Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am an orc

GeeM

Öne çıkan mesajlar

Your army is attacking Kenneth_Mild!
Your 42 soldiers attack causing 2871 damage!

Kenneth_Mild's army counterattacks!

Kenneth_Mild's 41 soldiers counter-attack causing 1245 damage!

You are VICTORIOUS! Congratulations!

Money gained: 822
Casualties sustained: 0
Casualties inflicted: 0

Sanırım Elflerin özelliği var.Elflere saldırdım daha az Dmg verdim.Daha çok Dmg aldım.[hline]tHe Original fi$h
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler 15 attackınız olmadna saldırmayın " attackd eneyin yenebiliyomusunuz diye sonra 15 attack dalın buarada elfler %25 defans dwarflar %25 attack[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht
Sosyal ağlarda paylaş

Bana katılın 100 küsür kişilik ordum ve yakında alıcağım şehir ile size barınak bahşediyorum insanlar ve savaşçı tüm diğer ırklar[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

[Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Ocak 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2408 kişilik ordusuyla en büyük orduya sahip gözüken Death_Hippo dan başlayak sırayla commanderlara baka baka ilerlerim. Tam sayamadım ama 10 civarında adam geçtikten sonra en son 64 kişilik ordusu olan biri geldi... Düşünün yani.. 64 kişilik birinin ordusunun adamının adamının adamının adamının... 2408 kişilik ordusu var heh.. Aradakilerin çoğu da 100 civarında adama sahip.. Enteresan..[hline]Chaos can begin! Let it in!
Join my army!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...