Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşlar aranızda buraya "Break the Floor" haritasını gören oldumu bilmiyorum ama.. hakikaten efsanevi.. Ben yabancı serverlarda oynarken gördüm.. isteyene yollayabilirim "Break The Floor" ismi.. 2 takım da diktörgen bir oda da başlıyor karşı karşıya. Ortada kalın bir duvar var, görülmiyor odalar öbür taraftan. Seçtiğniz herhangi bir silahla yeri kırmaya başlıyosunuz. Yer yaklaşık 30 kübe bölünmüş. 30 küp sadece ilk katman ama. 6 katman var. böyle küp küp patlatıp karşı tarafa tünel kazabiliyosunuz.. ya da bekleyip karşı takımın tüneli kazıp gelmesini bekliyosunuz.. genel olarak savaş ortalarda oluo.. bi de en alt katmanın altında hiçbişey yok.. eğer hepsini patlatıp atlarsanız veya düşerseniz böyle tuvalet gibi sifondan aşaa düşüyosunuz ve baya aşada olduğu için düşünce ölüyosunuz.. efsanevi bir şekilde eğlenceli herkese tavsiye ederim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dibinde alevli olan haritayı diyorsan orası mükemmel bir harita.ancak benim oynadığım küpte heryer tahta idi kırarak açıyordun kapılarını.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok.. benziyomuş ama aynı değil.. tami ismi breakfloor aratın görürsünz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hmm ilginç. sven co-op'ta bu tarz haritalar var da, CS:S oynamadığım için görmedim. screenshotlar koymanız mümkün mü? merak ettim bakalım bir[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 [spo1=bi kaç screenshot.. herşeyi gösteriyor.][/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisiKoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail MeJean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 baya ilginçmiş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Denemek lazım aslıdan zevkli olabilir[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ilk denediğimde zevkten çıldırıodu millet. ben dahil :D kesin deneyin derim.. yabancı server aramaya girip ordan breakfloor yazın.. ve deneyin yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu ay gidip hl2 almak lazım aslında...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 source bence hoş olmamıs. Oyun motoru hızlanmıs yani. Eski cs yadı vermez bence[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 burda harita tartışılıyor, cs:s tartışmak istiyorsan eski topiclere yazabilirsin veya yeni topic açabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 haritayı gören oldu mu yanlız? bi bakma fırsatı bulabildiniz mi?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Nereden bulabilirim bu haritayı ve aynı zamanda source haritalarını sunucuya bağlanıp indirmek dişinda[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar