Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS:S] Aşmış Harita

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar aranızda buraya "Break the Floor" haritasını gören oldumu bilmiyorum ama.. hakikaten efsanevi.. Ben yabancı serverlarda oynarken gördüm.. isteyene yollayabilirim

"Break The Floor" ismi.. 2 takım da diktörgen bir oda da başlıyor karşı karşıya. Ortada kalın bir duvar var, görülmiyor odalar öbür taraftan. Seçtiğniz herhangi bir silahla yeri kırmaya başlıyosunuz. Yer yaklaşık 30 kübe bölünmüş. 30 küp sadece ilk katman ama. 6 katman var. böyle küp küp patlatıp karşı tarafa tünel kazabiliyosunuz.. ya da bekleyip karşı takımın tüneli kazıp gelmesini bekliyosunuz.. genel olarak savaş ortalarda oluo.. bi de en alt katmanın altında hiçbişey yok.. eğer hepsini patlatıp atlarsanız veya düşerseniz böyle tuvalet gibi sifondan aşaa düşüyosunuz ve baya aşada olduğu için düşünce ölüyosunuz.. efsanevi bir şekilde eğlenceli herkese tavsiye ederim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

yok.. benziyomuş ama aynı değil..

tami ismi breakfloor
aratın görürsünz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=bi kaç screenshot.. herşeyi gösteriyor.]

[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ilk denediğimde zevkten çıldırıodu millet. ben dahil :D
kesin deneyin derim.. yabancı server aramaya girip ordan breakfloor yazın.. ve deneyin yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Sosyal ağlarda paylaş

haritayı gören oldu mu yanlız? bi bakma fırsatı bulabildiniz mi?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...