blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Alan Wait diye bi cover vardı bi yerlerde. Harbi öyle oldu bu oyun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ehehe sonunda çıkmış mahsun kırmızıgül oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2 hafta sonra olmalı release date. Sızdırılmış korsanı 360 için. İndirmeyin indirtmeyin korsana hayır sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 said: > Alan Wake is a boring, undemanding game with a repetitive, simplistic combat mechanic and mediocre visuals. It's not a very original game, it's certainly a below average one, and it's a shame it wasn't ready a few years ago. "4/10" http://www.eurogamer.net/articles/alan-wake-review?page=1 patlamis oyun AHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 BOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oha max payne 2 çıktıgı zaman mı ne açıklamıslardı bunu kaç yıl geçti üstünden ve bu kadar "antipatik" bi oyun bu kadar mı fos çıktı ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Oha geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ps3 bebeleri de çok sevinmişler eurogamer gibi mal bir sitenin oyunu patlatmasına ha ayrıca, viktorun verdiği linke girince de; eurogamer'ın 7/10 verdiğini görüyoruz. ah viktor ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yok sadece eurogamer değil microsoftun para yedirmediği heryer orta-iyi arası diyor. git /v/ gibi 360fanboylarının dolu olduğu bir imageboardda bile nasıl yerden yere vurulduğunu gör -5 years development -Open world gameplay canned to cater to the 360's limitations -Unoriginal, uninspired piss easy combat that prevents the player from using any creativity -540p sub HD resolution -Awkward voice acting -Boring setting -7 hours long -Fucking terrible ending to a story that wasn't very good in the first place with the developers ALREADY planning to coerce the consumer into spending more money just to see how the story ends oyun iyi olabilir de 5 yıl yapım süreci ve hayvani hypeın hakkını vermiyor. remedy şöyle olucak böyle olucak dendikten sonra microsoftun satın alması ve ardından oyunun pc portunun kapatılıp vaadedilenlerin yarısının 360 ın yetersiz sistemi yüzünden kısılması oyunu dört gözle bekliyen bayağı oyuncuyu üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Metascore 84. En düşük skoru 70. 100 olsa, şahane oyun olsa yaşattıkları yüzünden gözümde patlaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Elitizm said: ps3 bebeleri de çok sevinmişler eurogamer gibi mal bir sitenin oyunu patlatmasına ha ayrıca, viktorun verdiği linke girince de; eurogamer'ın 7/10 verdiğini görüyoruz. ah viktor ahGOW 3 EXC ILE EZDIK SORRY XBOY FAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Kaede said: oyun iyi olabilir de 5 yıl yapım süreci ve hayvani hypeın hakkını vermiyor. remedy şöyle olucak böyle olucak dendikten sonra microsoftun satın alması ve ardından oyunun pc portunun kapatılıp vaadedilenlerin yarısının 360 ın yetersiz sistemi yüzünden kısılması oyunu dört gözle bekliyen bayağı oyuncuyu üzdü evet buna tamamen katılıyorum. remedy bu kadar uzatmayacaktı oyunu ve bu kadar hype yersizdi. ben bu kadar hype yapmadığım için tabi, keyifle oynadım ve bitirdim. ama doğal olarak "halo bebeleri" diye tabir ettiğimiz, blazkowicz liselisinin xbox versiyonu oyuncu kitlesi "BUNEYEAAA" çektiler. yoksa oyun kötü değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 liseli godfjhfdh. Patladı işte, sorry. Çok çok çok kötü bir oyun ayrıca. Berbat hatta. AH BU ELİTİZM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 okumadan konuşanların yerini yirmi birinci yüzyılda oynamadan konuşanlar aldı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oynuyorum episode 3'e geldim oyun baya baya güzel ama düşmanlar biraz tekrar ediyor. olay hep benzer orman ortamında benzer adamları öldürmekten ibaret. gene de çok beğendim inşallah sonu filan da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Xbox360 zaten sux,grafikler suxxor falandaa oyun dahada sux bee odun gibi ifadesiz suratlar falan. Iıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 oyun bu arada bok atanların aksine 100 üzerinden 80lik güzel bir oyun. alan wake'in kötü giyinmesi ve biraz mal olması dışında hiç bir şey batmıyor. aksine grafikler çok dinamik ve ciddi anlamda atmosfere çeker olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi yemin ediyorum cok sorunlu insanlar var dunya genelinde, bizim forumda nasibini almis. su oyunu oynayip kotu diyen adamin aklindan suphe ederim. ha max payne degil simdiye kadar oynadigim sey, ama patlak bi oyun falan da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: Abi alet FW'siz olsa da fark etmiyor ki pek. Olay ısınma problemi. Ben PS3'ü 1 sene kullandım. Günde 12 saat açık olduğu da sık sık oldu bişey olmadı. Bilgisayar dediğin zaten öyle kullanılıyor sorun olmuyor. xbox'ı 1 hafta günde 10 saat gibi bi yoğunlukta kullandım alet görüntü hataları vermeye başladı. Isınabilecek yerde de değildi yani önü arkası sağı solu üstü açıktı. E bi yerde de durması lazım yerçekimini yok edemedik daha :P PS3 bozulmazken, PC'ler bozulmazken xbox da bozulmamalıolm bu da yapisti xbox in uzerine kaldi ha, yok abi boyle bisey artik, ilk sikko chipsetten bahsediyo olman lazim anca, ki onun da garantisi vardi gidip degistiriyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 blazkowicz said: liseli godfjhfdh. Patladı işte, sorry. Çok çok çok kötü bir oyun ayrıca. Berbat hatta. AH BU ELİTİZM. Torque said: Xbox360 zaten sux,grafikler suxxor falandaa oyun dahada sux bee odun gibi ifadesiz suratlar falan. Iıh hayır anlamıyorum, ps3 threadlerini trolleyen xboxçılar da yok forumda, ne halt yemeye yapıyorsunuz ki bunu. çok acayip ya, oynamış da değilsiniz işin komik yanı oyunu. ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 alan wake patladı mı ya, kaç senedir haberleri geliyordu patlaması kötü olmuş. bu arada xbox xlbox falan diye trollemeye çalışmayın ps3 hayranı olup kısa süreliğine xbox elite sahibi olmuş, azıcık da ps3 ün yanında durup kurcalamış birisi olarak söyleyebilirim ki, grafikler xbox da daha iyi. o anakartın yamulması yerinden çıkması olayı da falan da bitti artık, makina günde 4-5 saat açık hiç birşey olmadı. yani tamam garantisiz alıyorsunuz diye düşünüyorsunuz ama ps3 seven ve kalıcı olarak ps3 alacak, ama aynı zamanda deli xboxda gibi left 4 dead&gears of war oynamış biri olarak söylüyorum, ISINMA FALAN YOK. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 elite'larda zaten 3K baya nadirdi alen wake'i burda oynamış olanlar vardı, fena değil diyolardı ama çok tekrar ediyormuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oyun 7/10 god of war ne kadar tekrar ediyorsa bu da o kadar diyeyim. oynanışta çok süper çok değişkenlik yok yani. ama gene de atmosfer, modellemeler senaryo ışıklar falan derken, zaten kısa bi de, bitiveriyor ki en büyük problemi o bence. ki her bölümün sonunda dizi gibi creditsin girmesi, her bölümün başında previously yapması falan hiç denenmemiş, oldukça tat katan güzel fikirler. her gün bir episode oynarsan, 5 gün gidiyor işte mini dizi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gecko said: alan wake patladı mı ya, kaç senedir haberleri geliyordu patlaması kötü olmuş. bu arada xbox xlbox falan diye trollemeye çalışmayın ps3 hayranı olup kısa süreliğine xbox elite sahibi olmuş, azıcık da ps3 ün yanında durup kurcalamış birisi olarak söyleyebilirim ki, grafikler xbox da daha iyi. o anakartın yamulması yerinden çıkması olayı da falan da bitti artık, makina günde 4-5 saat açık hiç birşey olmadı. yani tamam garantisiz alıyorsunuz diye düşünüyorsunuz ama ps3 seven ve kalıcı olarak ps3 alacak, ama aynı zamanda deli xboxda gibi left 4 dead&gears of war oynamış biri olarak söylüyorum, ISINMA FALAN YOK. gg 4-5 saatten bişey olmaz liselim, 1 hafta boyunca günde en az 12 saat açık tut sonra gel ısınma sorunu yok de. xbox'ta grafiklerin daha güzel olması oyunla alakalı bir şey, oyun kime daha çok yaranırsa ona göre. Sistem olarak PS3'ün daha üstün olduğu gerçeği var ortada yani, lol İkisini de kullandım bu arada ben de, hani öylesine sallamıyorum. xbox'ı bi hafta günde 12 saat açık tutunca direk grafik hataları vermeye başladı. Bi de yenilerden, ısınmayanlardandı sözde. En son çıkanlar ısınmıyor gerçekten sanırım ama failiniseveyim microsoft ısınmayan makineyi makinenin piyasaya çıkışının 4. senesinde anca mı üretiyosun? Ezik! :D edit: İlke benim alet 3. çipset falandı yanılmıyorsam, gayet faildi işte. Tamam Bill amcanın altında çalışıyorsun ama objektif ol. Karşındaki Apple değil, Sony. Lütfen yani.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar