Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2. sayfa varda 3. sayfa yok 2. sayfadada baktım ama 2.0.3 client i eile ilgili bir kon bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ahaha süper bu adam ya :) neyse al hadi bunu kaydet bi yere http://www.download.ultimaonline-freeshard.com/sphere/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 SAol Taz Zuzuzu Sİmdide Bana Scrpits i nerden ındırcem onun sıtesını yollarmısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya sende yuz verdikce astarını istiyon googleden aratsana offf bunu icin falan topic acıyorsun ya www.ultima-strike.com hepsivar burda incele bak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ee girdim buldum da ben oyuna baglana ılmem ıcın hangısnı ındırcem veya hepsnımı ındırcem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya hepsiyle baglanırsın ama en iyisi 2.0.3 olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 http://forum.paticik.com/search.php buraya bakıyosun direkman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 www.ultima-strike.com girdim shpre scrits yazıyo ona tıkladım ve 5 tane sık var ıclerınde gm topuk .skilldusur vb seyler yazıyor ben oyuna gırmem ıcın neyi indirmem gerekıyor ??? :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 download bolumu var oraya girceksin ama uye olman gerekir uye ol download bolumune gir cleint var ordan client 2.0.3 bul indir bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Girdim uye oldum ama orda gm tols, uo emulator , account sistemleri,player tools,developer tools yazıyor hangısınde pekı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Clienti indirmek için TIKLAYINIZ.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 saolun arkadaslar hepınız ıcın butun sorunlar halloldu ama bir sorunum kaldı oda oldumu tmmdır sıze mınnettar kalırım :) Shpreyi calıstıramıyorum sımdıde ona takıldım Yardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lazımlığa nasıl oturuyoduk unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ögretıyım kılozetın kapagını acıyosun ustune oturuyosun oluyo yo tobe tobe ailen sana terbıye ogretmedı hıc be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tepişmeyelim :) taz, yeni kullanıcılarımıza karşı biraz daha saygılı olursan seviniriz :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar