Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Böyle bi topic warmı bilmiyorum şu an acaip sinirli olduumdan bakamadım neden sürekli bu hata oluşuyor(max 5 10dk oyunda kalabiliyorum) repair yüklediğim halde bilen warsa lütfen yardım etsin nefret ettim artık oyundan bazen yapmıyo ama bazzeennn böle arada bir oda teselli amaçlı heralde hadi çocuk takıl bikaç saat der gibi yani neyse ilgilenlere teşekkürler şimdiden[signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 google'da biraz aradim da birisi guzel bi mesaj atmis: buyur bir suru cozum yolu aranmis, en son sayfada birisi demis ki baska bi program, tuslari vs. bu gibi seyleri wow'un disindan kontrol etmeye kalkiyosa cakisma oluyo ve oyun kapaniyo. ozellikle sorun tahmin ettigim kadariyla, speed'den sonra turemis. kisacasi 3rd party programlarin hepsini kapatman gerek. wow icin olmasa bile, bi sekilde wow'un kullandigi servislere erisimi olan bi program varsa bunu da kapat... bunun disinda bi kac kisi ram'lerden demis ama buna pek ihtimal vermiyorum, 256 ram'le bile calisiyo oyun...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 24 Temmuz 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 İlgilenmiyoruz sanma ama nedenini bilmiyorum.Bi arkadaşın dediğini yap belki iyi gelir.[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ne demek yazman yeter cok tesekkür bilgi icinde arkadaşa ayrı tesekkür olursa da minnet dualarım üstünde :P :D[signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 tam olarak sorun ne kısaca anlatırmısın. Şumu oyuna giriosun ama hiç bişi yapamıosun ata binemiosun büyü yapıosun ama yapmıor bi süre sonrada oyundan düşüyor bumu sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eet abicim bendede aynısı var eskiden arada sırada oluodu ctrl+alt+del yapıp tekrar baslıodum simdi iice azdı giriorum 5 dakka oynuyorum sora bilgisayar kapanıo yada reset atıo yada takılıo benm pcde bi sorun var sanıodum ama bikac arkadasa daha oluomus oynayamıyorum priestım instancea girmeye korkuyorum 1 haftadır giremedim yarın bi format atcam gene dewam ederse napıacm bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 error 132 fix diye bir addon var onu kullanin bana cok oluyordu duzeltti[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Blizz Repair Zip dosyasinin duzeltebilecegini soyluyorlar. Ayni sorun bende de var. Bakalim deneyecegim. Bi gelisme olursa yazarim buraya pff Bl de 150 kisi sira var ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben overclockla alakası var sanmıstım o yuzden topic actım onun nası kapanacagını sorucaktım ama kitlediler nese saolun genede[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 islemcinde ya da video kartinda overclock varsa ve bunu kapatmak istiyorsan, daha cabuk yanit almak icin hardware ile ilgili bir bolume baslik acabilirsin. BU hatanin overclockla deil ama amd ile ilgili oldugunu dusunmeye basladim ben. benim islemcim de amd3000+[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ok pardon ozur dilerim ben uzun zamandır giremiyorum tatile gidicem gitmeden biraz daha kasmam lazım ama oynayamıyorum o yuzden sinirliyim biraz mazur gor wendigo abi deddin yere topic atım bekliyorum :D[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o hata ramlerden veya addon lardan dolayi oluyor sanirim. eger ramlerine yuksek hizda calisiyorsa calısma hızlarını dusurmeyi dene. Ki nihayet benim durumumda 400 mhz den ,333 e dusurunce calisma hızını ancak o sekilde duzelmisti . . O gün bügündür de oyle bir hata vermiyor. Ayrica O Blizz repairi de cekip denemistim ,hic bir ise yaramamişti, 132 ye ek olarak hata 0 ve 131 no lu hata yi da cikarmaya baslamistı. herkesin farkli olabilir gerci. Bende ancak yeni install ve ram hizlarini dusurmek yardim etmisti.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 nası dusurcem o dediklerini ?[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 BİOS ayarlarindan . Ya da en iyisi bilgisayar acılırken sen BİOS a gir BİOS a girmek icin de Del tusuna bas. Ana menu ye gellirsin orda seceneklerden setup default options diye bir secenek vardir mutlaka . Bas ona kaydedem mi diye sorar yes dersin fabrika yarlarina geri doner.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ok denicem saol[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 abi dedini yaptım ama simdi bilgisayarın cozunurluk 800/600 renkde 4 bitte kaldı napcam simdi atari gibi oldu pc[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 driverları yüklücen baştan [Bu mesaj shippy tarafından 24 Temmuz 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hayır herseyi goruo makina ama deismio cozunurluk ve renk bu adamlar bana dandik ekran kartı kakalamıs demekmi oluo oveclocku kappatım simdi 800/600 ve renk 4 bit ? bole bisi olasımı ?[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue Kalitz/27/Human/Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sen senin makinanin özelliklerini bana bir Pm atsana burayi da bilgisayar tamir dukkanina cevirmeyelim simdi. WOW forumu burasi. ekran karti nedir anakart nedir BİOS nedir hangi surum - ramin kac ne marka o gibi seyleri bir yaziver bana özel mesajdan.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooze Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ustad ayni sorun bizdede vardi.amd 2500 kullaniyoduk biz sorunu makinenin hizini dusurerek cozduk.[signature][hline]For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende düzelmedi dene tabi bencede said: Wendigo, 24 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Blizz Repair Zip dosyasinin duzeltebilecegini soyluyorlar. Ayni sorun bende de var. Bakalim deneyecegim. Bi gelisme olursa yazarim buraya pff Bl de 150 kisi sira var ;)= [signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kraaz saol bi iki ayar yaptım simdilik düzeldi gibi addons lardan olabilir die tahmin ettim bide bi iki program wardı onları kapattım ct-mod kullanıom ben o etkiliomus heralde saolun walla çok teşekkürler[signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Yok öyle bir kesin çözümü, sebep herşey olabiliyor sadece program falan değil. Benim ark sürekli yiyordu, yeni ram aldı mesela bitti problem. Ben de 2 gün boyunca critik error manyağı oldum, makinenin içini açtım temizleyip balkona koydum soğuttum falan sonra geçti.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Pasam o hızı dusurme olayı nası oluo ? ramin hızını dusurmek falan ? ben mesela dun dediginiz gibi fabrika ayarlarına geri dondum ama hala 132 yani hicbisi deismedi 5 dakkada bir takılıo hala bilgisayar acılırken aynı overclocking failed dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar