Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp ve rp ne?

Yalanci

Öne çıkan mesajlar

pvp: player vs. player
alt+c (Yada taba basılı tutup) ye basıp karşındaki adama iki kez tıkla dalar.ehehe

rp: roleplay
role yapmak.Oyundaki karakterinin özelliklerine bağlı olarak üstlendiğin rolü yerine getirmek demektir. Gerçek hayatla ilgili hiçbirşey konuşma! Bab the kenk deme. Mesela bir şovalyeyi mi oynuyorsun. Onurlu ol! Öldürdüğün katillerin cesetlerini akbabalara yem et. Yağmalama! İnsanlara yardım et! Büyücülerden nefret et!
vs. vs. uzar gider.

Gerçi rp nedir nasıl yapılır açıklaması benim haddime düşmez ama neyse...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 23 Temmuz 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rp varmış görmedim Rp ise kendini oyunda kaybetmek ben staff ken Rp yaparak pladin yada necro veriyoduk adamlara sorular soruyoduk örn;

Gm=
-Neden öldürüyosun!!!
Player=
-Ben En büyügüm bana tapmıyanı öldürürüm herkez bana herkez tapacak ve lordum diyecek benim peşimden gelen kötülükten korunacak ben onların tanrıları olacagım inanmayanlar ölecek!!!! ( bu cvp adamı necro yapmaya yetti)

Bide bazen pg gelir şu şekilde Tanrım burda takıldım buda Rp :D sayılır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CallyLoveLace, 23 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
PwP iki playerın karşılıklı olarak kapışmasıdır bu kapışmadabaşkası karışamaz genelde duello alanında Gm huzurunda yapılanı tercih edilir lood olmasın die ii hatılıyorum svl adamlar serverı bırakmasını yani banlanmasına oynadılar pwp böle olur !!!

pwp öyle olmaz. pvp öyle olur. nedir pwp?[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...