elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 odada üç kişiyiz. ikimizin sigarası bitti. Ve diğer arkadaş uyudu ve sigarayı koynuna sakladı içmeyelim diye. siz ne yaparsınız? uygulayacağız. Gerçi ben bi tane aldım ama bi tane daha vermez ki gece uzun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sigarayı bırakırdım.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şu anda kalktı ve benden nescafe aldı.karşılığında bir sigara istesemmi acaba diye düşünüyorum?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gider uyandırırım sonra döve döve sigarayı alırdım. " insan odasını paylaştığı adamdan sigara saklar mı lan şerefsiz.Oda paylaşmak hayat paylaşmak demek bi sigara kadar değerimiz yok mu " gibi sert ama bi o kadarda geyiğe çalan sözler kullanırdım[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kişisel.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: elaidi, 25 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: sigarayı koynuna sakladı içmeyelim diye Eh İyi yapmış hocam içme boşver.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Cintonick, 25 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki: kişisel. Bana garezini her topicte böle saçma şeyler anlamsız şeyler savunarak belirtme bence. komik oluyosun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben döverdim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ondan arkadaş olmazmış demekki çek koynundan vur kafasına bi tane iç bütün pakedini adamın..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sigaranın lafını yapıosa elemanı boşver derim :) cok muhim bişi sanki.bırak insanlar içip kanser olmak ölmek istio ne engellion[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 odada mangal yapardim.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tAKA, savaş çıkar. asıl ondan arkadaş olur : )[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: tAKA, 25 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: odada mangal yapardim. haha denemeye değer bi fikir[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aslında odada beslediğimiz hamam boceğini kullanabiliriz belkide[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 uyandırırım, önce kollarımı sıvazlarım omuzlarından tutup kendıme çekerım sonra yanaklarından öper ve teşekkür ederim[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bir miktar çay alınır, tütün niyetine sarılıp arkadaşın koynunda sakladığı paket ile aynı marka pakete konulur, ertesi gün boş bir anında paketler değiştirilir. ( Sabırlıysanız ) Arkadaş yakasından tutulup kaldırılıp, paket koynundan alınır, birer adet yakılır. ( Bence )[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şahsen sigara derdim olsa, böyle bir durumda olsam acımam kesinlikle uyandırıp zor kullanarak da alabilirsiniz uyandırmadan sessizce ya da hoyratca koynundan cekip alabilirsiniz sigarayı uykucu, uyandığında baya sersem olabilen bir insansa uyandırın, karambolde sigarayı alın=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bir daha almaması gerektiğini makul bir teknikle anlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Akerfeldt, 25 Temmuz 2005 03:05 tarihinde demiş ki: şu anda kalktı ve benden nescafe aldı.karşılığında bir sigara istesemmi acaba diye düşünüyorum? Ben olsam paketi isterdim. Sabahın köründe de gider bi paket sigara alır, başucuna koyardım. Bi daha da sigara zulalayamayacak kadar kendini kötü hissederdi :P[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Voys, 25 Temmuz 2005 03:26 tarihinde demiş ki: uyandırırım, önce kollarımı sıvazlarım omuzlarından tutup kendıme çekerım sonra yanaklarından öper ve teşekkür ederim buda değişik tabi ki[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ne güzel yapmis patlayin, icmeyin su mereti.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 5 dakkada bakkaldan alir gelirsin ,sorun mu ?[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar