-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Bir hedef belirleyelim aynı anda hepimiz üst üste ona saldıralım.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 chris çok lezzetli göründü bana da siz ona saldıramazsınız.. benim o :)[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 42 Askerlik bir çıtırda bana bulun :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Your army is attacking Kenneth_Mild! Your 42 soldiers attack causing 2871 damage! Kenneth_Mild's army counterattacks! Kenneth_Mild's 41 soldiers counter-attack causing 1245 damage! You are VICTORIOUS! Congratulations! Money gained: 822 Casualties sustained: 0 Casualties inflicted: 0 Sanırım Elflerin özelliği var.Elflere saldırdım daha az Dmg verdim.Daha çok Dmg aldım.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Money gained: 822 bu ne birader.. elfler mi fazla para almıyor yoksa.. biner biner dolduruyorum ben cepleri.. :P[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 ya beyler 15 attackınız olmadna saldırmayın " attackd eneyin yenebiliyomusunuz diye sonra 15 attack dalın buarada elfler %25 defans dwarflar %25 attack[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Buarada kendi forumlarını açmış adamlar haberler kısmında var[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 you dog ? :P[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Buyur?[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 usta iki dürüm versene ordan ayranla beraber :p (sapıtanzi)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Buyur iki beşyüz[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 benim ordumada bi bakın click here join the war fena olmadı gibi geldi bana 100 kisiyi gecti askerim ama parasızım:P[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 100 kişi mi? oha nasıl becerdin? benim 35 asker gösteriyordu şimdi 15e düştü. 11'nin 10 power, 2'sinin 2 power[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Your army is attacking BP-Ranger! Your 15 soldiers attack causing 2808 damage! BP-Ranger's army counterattacks! BP-Ranger's 15 soldiers counter-attack causing 912 damage! You are VICTORIOUS! Congratulations! Money gained: 365 Casualties sustained: 0 Casualties inflicted: 0[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 hep böyle oluyor yahu[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 165 kisi suan ordum 40 tan fazlada officerim var:) click here[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 oha nasıl ya nasıl yani?[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 My stuff is gone! Age 1 has started. Your army size is the number of officers you have plus half the army sizes of your officers. 14 asker + 11 25 olması lazım mesela benim, buna göre[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 40 tan fazla officerim var:)[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 18 gösteriyor benim ordumu... neyse boşver[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=125668 bekleriz,insan olarak pis elflere,orclara ve dwarflara karsi irksal bi savas acalim![hline]Icq:57624785 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Bana katılın 100 küsür kişilik ordum ve yakında alıcağım şehir ile size barınak bahşediyorum insanlar ve savaşçı tüm diğer ırklar[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon [Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Ocak 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Ben olayı keşfettim.Humanlara saldıracaksın.Ne Attack ne Defense bonusları var :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 resetten sonra adam yiyemez oldum.. önceden her attack ta götrüyordum 3-5 kişi şimdi sadece para.. neden acaba?[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 2408 kişilik ordusuyla en büyük orduya sahip gözüken Death_Hippo dan başlayak sırayla commanderlara baka baka ilerlerim. Tam sayamadım ama 10 civarında adam geçtikten sonra en son 64 kişilik ordusu olan biri geldi... Düşünün yani.. 64 kişilik birinin ordusunun adamının adamının adamının adamının... 2408 kişilik ordusu var heh.. Aradakilerin çoğu da 100 civarında adama sahip.. Enteresan..[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar