel olmuş, dinamik backgroundlar var login screen değiştirilmiş voice message eklenmiş. biraz interface değişmiş falan filan :)

http://msnmessenger7.net/
hmm bu arada, kurallara uymak için şu uyarıyı da yapayım. verdiğim linkden lütfen sadece resmi beta testerlar indirsin :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok official ımdır[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiye etmiyorum 7.0 ın ilk betası gibi yetersiz olmamıs henuz daha ham.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim bug yok birşey yok, neresi yetersiz yahu :) 7.5 üstüne birkaç özellik çalışılmış, görüntüler güzelleştirilmiş o kadar yani? eksi yönü yok?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce olunca direk sarmıyo zaten soguk bi ortam ggibi sanki kontrol senin elinde deilmiş gibi geliyo yada ben çok sorun ediyorum =) mesela 7.0 betadada aynı his vardı ama tam surumunu sewdim[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...