Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kaç soru.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende D&D un kullanıcı kitabı var vede warcraft,tolkien kitabları,eragon bimemle gibi kitaplara bayılırım ve masaüstü oynamakda çok isterim ama hiç oynamadım ve nerde veya nası oynayabilecegimi bilmiorum bi yardım edebilirmisinz?
Mesaj tarihi:
hangi okulda okuyorsun falan bunlar en önemli faktörler çevrende insanlar varsa bu sayede daha çabuk öğrenirsin galiba yani benim gibi tek başına denemeler yaparak öğrenme de[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
İstanbul etilerde oturuyorum ama lise sınavına girdiim için daha nereye gideceim okul olarak belli deil.Bide karakterimi yapacktım ama zarlar olan kısımdan bişi anlamadım.
Mesaj tarihi:
yapacağın burdaki oynayan oyunculardan birine yanaşıp abi izleyebilirmiyim demek :) izletirlerse sende yanlarında öğrenirsin arada 1-2 npcyi oynattırırlar tadınadda bakarsın..[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman
Mesaj tarihi:
beşiktaş ataturk anadolu lisesindeyim ben de oynayacak adam aramıştım ama pek yok. gelirsen yaparız bişeyler.ama masaustu oynicam diye gelme buraya, gidebiliyosan git başka yerlere eheh.
  • Yeni Oluştur...