Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş bulmak artık çok kolay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İş bulmak için çeşitli beceriler geliştirmek ve imaj yaratmak yerine, olumsuz reklamlar da bazen işe yarayabiliyor.
İsveç'de yayımlanan Goteborgs-Posten gazetesine dün 30 yaşındaki Angelika Wedberg tarafından verilen iş arama ilanında, ''Dolgun maaşlı iş arıyorum. Antisosyalim, yaratıcı değilim ve yeteneksizim'' ifadesi kullanıldı.
İlanın yayımlanmasından sonra telefonları aralıksız çalan Wedberg, çok sayıda iş teklifiyle karşılaştı. Aylık 18 bin kron (yaklaşık 3,5 milyar TL) maaş öneren Map Media adlı firmayla iş görüşmesi yapan Wedberg'ün, firmadaki konumunun ne olacağı açıklanmadı. Wedberg, ilanı vermeden önce daha az paraya yaşlılar için sosyal hizmet görevlisi olarak çalışıyordu.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
ben bunu yıllardır yapıyorum olmuyor.türkiye biraz tersmi ne??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Sadece tarihleri verebilirim o yuzden yamıyorum.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
o bu değil de..

xaerofarb ve namesiz iki gündür fethetti resmen forumları..

son açılan 30 konunun 20'si size aittir heralde.. bazen konu açarken her önümüze geleni açmak yerine biraz seçici davranıp açarsak daha güzel bi hareket yapabiliriz gibime geliyo.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
namesiz vs xearo helal aslanlar...

*!iki yiğit çıktı meydaneee ikiside birbirinden şahaneee...!*[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
kız ol sende ilan ver sende milyarlar kazan
masör üm de mesela evlerde itinayla masaj yapılır
onlar gerisini anlar :)[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
  • Yeni Oluştur...