Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Nasıl yapıldığını bilen var mı acaba aramızda?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 www.msgplus.net önce bunu çekiyosun. Sonra plugin olarak Colornick yüklüyorsun bir konuşma penceresine /xcolornick yazıyosun oluyo bitiyo. Güle güle kullan :-)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çektim ve oldu çok teşekkürler :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 önemli değil efendim görevimiz :P[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya arkadaslar bende yaptım ama sohbet ettigim kisilerde gözokmuyor.. İsin kotusude renk kodeları gozkuyor onlarda.. Bu neden kaynaklanır ? yoksa ben mi beceremedim[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 msgplus yüklemedikleri içindir. çünkü baksana plugin felan gerekiyor. demek ki görmek isteyenler de plugin yüklemesi lazım. karşılıklı birşey[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o zaman neymiş karşımızdakinede yükletiyoruz :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 msn de karsimizdakina ayni anda birden cok dosya yollamak icinbir plugin varmi (mesajla ilgisini arama bosuna :))[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 max 3 tane yolluyabiliyorsun ki zaten[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o engel kaldırılabiliyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Cermy, 25 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: o engel kaldırılabiliyo nasil die sorsam ,rahatsiz etmem degilmi :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya bide millet faklı yazı tipleri ile büyüklü küçüklü yazabiliyor nickleri onun çözümünü rica etsem[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar