Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hindistanda fotoğraf sütüdyosu :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bomba.yaa heralde. televizyonlu ve telefonlu olan fotograf.o aletlerin hindistana yeni geldikleri zaman çekilmiş bi fotograf.(adam köyündeki akrabalara yollar o fotoğrafdan looo bakınn loooo vizonteledir ha bu..)[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 24 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bundan daha beterleri türkieyde fotogrof "stüdyolarının" vitrinlerinde var.. .dalga gecmenizi dogru bulmuorum

Maket kadınlıdan beter ne olabilir adam şişme kadınlamı çektirecek? :-p Hem zaten bunlarda fotoğraf sütüdyolarından.
Yani Türkiye'de de kötü örnekleri olabilir ama böylesini ben görmedim daha.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 24 Temmuz 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cenin bu sana onlarla veya başak milletle dalga geçme hakkınıverir mi? veriyor sdiosan bütün batılı ülkelere biz bundanda beter gozukuoruz, onlar bizimle dalga gectiginde aa ne hakla diytemz susarsın anca..
Mesaj tarihi:
ahahahahahhahahaahhah o ne beee!!
ahah öok iyii ya takdir ettim telefonla çekineni bide kurulmuş oraya paşa gibi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
oha herifler fotoğraf kavramına bambaşka bi yorum getirmiş.

sonuncusundan ben de çektirmeliyim![signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 24 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bundan daha beterleri türkieyde fotogrof "stüdyolarının" vitrinlerinde var.. .dalga gecmenizi dogru bulmuorum

Eh muhalefet tabiki olucak.

Raistin, açılmış bir konu eğleniyoruz, msj'larımızı içimizden geldiği gibi yazıyoruz zamanında bizim insanlarımızdanda açıldı bu şekilde konular [resul balay, vb.] fotoğrafları koyuldu biz yine güldük eğlendik değişen bir şey olmadı.

Yarın öbür gün benim bu şekilde fotolarım olsa onlar koyulsa buraya haha bak bu Mavi deseniz gene gülersiniz, gülerler : )

yarın öbür gün beni[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bence adamları tebrik etmek lazım. adamlar harıl harıl çalışıp her iş dalına giriyorlar. atom bombası bile yaptılar. bence bu hızla devam etseler bizi bile geçerler (hatta tata diye bir otomobilleri bile var)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
hint kültürü süper ya[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Televizyon ve telefonla poz verme! bay bi ilginç bi durum hahahaha koptum görürnce fotoları,
Bide dikkat ettiniz mi bilmiyom, hatunların giydiği kıyafetler göbeklerini açıkta bırakıyo sexapelliği arttırması için galiba.. ama harika olmuş kırıldım gülmekten[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
ama adam karizma terlemis bıyıklar falan :) sarılmıs
valla bizdemillet geyigine sisme kadınla cektirebilir aynı fotoyu :))[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Yeni Oluştur...