Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am an orc

GeeM

Öne çıkan mesajlar

Bonecrusher sen orcmusun humanmısın? Katıldığın ordunun faydası biri sana saldırırsa savunmanda yardımcı olması bir onun eşyalarında faydalanabilmen iki[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada yanlış anlaşılma olmuş güçlü derken yani baya güçlü 80-90 kişi dedim yoksa ha 40 kişilik orduya katılmışım ha 8-9 arkadışıma link atmışım :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht
Sosyal ağlarda paylaş

Sizden güçlü birinin himayesinde olmak sanırım bazı avatajlar getiriyo
Lord'unuzun kampı güçlüyse sizi de etkiliyo saldırı altında oldugunuzda ama saldırırken bi etkisi yok sanırım
bi adam gecen gun 90 askerimi yemiş 90 a düşmüş gücüm ama 140 oldum tekrar.. baya para da geliyo dolayısıyla.
Size önerim karşınızdaki adamın Siegeing capacity hedesine ve itemlarına bakın
Elf'lere ve dwarflara pek bulaşmayın derim :) baya güçlüler yani
kendinizden baya alt level olanlara (belli bi sınırı var ama ne kadar bilmiyorum) saldırın. itemı az olmasına özen gösterin
Eğer lordu çok güçlüyse saldırmayın (şehri güçlü oluyo)
Bana katılırken illaki orc olmak zorunda değilsiniz zaten
baya elf var arada
Elf olmanızı şiddetle tavsiye ederim.. Defence attackdan daha önemli ve etkili çünkü. 1 kişiye üst üste çok saldırmayın. önce 1 turn harcayıp saldırın yenerseniz abanın ne kadar çok turn harcarsanız o kadar çok para gelir.[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...