yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ERROR:(fix.scp,698)Can't resolve hatasını alıyorum burda okumadığını görüorum serverın ama neyle değiştirmem gerekior bu yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ayrıca Conflicting teleport konsolda bu error var ve Conflicting region hatasını alıorum ne yaptıysam bu hatayları düzeltemedim[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 src.act.tobobj $eklinde dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: yvz5, 25 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki: ERROR:(fix.scp,698)Can't resolve if check mi yapmaya çalışıyorsun? topobj ile bir uid elde ediyorsun onun npc olup olmadığına mı bakacaksın? scripti paste etsen birşeyler diyebiliriz :) said: yvz5, 25 Temmuz 2005 15:48 tarihinde demiş ki: ayrıca Conflicting teleport konsolda bu error var ve Conflicting region hatasını alıorum ne yaptıysam bu hatayları düzeltemedim açılınca mı alıyorsun resync ederken mi? revision türü map kullanmaz isen sphere açıkken map dosyasında oynama yaparsan conflict hatası alırsın.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Aklıma takıldı Legbra demiski revisyon turu map kullanmassan hata verir ben suanda 55i kullanıyorum ve nebulanın scplerini kullanıyorum revisyona gecmeye kalksam map dosyası hata vercek ve calısmıcakmi revisyon uyum map dosyası dedigniz sysmessage ve messgelerin @xx seklinde olmasi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şimdide (spheremap.scp,5922)Unknown 'REGIONTYPE' Resource 'r_bucs_den' hatsını alıorum başlarken ve fix.scp,672)Can't resolve ayrıca nbl scpleri kullanıorum[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bucs Region def'ini silmi$sin, region dosyasında bucsla ilgili region ayarı varmı ona bak derim. birde bi r402de sanırım src eklemek $art gibi bi$i oldu ba$larına src eklersen genelde çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tamam şimdi aklıma geldi eyw ya src şart 402 de ohh be[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ERROR:(tstaff.scp,58)Undefined symbol '' şimdide böyle bir sorun tstaff scp ise şöyle [spo1=Taming][function taming_say] sayua 0484,6,0,enu [ITEMDEF i_staff_taming] ID=i_staff_gnarled NAME=taming staff TYPE=t_weapon_mace_staff VALUE=254 TWOHANDS=Y LAYER=2 WEIGHT=10 DAM=5,10 On=@Create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage @38 Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage @38 Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage @38 Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target @85 Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 On=@Timer CONT.CHECKS IF !() CONT.SYSMESSAGE @38 Hayvan gorus alaninizdan cikti. ELSEIF ( != brain_animal) CONT.SYSMESSAGE @38 Bu Hayvani tame edemezsiniz. ELSEIF !() CONT.SYSMESSAGE @38 Bu Hayvani tame edemezsiniz. ELSEIF (> < ) CONT.SYSMESSAGE @38 Bu hayvani tame edebilmek icin taming skilline ihtiyaciniz var! ELSEIF ( & (statf_dead|statf_freeze|statf_invisible|statf_sleeping|statf_polymorph|statf_stone|statf_hidden)) CONT.SYSMESSAGE @38 Su anki durumunuzda bu hayvani tame edemezsiniz. ELSEIF () CONT.SYSMESSAGE @38 Bu hayvan zaten tame edilmis. ELSEIF () CONT.SYSMESSAGE @38 Bu hayvan sinirli. ELSEIF ( > 5) CONT.SYSMESSAGE @38 Hayvana yeterince yakin degilsiniz. // Added LINK.TAG.LASTTAMER=0 ELSEIF (==) CONT.SYSMESSAGE @38 Bu hayvani en son tame eden zaten sizsiniz. // End ELSE if ( < 6) dorand 10 cont.taming_say Gel , gel.. cont.taming_say Sana zarar vermeyecegim .. cont.taming_say Sakin ol, . cont.taming_say Her zaman senin gibi bir sahibi olmak istemistim.. cont.taming_say Cok tatlisin, . cont.taming_say Gel bir tanem, gel canim.. cont.taming_say Seni incitmeyecegim, . cont.taming_say Arkadasin olmak istiyorum. cont.taming_say Gel , . cont.taming_say Gel , gel . enddo dorand 2 cont.anim 17 cont.anim 19 enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if !( == 1) cont.sysmessage @38 Bunu ehlilestiremezsiniz. return 1 endif if (rand(100) < 75) if () link.memoryfindtype.memory_ispawned.remove endif link.karma -50 link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet cont.sysmessage @87 sizi sahibi olarak kabul etti. if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) if (rand(3) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 50.0) if (rand(6) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(12) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(24) == 1) cont.taming ( + 1) endif endif endif if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) if (rand(2) == 1) cont.animallore ( + 1) endif elseif ( < 50.0) if (rand(4) == 1) cont.animallore ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(8) == 1) cont.animallore ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(16) == 1) cont.animallore ( + 1) endif endif endif link.tag.tamer link -1 else cont.sysmessage @38 Hayvani ehlillestirmeyi basaramadiniz. link -1 endif return 1 On=@TargOn_Char if !( == a_townZoo) if (( == 1) && ( != c_pv)) if !() src.sysmessage @38 Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage @38 Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif () if ( == ) src.sysmessage @38 zaten size ait. src.targ.flags &statf_pet else src.sysmessage @38 bir baskasina ait. endif elseif () src.sysmessage @38 Hayvan su an musait degil. elseif ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bir tane sorun daha hayvanı tameleye başlıyorum hayvandan uzaklaşıorum hayvana yeterince yakın değilsiniz diyor ve konsolda da şu hatay alıyorum ERROR:Timer expired without DECAY flag 'taming staff'?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Lokman, 25 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Aklıma takıldı Legbra demiski revisyon turu map kullanmassan hata verir ben suanda 55i kullanıyorum ve nebulanın scplerini kullanıyorum revisyona gecmeye kalksam map dosyası hata vercek ve calısmıcakmi revisyon uyum map dosyası dedigniz sysmessage ve messgelerin @xx seklinde olmasi degil mi ? hayır :) teleporterları başka bir dosyaya kaydediyor, normal mapi de areadef ve roomdef olarak dönüştürüyor, haritanıza hiç zarar vermiyor. said: 1) Launch the server as normal 2) In the console, type "d a" (without the ") 3) A new file, "map_all.scp" should now be created, copy it to the scripts folder. 4) Shutdown the server. Edit spheremap.scp and delete all ROOM/AREA sections, leaving only MOONGATES and TELEPORT sections. 5) Rename spheremap.scp (now only with teleporter/moongate data) to spherepoints.scp and rename map_all.scp to spheremap.scp. 6) Add an entry regarding spherepoints.scp to spheretables.scp[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tam fixlenmiş bir tane bile bile taming staff bulamadım arama yı da kullandım eğer elinde olan varsa verebilirmi?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o hatayi bende aliyorum simdi söle bişi var.ben sana taming scp yoliyim dur benimde sorum olucak. [spo1=Taming Scp][ITEMDEF i_deed_animal] DEFNAME=i_deed_animal NAME=pet trading contract ID=i_deed WEIGHT=20.0 TYPE=t_script VALUE=50 CATEGORY=Custom Items SUBSECTION=Deeds DESCRIPTION=Animal Trading Contract On=@Create color 08ac On=@Click if () message [] endif message return 1 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. elseif () if (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. return 1 endif try src.newnpc link link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif link.oskin link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet link.update link.anim 5 link.bark 3 remove else target Kucultulecek hayvani secin. endif return 1 On=@TargOn_Item sysmessage Esyalari kucultemezsiniz? target Kucultulecek hayvani secin. return 1 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : kontrat haline getirildi. endif return 1 [ITEMDEF i_staff_taming] // abe all bugz fixed ID=i_staff_gnarled NAME=taming staff TYPE=t_weapon_mace_staff VALUE=254 TWOHANDS=Y LAYER=2 WEIGHT=10 DAM=5,10 On=@Create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 On=@Timer cont.tag.animalaway=0 cont.tag.hayvanx= cont.tag.hayvany= cont.distcheck if (0) more2 0 cont.say Hayvandan Cok Uzaklastiniz. return 1 endif if ( < 6) dorand 10 cont.sayu Gel , gel.. cont.sayu Sana zarar vermeyecegim .. cont.sayu Sakin ol, . cont.sayu Her zaman senin gibi bir sahibi olmak istemistim.. cont.sayu Cok tatlisin, . cont.sayu Gel bir tanem, gel canim.. cont.sayu Seni incitmeyecegim, . cont.sayu Arkadasin olmak istiyorum. cont.sayu Gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 senin verdiğin taem scp de de hata verio tamyi bitirince ERROR: (tstaff.scp,205)Can't resolve ERROR: (tstaff.scp,205)Undefined symbol '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 link'li distance bulamiyor tame islemini bitirdiginde, yani link sifirlanmis oluyor sanirim. bir kac onceki adimi kontrol ediver.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bir tane sorun daha hayvanı tameleye başlıyorum hayvandan uzaklaşıorum hayvana yeterince yakın değilsiniz diyor ve konsolda da şu hatay alıyorum ERROR:Timer expired without DECAY flag 'taming staff'?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Lokman, 25 Temmuz 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Aklıma takıldı Legbra demiski revisyon turu map kullanmassan hata verir ben suanda 55i kullanıyorum ve nebulanın scplerini kullanıyorum revisyona gecmeye kalksam map dosyası hata vercek ve calısmıcakmi revisyon uyum map dosyası dedigniz sysmessage ve messgelerin @xx seklinde olmasi degil mi ? hayır :) teleporterları başka bir dosyaya kaydediyor, normal mapi de areadef ve roomdef olarak dönüştürüyor, haritanıza hiç zarar vermiyor. said: 1) Launch the server as normal 2) In the console, type "d a" (without the ") 3) A new file, "map_all.scp" should now be created, copy it to the scripts folder. 4) Shutdown the server. Edit spheremap.scp and delete all ROOM/AREA sections, leaving only MOONGATES and TELEPORT sections. 5) Rename spheremap.scp (now only with teleporter/moongate data) to spherepoints.scp and rename map_all.scp to spheremap.scp. 6) Add an entry regarding spherepoints.scp to spheretables.scp[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tam fixlenmiş bir tane bile bile taming staff bulamadım arama yı da kullandım eğer elinde olan varsa verebilirmi?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o hatayi bende aliyorum simdi söle bişi var.ben sana taming scp yoliyim dur benimde sorum olucak. [spo1=Taming Scp][ITEMDEF i_deed_animal] DEFNAME=i_deed_animal NAME=pet trading contract ID=i_deed WEIGHT=20.0 TYPE=t_script VALUE=50 CATEGORY=Custom Items SUBSECTION=Deeds DESCRIPTION=Animal Trading Contract On=@Create color 08ac On=@Click if () message [] endif message return 1 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. elseif () if (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. return 1 endif try src.newnpc link link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif link.oskin link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet link.update link.anim 5 link.bark 3 remove else target Kucultulecek hayvani secin. endif return 1 On=@TargOn_Item sysmessage Esyalari kucultemezsiniz? target Kucultulecek hayvani secin. return 1 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : kontrat haline getirildi. endif return 1 [ITEMDEF i_staff_taming] // abe all bugz fixed ID=i_staff_gnarled NAME=taming staff TYPE=t_weapon_mace_staff VALUE=254 TWOHANDS=Y LAYER=2 WEIGHT=10 DAM=5,10 On=@Create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 On=@Timer cont.tag.animalaway=0 cont.tag.hayvanx= cont.tag.hayvany= cont.distcheck if (0) more2 0 cont.say Hayvandan Cok Uzaklastiniz. return 1 endif if ( < 6) dorand 10 cont.sayu Gel , gel.. cont.sayu Sana zarar vermeyecegim .. cont.sayu Sakin ol, . cont.sayu Her zaman senin gibi bir sahibi olmak istemistim.. cont.sayu Cok tatlisin, . cont.sayu Gel bir tanem, gel canim.. cont.sayu Seni incitmeyecegim, . cont.sayu Arkadasin olmak istiyorum. cont.sayu Gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 senin verdiğin taem scp de de hata verio tamyi bitirince ERROR: (tstaff.scp,205)Can't resolve ERROR: (tstaff.scp,205)Undefined symbol '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 link'li distance bulamiyor tame islemini bitirdiginde, yani link sifirlanmis oluyor sanirim. bir kac onceki adimi kontrol ediver.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 senin verdiğin taem scp de de hata verio tamyi bitirince ERROR: (tstaff.scp,205)Can't resolve ERROR: (tstaff.scp,205)Undefined symbol '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 link'li distance bulamiyor tame islemini bitirdiginde, yani link sifirlanmis oluyor sanirim. bir kac onceki adimi kontrol ediver.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar