Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

umit davala werder bremen´e

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eveet umit davala yaklasik 1 trilyona [600.000€] gecen senenin intertoto sampiyonu werder bremen´e gidiyor, yanliz tek sorun umit in basarila olacak olma sebebi olarak´ben 5 yasimdan beri bu takimi tutuyorum´ demesi, hehe basarilar umit diyorz

[hline]

Mesaj tarihi:
İyi mi abi Galatasaray mı daha iyi Werder Bremen mi daha iyi ki Fb en kotu halinde bile o takıma 5 attı.(Devre arası hazırlık kampı)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
Harbı ya nesı ıyı o takımın,adam mılanda top oynuyordu,sen kalkmıssın yukselıste fılan dıyorsun.tam tersı adam fecı derecede gerıledı.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
said:
Khirsah, 30 June 2003 13:36 tarihinde demiş ki:
Ee tamam sen Turkiyede olsan Denizlide möi oynarsın yoksa Galatasarayda mı oynarsın?????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar

ehe ben tersini mi söledim :)
Mesaj tarihi:
napıcanız ümit davara yı
siz kendinize bakın bilgisayar başından başka biyere gitmiyonuz
bi de resimde ki tipe uyuzum zaten kırıcam kadasını gözünü :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 30 June 2003 20:37 tarihinde demiş ki:
gıtsın ya sallayında
zaten o alman asılllı dımı yane almanyada dogdu dıye bılıyoum werder bremen ı tutması dogal
almanyada doğmasından ziyade bremende doğdu adam onun için çok doğal onları tutması. çocukluğunda adam türkiye liginden takım bile bilmiyodur zaten.

şu son sezonki performansına bakarsam ben de gitmesi iyi olmuş diyebilirim.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
iyi olmuş. kıçını kaldırmadı bütün sezon.[hline]It's now or never,
Come hold me tight
Kiss me my darling,
Be mine tonight
Tomorrow will be too late,
It's now or never
My love won't wait.
Elvis Presley

• Yeni Oluştur...