Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu da benim bi çalışmam.. hatta en begendigim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yanlış anlama amacım laf atmak değil ama. 2(yada 3) yıl öncesinin lemanyak kapağı diilmiydi bu?
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kapak mı bilmiyorum ama, eğer öyleyse de bakarak çalışmış? yine de çalışma :) böyle şeyleri sevmesem de, güzel de olmuş kendi kategorisinde..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ewet cnm kapaktan alıntı yaparak çizdim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 dergiği defterin arasına sıkıştırıp yapmadıysan iyi çalışma...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Evet tıpa tıp aynısı olmuş gibi duruyor. Sağ taşşağın sarkmasıda ayrıca bir serzeniş eklemiş.[signature][hline]g3nk.
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gayet guzel olmus, o siyah seyler bıyıkmı?:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Amma da alıntı yaparak çizmişsin :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bakarak çalıştıysan da güzel, orjinal çalışman varsa onu da koymanı tavsiye ederim ama.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu da diger bi çalışmam biraz erotik ama... [spo1=tığla..][/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Güzelmiş :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: mutos, 23 Temmuz 2005 05:04 tarihinde demiş ki: o siyah seyler bıyıkmı?:) onlar kemal aratan'ın kendine has bıyık çizimi :) biraz karanlık oldugu icin resim pek belli olmamış[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 23 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Evet tıpa tıp aynısı olmuş gibi duruyor. Sağ taşşağın sarkmasıda ayrıca bir serzeniş eklemiş. sol o heh bu arada güzel olmuş gerçekten[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Loli-pop, 23 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: bu da diger bi çalışmam biraz erotik ama... [spo1=tığla..][/spo] fırt diye bi dergi vardı 30 yıl önce oradaki karikatürlere benziyo :)[signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Büyük bir ihtimalle fırt zaten heyt be ciltleri vardı bizde :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
narin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Sen bence alinti yapmiosun ; aynen ciziosun ;)[signature][hline]s00 L33t : )
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Başkasının çalışmalarını benim çalışmam diye konu açmak pek hoş değil bence. İnsan şurdan çizdim der bari.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Öne çıkan mesajlar