Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bi makas videosu

Xaero

Öne çıkan mesajlar

acayip sinir oluyorum yolda bu şekilde araba kullananlara.hadi kendisini boşver hiç birşeyden habersiz insanların başına dert açıyorlar.gebermek istiyorsan git duvara sok arabanı.nedir yani başkalarının hayatını tehlikeye atması.
bu şekilde araba kullanan ile maçtan sonra sokağa çıkıp tabanca ile saydıran arasında fark göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 22 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
acayip sinir oluyorum yolda bu şekilde araba kullananlara.hadi kendisini boşver hiç birşeyden habersiz insanların başına dert açıyorlar.gebermek istiyorsan git duvara sok arabanı.nedir yani başkalarının hayatını tehlikeye atması.
bu şekilde araba kullanan ile maçtan sonra sokağa çıkıp tabanca ile saydıran arasında fark göremiyorum.

bunlara şehir magandası diyorz,genel adları bu..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam İstanbul bakırköy sapağından mecidiyeköye doğru gidiyor bu videoda yollardan hemen çıkardım :)
baya güzel sürüyo ama böyle araba kullanmak kendi hayatını geç onlarca insanın hayatını hiçe saymaktır.. Böyle zevkleri olanlar izmit körfez pistinde egolarını tatmin edebilirler.. halk a açık günleri filan varmış duyduğuma göre al arabanı git orda sürat yap
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bunun olayı hız değil ki zaten makas.

direksiyonu iyiymiş ama çok da tehlikeli kullanıyormuş adam, hayatının küfrünü yemiştir o arabadan inene kadar hehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 23 Temmuz 2005 05:20 tarihinde demiş ki:
makas magandalık da levyeyle milletin önünü kesip dövme isteği medeniyet gereği mi? güldürmeyin insanları, tutarlı davranın bari

lol be nasıl ciddiye aldın onuuu :) tabi ki levyeyle dövmeyiz kimseyi, tanrı insana yumruk-tekme diye bir olay vermiş, onlar yeter fazlasıyla lol.

şaka bir yana insan hayatını, kişisel eziklikleri ve zevkleri yüzünden böyle tehlikeye atan eşşeklere ne saygı gösteririm ne medeniyet, kimse de öyle bir yaklaşım beklemesin. her sene bunların yüzünden yüzlerce insan ölüyor binlercesi yaralanıyor trafikte.

[Bu mesaj sanerixx tarafından 23 Temmuz 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

illaki bi salak çıkıcak böle ilkokul lafları atıcak ortaya.. yoksa forum eksik kalıcak aman.. zeka yaşıymış şuymuş.. lol ya

Yapılası bişi demiyorum, hatta usta olmayan hiç yapmamalı ama hiç makasa girmedim diyen yalan söler..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

komik cevaplar gelmis
makasa girenler insan degildir tanidiklarimiz ailemiz yollarda geziyor yuruyor ve yanci gazci magandalar dehset sacmaya devam ediyor !!![signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 23 Temmuz 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 23 Temmuz 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
ama hiç makasa girmedim diyen yalan söler..

Herkes başkalarınıda kendi gibi sanıyor. Hiç makasa girmedim girme ihtiyacı da duymadım. Ne farkedecek? Okuldan çıktık eziğin birinde Cayenne var bana hava yapıcak ya başladı aralara dalmaya. Ben hiç kapılmadan dümdüz devam ettim şeridimde ve ışıklarda yanyanayız.

E-5 de Siyah A3 le makas atıyodu geçen gün bitanesi aynadan gördüm direk sağ şeride doğru açıldım çünkü arkamdaki ve sol şeritteki iki arabanın arasından nasıl geçti anlamadım yalayarak geçti resmen bana dokunmasın diye kaçtım.

Bu video yu izlerkende ilk tepkim "inşallah patlarda geberir" oldu. Daha sonra "umarım duvara patlarda geberir" olarak düzelttim.
Kendi canın cehenneme ama yolda düzgünce giden insanların ne suçu kabahati var? O arabayı o aralara nasıl sokuyor benim aklım almadı artık kamera açısındanmıdır nedir girmez dediğim yerlere girdi herif. Önüne kırdığı insanların nasıl yusufladığını düşünebiliyormusunuz?

Arkadaşlar lütfen heves edip sizlerde yapmayın böyle şeyler. Herkes makas atıyor/atsın diye bir kural varmış gibi konuşan salaklara da uymayın.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 24 Temmuz 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba, hiç makasa girmedim... Demek ki var makasa girmeyen, bilip bilmeden konuşup herkesi suç ortağı yapmayalım.

Makas atan sersemin teki ben sinyal verip sağa sapağa girmeye kalkarken o araya dalmaya kalktı, ikimizi de öldürüyordu. Sayesinde sapağı kaçırdım, düz devam ettim. Benim ona sinirlenmem gerekirken o bana sinirlendi, şakır şakır yağmur yağarken gelip üzerime doğru kırıp "burun göstermek" diye tabir edilen hareketi yaptı, ıslak yolda tutamayınca küt diye arabama dokundu, aynamı kırdı, hasar verdi, kaçtı gitti. Eğer daha sert girseydi, muhtelemen ıslak yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip E5teki yol ortasında iki tarafı ayıran beton bariyerle bütünleşecektim.

O bakımdan, makas atanı da sevmem, özendireni de sevmem, sizin gibiler yüzünden kimlere neler oluyor haberiniz yok herhalde, ben de geberip gidiyordum adamın teki yolda 2 dk orgazm yaşayacak diye.

Sonuçta levyeyle dövmek barbarca olabilir, ama şeytan diyor ki al bir tane pickup, ondan sonra makas atan biri seninle limuzin olsun, görsün o araya nasıl girilir, nasıl millet sıkıştırılır.

Doğru dürüst araba kullanın. Artistlik peşindeyseniz zaten kendi canınızı gözden çıkartmışsınız, gelip benimkini de almanıza, en basitinden arabama hasar vermenize hiç hakkınız yok.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 23 Temmuz 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
.. ama hiç makasa girmedim diyen yalan söler ..
Sol seritte 30~ ile giden ve yol vermemekte israr eden (ya da yol vermesi gerektigini anlayamayan) bir dangalak olmadigi surece saglama bile yapmiyorum. Ben de hiz seviyorum ama ihtiyac oldugunda bos otobanlar ya da go-kart pistleri ile kendimi tatmin edebiliyorum, baskalarinin can ve mal sagligini hice sayarak "artizlik" pesinde kosanlardan biri olmamaya ozen gosteriyorum. Bunlardan biri cikip "kim yapmiyor ki baba yæ.." dediginde de emin ol bundan hic hoslanmiyorum.

Henuz de hicbiryerimden birsey eksilmedi, boyum da kisa kalmadi, kazam da yok, cezam da yok, birinden kufur/el-kol/sellektor yemisligim de yok. Ne farkediyor; Sahin'in susturucusunu sokup altinda Subaru varmis ve yol bosmus gibi hareket eden okuzlerin "karizma"sindan mahrum kaliyorum, magandalik yaparak 20 dakikada gidebilecegim yere 30 dakikada gidiyorum, bunlari da kayip olarak gormedigim icin icimde ukte kalmiyor..

Onun icin genelleme yapmadan once biraz mantik kullanmak gerekiyor yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...