Yamakasi_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya taa adonisten beri oynuyorum 4 yılmı ne oldu çiçek böcek bu oyunun tek bağlayıcı yönü sonu olmaması ve güçlenme amacı bu oyuna harbi kaptırmış adamlara bakıuyorumda zamanla psikolojik sorunlar çıkıo ortaya bende olduğu gibi:D bırakıcam diyorum olmuyo aklım kalıyo ama artık iyice kabak tadı vermeye başladı ne cz ne eslant sarıyo olmuşum adoniste 68 lwl burda xigenonda 61 lwl diezde 60 lwl yani herşeyi elde ettim çiçek böcek bitek hayalim var oda totomic bow (bana totomic bow verene master char veririm) oda olursa 1 ay oynarım sonra bowu yakar oyunu bırakırım.(sonda nokta var dikkat:D[signature][hline] [Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Temmuz 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Güzel de dostum pek bi küfür sokmuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kıyma paraya gel Star Wars Galaxies'e süper bir oyun.Yakında cantina açıyorum zaten seni de barmen alırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çok içten yazmışsın. Zaten sosyal hayat felan bırakmıyor neredeyse. Ama biraz edit geç bence de :D[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 seninkide "imamın dedigini yap , yaptıgını yapma" yada ögretmen miydi ne haltsa işte o hadiseye benziyor.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ticarete dök hoca işi yeni char aç kastır sat parayla :D[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ben de singer olurum kantininde..Yalnız tatooineden ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sen su bowu yakmada işi tatlıya bağlıyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 eer bayarsa[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader CANYX server diez +40 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok be abi ciddiyim bi totomic geçse 1 aya oynar yakarım onu bana yar olmuosa kimseye olmasın .bu arada starwars olayını anlamadım gülmeyin ama anlatırsanız sevinirim:D[signature][hline]nick:_YaMaKaSi_ server:xıgenon lwl:64 ırk:human cinsiyet:sapına kadarrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Knight adami nooblari,Lagi ve bug lari ile bayiyo parasi olani swg ye davet eferim ayda 14 dolar mı neydi simdi hatirlamiom gece gece-Benim knight i birakma sebebim oyunda butun malvarlığımı verdiğim +6 Viper imi BUS ile + 7 yapmaya çalışmam oldu...(level 49 idim ama pek para kasmayı sevmiodum noob geziodum) Duvardaki yumruk izleri hala durur...[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Abi bu oyunu bırakıcam diyen cok arkdaşım oldu ama biri 1 hafta oynamadı sonra geldi dedi ben bu carhdan sıkıldım ben serverdan sıkıldım işte tabe yeterli lvl gelemedi oyun bence ondan sıkıyor Ben şu anda 64 lvl ama oyundan bi gram skılmıyorum daha fazla oynuyasım gelior tek başıma boss kesmek tek başıan CZ yapmak cok eğlenceli oluyo neden bi türk adamını baş sıralarda görmiyelim dimi edit: lol... [signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kakşi gelir birazdan konuya son noktayı koyar :D:D:D:D:D[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 58 Nation Point : 6xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ayılana gazoz, bayılana limon.(Nokta)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: KaKsi, 26 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Ayılana gazoz, bayılana limon.(Nokta) Ehuheueh[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK [Bu mesaj DjHellioN tarafından 26 Temmuz 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar