namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Antalya itfaiyesi cinsel taciz altında "Alo itfaiye" santraline gelen her yüz ihbar telefonundan 97'sinin asılsız çıktığını belirten görevliler, "Kor eteş gibi yanıyorum. Haydiii... çabuk gel söndür" , "Sizin ateş söndürücü hortumun uzunluğu ve kalınlığı ne kadar?" ve "Yangın söndürücü hortumun, ateşin içinde ne kadar kalabiliyor?" diyen kadınların cinsel saldırısına uğradıklarını söylüyorlar. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı "110 Alo İtfaiye" santrali, asılsız ihbarların yanısıra geceleri de cinsel tacize uğruyor!.. Özellikle saat 24.00'dan sonra itfaiye 110'u arayan bayanların, "Kor ateş gibi yanıyorum. Haydiii... çabuk gel söndür" şeklindeki erotik 900'lü hatları aratmayan konuşmaları, itfaiye erleri üzerinde "iz" bırakıyor. Gün boyu yoğun bir telefon trafiğinin yaşandığı santrale gelen ihbar telefonlarının yüzde 97'sinin asılsız olduğunu belirten itfaiye çavuşu Şaban Kibar, "Santralimiz aranan numarayı gösteriyor. Ancak yine de asılsız ihbarın önüne geçemiyoruz. Sorunlarını aktarmak ve dertleşmek için arayanlar da var. Sert tepki gösterdiğimiz çok oluyor. 'Şu an konuşacakkimsem yok, bu nedenle aradık' diyorlar. Asılsız ihbarcılar ve telesapık diyebileceğimiz bayanların yüzünden çoğu kez santralimiz kilitleniyor" dedi. Erkeklerin genelde "dertleşmek" için aradığını, kadınların ise cinsel tacizde bulunduğunun altını çizen Antalya İtfaiye Çavuşu Şaban Kibar, "Arayan her yüz kadından 90'ı pembe dizileri aratmayan konuşmalar yapıyor. Arkadaşlarımız yüzlerine kapatıyor telefonu ama yine arıyorlar. Çoğu kez aranan numaralarını göremiyoruz" diye konuştu. İŞTE TACİZ TELEFONUNDAN SEÇMELER Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı "110 Alo İtfaiye" santral görevlisi Ercan Orhan, gelen taciz telefonlarından bazılarını şöyle sıraladı: "Kor ateş gibi yanıyorum. Haydiii...çabuk gel söndür" "Ayy yanıyorum, acil söndürür müsünüz?" "Benim içimdeki ateşi de o tazyikli hortumunla söndürür müsün?" "Kocam beni aldatıyor. Ben ne yapayım, bana bir şey söyleyin. Haydi ama...yardımcı olsana ne yapmalıyım canımcım" "Sizin ateş söndürücü hortumun uzunluğu ne kadar?" "Yangın söndürücü hortumun, ateşin içinde ne kadar kalabiliyor?" "Senin içindeki yangını kim söndürüyor kuzum?"[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :) Ne cagarım[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ahah olaya bak. işleticek başka yer kalmadı lol.[signature][hline]peace!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 her telefona yollarım valla ekip hiç acımam =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Sizin ateş söndürücü hortumun uzunluğu ne kadar Beni bitirmiştir :lol:[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 "Yangın söndürücü hortumun, ateşin içinde ne kadar kalabiliyor?" ahahah süper[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn...
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ahahhaha koptum ya süper o konusmaları ben yaşasam herhalde krize girerim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :D bizde lisedeyken kontorlu telefondan bi nuymara wardi arayip surayi baglarmisin falan diodun ordaki santralle muhabbet edioduk
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 112 ve 118 gibi numaraları arayıp böyle konuşmanın etik olarak gayet yanlış olduğunu düşünüyorum. ama 6-7 sene önce ankesörlü telefondan coca cola müşteri hizmetlerini arardık aehah düşünün artık neler dedik :)[signature][hline]Live In Flames..
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 jester aynen ya :D sırf bedava diye elimize geçen 0800 hatlı tüm telefonları arardık aheuahuea :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yazık yazık :( ama adamlarda tacize ugruoruz fılan dıorlardırda hoslarınıda gıder 0900 hat arayıp para bayılacaklarına :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kaynaklardan bazıları[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Öne çıkan mesajlar