Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil kızartması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu da benim bi çalışmam.. hatta en begendigim..

[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...

Mesaj tarihi:
kapak mı bilmiyorum ama, eğer öyleyse de bakarak çalışmış? yine de çalışma :) böyle şeyleri sevmesem de, güzel de olmuş kendi kategorisinde..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
ewet cnm kapaktan alıntı yaparak çizdim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
bakarak çalıştıysan da güzel, orjinal çalışman varsa onu da koymanı tavsiye ederim ama.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:

bu da diger bi çalışmam biraz erotik ama...

[spo1=tığla..][/spo][signature][hline]- Aya inemiyoruz?

Mesaj tarihi:
said:
mutos, 23 Temmuz 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
o siyah seyler bıyıkmı?:)

onlar kemal aratan'ın kendine has bıyık çizimi :)
biraz karanlık oldugu icin resim pek belli olmamış[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
oww yeah tam bir okşan okşarlık durum
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 23 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
Evet tıpa tıp aynısı olmuş gibi duruyor.
Sağ taşşağın sarkmasıda ayrıca bir serzeniş eklemiş.

sol o heh
bu arada güzel olmuş gerçekten[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 23 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
bu da diger bi çalışmam biraz erotik ama...

[spo1=tığla..][/spo]

fırt diye bi dergi vardı 30 yıl önce oradaki karikatürlere benziyo :)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
Büyük bir ihtimalle fırt zaten heyt be ciltleri vardı bizde :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
Başkasının çalışmalarını benim çalışmam diye konu açmak pek hoş değil bence. İnsan şurdan çizdim der bari.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

• Yeni Oluştur...