Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tgrtde güzel güzel izlerdim cnbce ye geçti işler karıştı bir bölüm ileri big bölüm geri mi gidiyorlar öteki kanallamı karıştırıyorum bilmiyorum ama sizden istediğim dizinin sonunun nasıl bittiğini arada neler olduğunu anlatmanız ::::SPOİLER İSTEMEYENLER OKUMASIN:::: Şimdi efendim hatırladığım en son mantıklı bölümler kareler şunlar... Şu konseyin tüm üyeleri öldürülüyor sigara içen adamla bi kadın kaçıyor, Sigara içen adam oğlunu vuruyorki molderın babası olduğunu biliyorum o bana daha iyi evlatlık yaptı gibisinden, Krycek hastanede molderın kardeşi olduğu sandığım bi kızla karşılaşıyor devamı nedir blmiyorum lütfen söyleyin Gerçek ne?[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tgrt de rast gele koyuyorlardı. cnbc-e de sırasıyla veriliyor.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bir sürü spoiler var,lütfen izlemeyenler okumasın... 8. sezonun sonuna kadar izledim,9. sezonu izleyemedim ama bildiğim kadarını anlatayım. krycek bi kere mulder'ın kardeşiyle hiç karşılaşmıyor. o martha ile karşılaşıyordu,şu sarışın mavi gözlü,konsey için çalışan,rusça bilen hatunla yani. mulder'ın kardeşi samantha,zaten kaçırıldıktan sonra öldürülmüş yıllar önce,yani uzaylıların kaçırması gibi bir durum doğru değilmiş,hipnozda mulder'ın söyledikleri doğru değilmiş yani,onun dışında sigara içen adam oğlunu vuruyor sen beni hayal kırıklığına uğrattın diye ama o da ölmüyormuş,9. sezonda geri geliyormuş. çok karışık anlattığımın farkındayım ama,şimdi 7. sezonda mulder sigara içen adam tarafından kaçırılıyor,beyninde deneylere tabii tutulunca mulder,hastalanıyor,bunu scully'den saklıyor. bu sırada scully'nin tanrı kavramı sarsılıyor ki o bölümleri izlemek lazım,nedenini izleyince anlamak mümkün olacaktır sadece. neyse mulder kendine mezar taşı bile yaptırmış hatta,scully hastalığını bilmiyor,o sırada scully ile mulder nihayet birlikteler,sevgili olmuşlar,neyse sonra mulder kaçırılıyor,scully dağılıor tabii,mulder uzun süre etrafta olmuyor,sonra yeni bir ajan geliyor scully ile çalışması için. ajan doggett diye biri.onun da oğlu ölmüş zamanında ama asla mistik şeylere inanmıyor. scully de eskisinin aksine inanan biri oluyor.ve aynı anda da hamile.tabii ki mulder'dan.o sırada mulder kaçırılmış,testlere tabii tutuluyor. sonra epey bölüm sonra geri döönüyor ve iyileşmiş,gerçi ilk döndüğünde öldüğünü sanıyorlar,aylarca mezarda kalıyor vs vs. scully'nin karnında taşıdığı çocuk da özel bir yaratık olduğu için scully tehlikede oluyor. neyse sonra mulder düzeliyor,scully ile tekrar biraraya geliyor,x-files'a dönüyor,ajan reyes de bunlara katılıyor,sonra sigara içen adam çok hastaydı zaten 8. sezon gibi,krycek ve martha onu merdivenden atıyor,öldü sanıyorsunuz uzuuunca bir süre,ama o kadar feci hastaydı ki,zaten ölü gibiydi. bu arada krycek de skinner'a çok büyük kötülükler yapıyor ve bunun sonucunda skinner feci intikam alıyor,onu öldürmek suretiyle. biliyorum çok karışık anlattım ama sorarsan anlamadığın kısımları daha açıklayıcı anlatmaya çalışırım:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 krycekin olayı neydi? ben çok az izledim gerçi ama[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sonunda scully ile mulderin cocugu oluyordu the truth da sanirim tam hatirlamiyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sekizinci sezonun sonunda çocukları william doğuyor. 9.sezonun son bölümü the truth'tur ve the truth'da mulder ve scully yine biraraya geliyordu. william'ı scully evlatlık veriyor tehlikede olduğu için gibi olaylar vardı,william gğçleri olan bir çocuk ve ona bir şey olmasından korkuyor scully. krycek ise elinde bir aletle skinner'ı hasta edebiliyor,vücut dengelerini altüst ediyordu,hatta bunu şantaj aracı olarak kullandı,skinner defalarca yalan söyledi mulder ve scully'e,sonuçta ise krycek'e defalarca ateş ederek öldürmüştü.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 teşekkürler daha daha !! :) son bölümde ne oluyor onu söleyin ayrıntı lütfen ağlıyacam ya[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 9. sezonu ben de henüz izleyemedim,ama mulder ve scully'nin kavuştuğu bölüm olduğu gibi bir detayı biliyorum son bölümde.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 :D ok sağol ölmyolar yani iyi 9 u izleyen yokmu anlatın ula ohhh gerçek sevgidir beyler ahada böyle yazdım doru çıakrsa kendim i kutlayacam..[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Koskoca X Files topicimiz var be kardeşim yuh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 arkadaşım bende o topicte yazdım orda bölümler tartışılıyor burda ben direkt spoiler istiyorum sonunu soruyorum orda açtınmı spoiler tagına koysanda bakarlar raharsız etmeyilim adamları.[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 8. ve 9.sezonu kisaca ozetliyim sezon 7 de alien rebel grubu dunyanin uzaylilar tarafindan kolonizasyonuna destek olan hükümetin gizli gurubu syndicate in tum üyelerini öldürüyor(cigarete smoking man haric) buna jeffrey spenderin anneside dahil sezon 7 nin son bolumunde ise scully ve mulder bir uzay gemisinin oregon a dustugu haberi uzerine yola cıkıyorlar arastirmanin sonuna dogru mulder scullynin kendisiyle gelmesini istemiyor(scully daha onceden kacirildigi icin)ancak bolum sonunda uzaylilarin asil aradiklarinin mulder oldugu anlasiliyor ve mulder uzay gemisine alinip goturuluyor. sezon 8 in sonlarina kadar kacirildigi icin mulderi goremiyoruz yerine agent dogget geliyor asil gorevi mulderi bulmak olan agent doggeti scully ve skinner baslarda sevmeselerde sonlara dogru herkesin guvenini kazaniyor sezon genelde scully hamile oldugu icin daha cok john dogget uzerinde geciyor.Sezon sonunda ise scully dogum yapmak uzereyken tum uzaylilarin bebegin dogusunu engellemeye calistigini goruyoruz krycek e gore scully ve mulderin bebegi mucize bir bebek ve uzaylilar ilk defa kendilerinden guclu bir varligin oldugunu anliyor ve bundan korkuyorlar ancak durum gorundugu gibi olmuyor ve uzaylilar tarafindan replike edilen insanlar(ilerde super soldier olarak geciyorlar) sadece dogumu izlemekle kaliyor ve bebege birsey yapmadan donuyorlar ve ayrica skinnerda kryceki olduruyor. [spo1=full sezon 9]Sezon 9 da ise mulderi son bolume kadar yine goremiyoruz bebegin dogumuyla mulderin hayatida tehlikeye giriyor ve scully ile konusup kaciyor.(Gibson in yaninda saklaniyor tabi bunu son bolume kadar bilmiyoruz).Scully ve mulderin bebegininde dogaustu gucleri oldugu farkediliyor zaten uzaylilarda bu yuzden dogum sirasinda bebege dokunmamislar ve bir kehanete gore bu bebek babasi olmedigi surece uzaylilarla savasicak ancak babasi olurse uzayli kolonistlere liderlik edicek hatta bebek bu sebeple bir kac kez kaciriliyor ancak sezon 7 de cigaret smoking manin vurdugu oglu jeffery spender bolum ortalarinda cikip bebegin hayatini kurtariyor.(jefferey ye yapilan testler yuzunden uzerinde deri kalmamis direk et ve kemikleri gozukur hale gelmis) ve bunun uzerine scully uzaylilarin cocugunun pesini asla birakmiycagini anlayip cocugunu evlatlik olarak veriyor.Sezon sonu bolumu ise tum sezonlarin toplamindan daha guzel olmus diyebilirim.Mulder geri donuyor ve onu askeri bi base de goruyoruz gizlice askeri basein iclerine kadar kacip bi bilgisayardan bi yaziiy okumaya calisiyor yazida 9 senedir aradigi gercegi buluyor yazida da sunlar yazmakta date is set 22.12.2012.Colonization of earth will begin.... bu sirada super soldier lardan biri bunu farkediyor ve mulderi kovalamaya basliyor en sonunda mulder bu super soldier i yuksek bi yerden asagi dogru atiyor ancak bu attigi kisinin olmesinin imkani olmadigi icin aslinda bisiy olmuyor fakat uzaylilar mulderin gercegi ogrenmesinden son derece korkuyorlar ve askeriyeye emir verip mulderin sozde bu super soldieri oldurdugu icin yargilanip hapse atilmasini istiyorlar ve bolum bu dava uzerinde geciyor mulder scully agent dogget jefferey spenser gibson agent reyes hepsi her turlu uzaylilarin varligi kanitini sunmalarina ragmen juri emir almis oldugu icin kanitlari dinlemiyor ve muldera idam karari cikartiyorlar ancak skinner,agent dogget ve deputy director kersh mulderi askeri hapisaneden kaciriyorlar bolum sonunun ise cok ayri bir guzelligi var izlemenizi tavsiye ederim[/spo].[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 24 Temmuz 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 izleyebilsem izleyecem zaten ama sanmıyorum türkiyede bir kanal oralara kadar gitsin...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben the truth'un son sahnesini biliyorum:) maybe there is hope!!! 9. sezon çok heyecanlı gibi görünüyor özete bakılırsa,bilmediğim bir sürü şeyi okudum. onun dışında 8. sezondaki mulder'sız bölümler beni pek sarmadı,scully karakterine de hamileliği pek yakıştıramadım zaten. neyse o bebeğin doğma bölümü çok heyecanlıydı ama,onu hatırlıyorum. en sevdiğim sezon 7'dir.çok sevimli bölümler vardı. 5 ve 6 da aynı şekilde mükemmeldir. bu arada x-files scriptlerini okumak isteyenler için bir site önereyim hemen. www.insidethex.co.uk gayet hoştur,tavsiye edilir.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bu arada soylemeyi unuttum frohikie,byers ve langly de sezon 9 da bir teroristi durdurmak icin kendilerini feda ediyor ve 3 u birden ölüyor.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 24 Temmuz 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sağolun sağolun :-p ohhh peki ne oluyo 2005 e atıyolar kapağı aha bir kaç ay kaldı yada geçti neyse yeni film isteriz[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 2005 e atmiyolar kapagi ben dalginliktan tarihi 2005 yazdim 2012 normalde.Yani mulder in buldugu gercek artik tarih ayarlandi 22 Aralik 20012 de dunyanin kolonizasyonu basliycak ve hic kimse buna karsi cikamiyacak.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bir filmle hallederler :) tek beklentim bu artık çok teşekkürler.[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 x-files 2 çekilecek zaten. bir stand alone olması planlanmaktaymış. 4-5. sezon civarında geçecekmiş. yıllardır böyle bir söylenti var yıllardır,david duchovny ve gillian anderson da oynamayı kabul etmişler hatta,ama ben neredeyse ümidimi kestim. bu arada 9. sezonun devamı yaparlarsa ne sigara içen adam olur,ne lone gunmen,o yüzden eski sezonlarda geçen bir şey yapmak istemelerini anlayabilmekteyim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 x files 2 ile ilgili tahminler var bi kac sayfada, cogu yerde 9.sezonun sonrasi olmasi planlanio denior ki bencede en guzeli o olur cunku o kadar bolum izledikten sonra geriye donuk bi film izleyicinin konuyu toplamasinida zorlastirir( tabi lone gunman ve cigaret smoking man in olmamasi kotu bir durum) sahsen dunyanin kolonizasyonu baslamis ve buna isyan niteliginde olan bir insan saldirisi seklinde bir film gormek isterim. film hakkinda tahminleri iceren bir kac sitenin linki: http://movies.yahoo.com/shop?d=hp&cf=prev&id=1808406645&intl=us http://filmforce.ign.com/articles/568/568573p1.html[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 24 Temmuz 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya eğer 9. sezondan sonrası olacaksa, william'a,yani çocuklarına ne olacağını da merak etmekteyim. krycek de olmayacak maalesef. bir de 2012'de filan geçecekse film,karakterlerin epey bi nine dede olma durumu da olacak,bilmiyorum artık neler olur biter. yıllardır çekilecek deniyor ama daha metin hazır bile değilmiş. keşke fight the future tadında bir şey izleyebilsek yine. fight the future filmindeki arı sahnesini unutamadım,aptal arı rüyalarıma giriyor hatta. neyse x-files'la bu kadar ilgili arkadaşlara www.thexfiles-tr.net'i öneririm. forum kısmı epey iyidir özellikle.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o filmi ben yazacam rahat olun süper olcak sigara içen adam flnda olacak hayal gücüm sınır tanımaz ehehehe teşşekkürler hepinize[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Disappear, 24 Temmuz 2005 02:08 tarihinde demiş ki: sonunda scully ile mulderin cocugu oluyordu the truth da sanirim tam hatirlamiyorum ,ya napıosun? spoiler koysana dis cim[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya arkadaşlar bu mesajları buraya yazarken yanda kosskocaman "Sp" diye bir ibare bulunuyor, ona bassanız eliniz mi yorulur? öyle "bakın burası spoiler burayı okumayın" diyince başa olmuyor, eskiden öyle denirdi 3-5 satır boş bırakılırdı ki okunmasın, ama artık spoiler yazısı olduğu için, onun altına konulduğu için bu tür şeyler herşeyi okumak istiyor insan. lütfen biraz daha dikkat edelim. [spo1=x-files hakkında çok önemli]işte bunu yapsanız ne kadar güzel olacak di mi :p[/spo][signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaşım konu tamamen spoiler amaçlı açıldı .okumasınlar okumak isteyen onuda açar okur. başlıkta spoiler istek yazıyor mesajımda spoiler içeryor okumayın deniyor ondan sonraki mesajlardada spoiler var konu spoiler konusu izlemyen bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar