Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elinizi tembel alıştırın...

mentalman

Öne çıkan mesajlar

Logitech yeni MediaPlay kablosuz optik faresi ile PC'de müzik dinleme ve film izleme yi daha kolay hale getiren tuşları, bulunmaları gereken asıl yere yaniş kablosuz farenin üzerine taşıdı. Bu alet gelişmiş bir kablosuz optik fareden beklenen her şeyi fazlasıyla yapıyor. Bu ürünü diğer kablosuz farelerden farklı kılan ise bilgesayarda müzik, video ve resim işleme uygulamalarını uzaktan kontrol edebilme imkanı tanıması.

Bana pratik geldi. Özellikle bilgisayarında film seyredenler, slayt show hazırlayanlar için.

Kaynak: Chip Dergisi[signature][hline]Love is good...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mentalman, 25 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
PC'de müzik dinleme ve film izleme yi daha kolay hale getiren tuşları, bulunmaları gereken asıl yere yani kablosuz farenin üzerine taşıdı.

bu kadar hayati öneme sahip birşey mi bu?
bulunnmaları gereken asıl yer de mouse üstü müdür? bence klavye bu konuda daha fonksiyonel imkanlar tanıyor.

ayrıca sonuçta klasörü açıp filmi seçmiycek miyiz? bu tuşlar multifonksiyonel gibi birşey mi, yoksa sadece wmplayer açmakla mı yetiniyor?

ha bir de elimi tembel alıştırmak istiyorum, ancak benim yerime rocket jump yapacak veya earth shock atacak bir mouse daha icat edilmedi :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevmiyorum nedense böyle şeyleri.
klavye dediğin multimedya falan olmayacak, beyaz, bilekliği bile olmayan, f tuşlarının ardından hemen biticek bir şey olacak, pratik, basit.

mouse da iki düğme, bi scroll, optik olsun ama kablosuza falan da gerek yok.

nasıl media ile ilgili iki tuşun mouseun üzerinde kalabalık yapması bu kadar önemli oluyor anlayamadım, gayet saçma bence.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

mouse um microsoft 2 tuş + whell optical fazlasıyla yetiyo =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 25 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 25 Temmuz 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
Böyle gelmiş böyle gider : )

Mouse min tek + sı optic olması.

optik olunca ne oluyo he söle bakem

Daha bi hoş oluyor böyle kımıl kımıl oluyor mousem optic diye hava atıyorum =P

rahat oluyor rahatt.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git