Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Warcraft'ın yanında iyi gidebilecek bir mmorpg?

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Sensible, 24 Temmuz 2005 08:37 tarihinde demiş ki:
Daocun dünyası pek zevkli değil. Ama pvpsi çok zevkli.

iste sırf pvp amaçlı oynamıycam, wow gibi hikayesel olarak da çekmeli beni, baymamalı oyuncuyu :)

iyi o zaman guild warsa bakayım ben.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

agustosla aralik arasinda bi ayda cikacakti sanirim, eylul de olabilir bi kontrol edeyim ben en iyisi;

dnd online cikacak onu oyna derim. ancak bi kac ay once yapilan aciklamaya gore pvp olmayacak oyunda. tamamiyle pve. tabi adamlar bu yuzden "e"ye cok guveniyolar. hikaye olsun, quest'ten tutun da yaratiklara kadar hepsini duzgun yapmak zorunda kalacaklar. baya cekici olacak sanirim. tavsiye ederim. ozellile wow'un tamamen pvp uzerine kurulu olmasini goz onunde bulundurunca ddo daha cok ilgi cekiyo. yanniz soyle bi korku var, wow dunyasinda cizimler farkli oldugu icin sorun yaratmadi. ancak ddo'da goruntuler gercege yakin yapilmayacalisilacagi icin oldukca sorun yaratabilir.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 24 Temmuz 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jahnn, 24 Temmuz 2005 04:47 tarihinde demiş ki:
haha adam wow a benzesin diyor,siz değişik yapisi falan...

[Bu mesaj jahnn tarafından 24 Temmuz 2005 04:49 tarihinde değiştirilmiştir]

bi kere tamamen wowa benzese ozaman wowdan başka o oyunu oynamak mantıksız olur. Değişik yapıyla neyi kastettiğimi anlıyamamışsın çünkü guild wars hakkında en ufak bir bilgin yok sanırım. Ama işte böyle insanlar ancak gördükleri kelimelere hemen yorum yapabiliyorlar en ufak araştırma yada bilgi sahibi olmadan[signature][hline]http://www.yabuz.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 24 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
agustosla aralik arasinda bi ayda cikacakti sanirim, eylul de olabilir bi kontrol edeyim ben en iyisi;

dnd online cikacak onu oyna derim. ancak bi kac ay once yapilan aciklamaya gore pvp olmayacak oyunda. tamamiyle pve. tabi adamlar bu yuzden "e"ye cok guveniyolar. hikaye olsun, quest'ten tutun da yaratiklara kadar hepsini duzgun yapmak zorunda kalacaklar. baya cekici olacak sanirim. tavsiye ederim. ozellile wow'un tamamen pvp uzerine kurulu olmasini goz onunde bulundurunca ddo daha cok ilgi cekiyo. yanniz soyle bi korku var, wow dunyasinda cizimler farkli oldugu icin sorun yaratmadi. ancak ddo'da goruntuler gercege yakin yapilmayacalisilacagi icin oldukca sorun yaratabilir.

pvp olmayan olmayan oyun çoğu kişiyi 1ay idare etmez.bakınız coh

[Bu mesaj EarS tarafından 24 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bilen bi arkadaş cevap verirse çok sevinirim.
Ben Star Wars Galaxies oynadım çok beğendim bıraktım
şimdi Guild wars almayı düşünüorum ama guild wars
swg gibi mmorpg diil diolar daha çok pvp si olan level atlama fln işleriyle uğraşılmayan multiplayer oyuun diolar bende biras soudum acaba wow mu alsam onun da çok ii oldunu düşünmüorum sıkar gibi gelio bana
swg guild wars ve Wow u karşılaştırabilcek bi babayiğit varsa lütfen cevap yazsın
Sosyal ağlarda paylaş

guild warsa alternatif matrix çıktı şimdi.

peki matrix'i wow'la kıyaslarsanız. yani ortak özellikleri bakımından. birkaç madde felan.
mesela level kasmak wow'daki kadar kolay mı, yoksa bazı oyunlardaki gibi ilk başlarda bir level atlamak için bile yüzlerce yaratık kesmek gerekiyor mu?
questler ve skill kasma zevkli mi yoksa çok uğraştırıyor mu
oyunda popüler isimlerle konuşabiliyor muyuz
vs vs[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bonescrusher mesela geçen eventde Niobe'nin crewinden Ghost var(Enter The Matrix den)Geldi ve bir discoda bizle konuştu gorevler verdi sonra disko çıkışı saldirıya ugradık masked menler tarafından.Ondan sonra 2 hafta once Morpheus un katili var Assassin,Tabor Park da(Bir yerin ismi) zionlulara saldırdı.Sonra yaralı bir şekilde kaçtı(Hurt mooda geçip kaçtı :P )Ama adam deli bişi bi anda 10-20 adamı kesio instant kill orda 60-70 e yakın zionlu vardı :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh
Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
Sosyal ağlarda paylaş

bence GW cok iyi bir oyun bende wowun yanına alternatif olarak aldım oyunu evde duruyor su an :P wow dan bayinca oynayacagim ilk oyun olucak herhalde..:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 24 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
pvp olmayan olmayan oyun çoğu kişiyi 1ay idare etmez.bakınız coh

[Bu mesaj EarS tarafından 24 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
dnd online bi ciksin da, ondan sonra degerlendiririz. sonucta wizards yaptiriyo, bos bi proje degil.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

DnD hayranlarını mest edecek ve oraya çekecek bir oyun olması muhtemel ama FRP oyuncuları dışındaki insanları çekmesi için wow'a artı bişeyler getirmesi gerekiyor, ki rakibin Blizzard olduğu düşünülürse bu çok çok zor olacak. Oyun dünyasında Blizz. gibi tecrubelisi bence yok.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...