Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 internette gezinirken buldum direk yazıyı c/p yapıyorum. A sixteen-year-old girl sits in a chair in a Russian Orthodox Church. The girl squirms in her mother's arms, groaning and growling as if the priest's words were a torment to her mind and soul. The girl struggles violently, her groans becoming inhuman howls and deep, guttural moans of psychological pain. Then she lashes out at the priest, and in a voice that seems not to be her own, spits words of defiance. This is not a scene from a Hollywood production. This is a partial description of an actual exorcism that took place in a Russian parish on May 1, 2004. ayrıca sitede uyarı olarak kolay etkilenenen biriyseniz açmayın diyor. link ne kadar doğru orası size kalmış tabii..[signature][hline]siyah, ama buz? [Bu mesaj Black-ice tarafından 26 Temmuz 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya ühüü korktum gece gece kapattim hemen imdakkk...!![signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide..
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 indirdim gunduz bakıcam hehe, tırsınc seylerle gece işim olmaz, uyku uyunmuyor duvardaki golgelerden sonra, yatagımın altındaki canavardan :D[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adamın teki konferans veriyor gibi.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Adamın teki birşeyler anlatıyo sıkılanlarda esnerken böğürtü gibi sesler çıkarıyo sonucuna vardım ben bu kayıttan.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 priest' ın level düşükmüş. 60 olsa 2sn de bitirirdi işini.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oha sonlara doğru acayip bağırıyor. tırstım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya bunu çok daha önceden yanınlamışlardı hatta show tv ye falan çıkmıştıı.. bi hikayeside şu..rusyadaki bilim adamları yer altındaki madenleri araştırırken yerin bilmemkaç km altında bu sesi duyuyolar..sonra hepsi işi bırakıyo falan.. farkedersen sesler hep aynı farklı bişi yok[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hell sıkrimmi? :D bizim arkadaş vallaha süper Scream vocali vardır.Size yapsın hell sıkrim... [signature][hline]Köylüler Rullaz... [Bu mesaj Erutan tarafından 26 Temmuz 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Şeytan bize ne kadar yakın olursa olsun unutmayın Allah bize her zaman ondan daha yakındır korkucak birşey olduğuna inanmıyorum.[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 satancılarda nasıl oluyor o durum? o_O[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eheh paranormal resim ararken buldum hatta bide video buldum adam kendini çekerken önünden bi top geçiyo uçarak onada bakın isterseniz : link 2 ama bana soracak olursanız exorcism olayı direk Sound Blaster Live AUX. :)[signature][hline]siyah, ama buz?
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Abi Bende ozaman Ekranın dışından Tabak çanak atiyim.. Uçuo diyelim nası? ejheıje...[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaw lütfen din tartışarak güzelim horror topiğimi mahvetmeyin rica ediyorum.[signature][hline]siyah, ama buz?
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Buna gercekten de inandiniz mi?[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 banan üfleniyormuş izlenimi verdi. inandırıcı değil.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ufo gören masum köylü, koçum benim. 10 kişi gir stüdyoya, biri inna minna abra kadabra aburi zuburi desin arkada, biri UuuuuUUUuuu falan desin bri de Öeeeeeaaaaaaaaarrrrrggggggggggghhhhniyaaaaaaaaa desin al sana çıktı şeytan.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadaşımız bişi paylaşmış sonucunda bunun için teşekkürler... karşı çıkmak yerine önce bi "paylaşım için teşekkür " etsek ii olck..millet topic açacağına pişman oluyo... karşı olduğum bi nokta varki ben bi papazın vaazını dinlerkeen bağırsamda aynı şey ortaya çıkar.. yada kasetten.. evde olcaktı ama dur bi dk :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: ne kadar doğru orası size kalmış tabii.. Bunu yazmış arkadaş. Bana göre 0 doğru, yalan ve de dolan. Hani görüntüsü falan olsa, ya da gerçekten böyle insafsızca bir insandan çıkmayacak çığlıklar olsa tamam. Ama öeearkkkhh diye böyle boğazını temizler gibi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
-NeoN- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 beyler mp3un en ortasına gelindiginde bir ses var dikkatlice dinlenince anlasılıyor "çok iyi çok" gibi bişey :D[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 wallahi gerçekmi bilmem ama manyagım bu saatte indirip dinledim ve tırstım açıkcası tüylerim diken diken oldu etrafıma bakınmaya başladım falan:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet bu saate uygun şeyler değil bunlar... Ürpermedi değil...[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!"
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dinlemem böle şeyleri[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya gerçek olup olmaması önemli değil de önemli olan insanları ürkütebilmesi...heh açıkçası başlarında bu ne ya fln dedim ama böğürmeye başlayınca hayvanlar insanın tüyleri diken diken oluyor..
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bunda hiçbişey yok ki ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Öne çıkan mesajlar