Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaranız bitse ve oda arkadaşınız saklasa?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

gider uyandırırım sonra döve döve sigarayı alırdım.
" insan odasını paylaştığı adamdan sigara saklar mı lan şerefsiz.Oda paylaşmak hayat paylaşmak demek bi sigara kadar değerimiz yok mu " gibi sert ama bi o kadarda geyiğe çalan sözler kullanırdım[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

uyandırırım,
önce kollarımı sıvazlarım
omuzlarından tutup kendıme çekerım
sonra yanaklarından öper ve teşekkür ederim[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir miktar çay alınır, tütün niyetine sarılıp arkadaşın koynunda sakladığı paket ile aynı marka pakete konulur, ertesi gün boş bir anında paketler değiştirilir. ( Sabırlıysanız )

Arkadaş yakasından tutulup kaldırılıp, paket koynundan alınır, birer adet yakılır. ( Bence )[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen sigara derdim olsa, böyle bir durumda olsam acımam kesinlikle

uyandırıp zor kullanarak da alabilirsiniz
uyandırmadan sessizce ya da hoyratca koynundan cekip alabilirsiniz sigarayı

uykucu, uyandığında baya sersem olabilen bir insansa uyandırın, karambolde sigarayı alın=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 25 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
şu anda kalktı ve benden nescafe aldı.karşılığında bir sigara istesemmi acaba diye düşünüyorum?

Ben olsam paketi isterdim.
Sabahın köründe de gider bi paket sigara alır, başucuna koyardım. Bi daha da sigara zulalayamayacak kadar kendini kötü hissederdi :P[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 25 Temmuz 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
uyandırırım,
önce kollarımı sıvazlarım
omuzlarından tutup kendıme çekerım
sonra yanaklarından öper ve teşekkür ederim

buda değişik tabi ki[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]