Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arkadaşlar bende D&D un kullanıcı kitabı var vede warcraft,tolkien kitabları,eragon bimemle gibi kitaplara bayılırım ve masaüstü oynamakda çok isterim ama hiç oynamadım ve nerde veya nası oynayabilecegimi bilmiorum bi yardım edebilirmisinz?
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bununla ilgili bi çevre yaratman lazım kendine herşeyden önce, kaç yaşındasın mesela nerde oturuyosun?[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hangi okulda okuyorsun falan bunlar en önemli faktörler çevrende insanlar varsa bu sayede daha çabuk öğrenirsin galiba yani benim gibi tek başına denemeler yaparak öğrenme de[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 İstanbul etilerde oturuyorum ama lise sınavına girdiim için daha nereye gideceim okul olarak belli deil.Bide karakterimi yapacktım ama zarlar olan kısımdan bişi anlamadım.
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yapacağın burdaki oynayan oyunculardan birine yanaşıp abi izleyebilirmiyim demek :) izletirlerse sende yanlarında öğrenirsin arada 1-2 npcyi oynattırırlar tadınadda bakarsın..[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 beşiktaş ataturk anadolu lisesindeyim ben de oynayacak adam aramıştım ama pek yok. gelirsen yaparız bişeyler.ama masaustu oynicam diye gelme buraya, gidebiliyosan git başka yerlere eheh.
Öne çıkan mesajlar